172102
  • Running
    még most szervezkednek....
  • joebacsi
    hogy mi szállt el? :P
  • n003
    temeg elsikkadtál Sshwarz kérdése mellett, hogy a horda jelentkezett-e??!!
  • Running
    május 10.-21.-ig új kupa indul
    8 vs 8 conquest
    sorsolt lan-os mapokkal
    többi szabály ma este kint lesz bf.hu-n és sg-n
  • uHs Gerzson
  • koschwarz
    jajj, én nem teljesen így értettem, csak elszállt az agyam. tudom hogy ilyen nem jár senkinek a fejében, hogy "azért nem megyek ingyenes lanpartyra, mert a bf2 egy szar bughalom", csak mint mondottam elszállt az agyam
  • koschwarz
    BB lábai tényleg olyan jók?
  • n003
  • n003
  • uHs Gerzson
    that suxx :)
  • Crem
    ha már lehet választani akkor inkább BB.:D
  • uHs Gerzson
    :DDDD
  • n003
    javascript:add_smilie(":bigemo_harabe_net-79:","smid_197")
    bigemo_harabe_net-79.gif
  • mesor
    Bedeszkázunk minden ablakot és a bejáratnál kiírjuk hogy belépés csak számítógéppel! Aki nem azzal jön azt MeOw visszafordítja. :P
  • Running
    MEOW férfitangában: +50% részvétel.
  • BurnBaby
    na de h vegyem rá a gépeket, h azok is jöjjenek...? :))))
  • Me0w
    Ha kisszoknyaban + feszulos topban akkor szerintem +35% resztvevo :)
  • mesor
    Ha most működne a bf.hu akkor pontosan idéznék de mivel nem ezért emlékezetből írok.

Nem tudom ki emlékszik rá amikor felvetődött a LAN lehetősége és az hogy limitálva van a férőhely akkor egy csomóan az ellen tiltakoztak hogy kevés lesz az a hely stb...

Ehhez képest eddig úgy néz ki hogy a 12 csapatos férőhely még sok is sajnos!
  • BurnBaby
    hm. ha beigérem h kisszoknyában leszek többen jöttök? :)))))
  • joebacsi
    ez a tüntetés féle felfogás sztem egyáltalán nemlétezik, nálunk is a zolly által említett dolgokban keresendő a fő visszatartó tényező a gépvivős lantól :)
  • Crem
    Jól mondod... Családos embereknél 3 nap buli vállóok!:DDDD

Azért nézőnek lehet, hogy felmegyek Pestre. Ha másért nem is BB virgácsaiért!:D mer az:
  • n003
    a 6 induló csapat metsei mellett még akad idő csajozni ...
  • BurnBaby
    az a baj, h úgyse lesz idő csajozni. jáccani kell :)
  • BurnBaby
    btw bogitát láttam vmelyik nap bf42 szerveren. meg is hatódtam :)
  • BurnBaby
    nem is azokat akarom rábeszélni, akik nem tehetik meg. hanem azokat, akik a kiadót "büntetik" a távolmaradásukkal, meg akik a biztonság, szervezettség, stb miatt aggódnak. mert én emiatt pl. nem :)
  • TS Zolly
    Az igaz, hogy Hannover messzebb van Pösthöz mint Tapolca. A CoR, bár már nem vitézkedek ott, lanról való távolmaradása számomra egyértelmü. Elösször is a távolság. CoR többsége biza nem Pesti. Tudom! Hannover. Csak egy példa. Innen négy ember kerülne szóba. Négy teljes gép + négy utas, nemhiszem hogy elfér egy középkategoriás autóba. Istenem, hármunknak még nem tft monitorunk van. :P Én személy szerint, autohoz vagyok szokva, tehát a máv által nyujtott szolgáltatást nem nagyon, vagy nem szivesen, kívánom elfogadni. Másik dolog, ami szerintem lényegre töröbb, a család. Asszony szavai: -Már megint azzal a qva géppel játszól!!!- Átlag életCoR a CoR-ba 30 körül van. Nem engedheti meg a családos ember, hogy csak ugy elmegy szórakozni. Megsemerem említeni, hogy két-három napra mennék játszani. Váló ok. Huszonévesek ezt még nem nagyon értik. Plusz, ott van a melo. Ismered Bogitát, nagyon jól tudod mivel foglalkozik, nem mehet el főleg hétvégén. Van egy katonánk is, ki szoliba lesz. Én állandó ügyeletbe vagyok, max egy napra ha eltudok menni. Negyedik emberke sincs jobb helyzetbe. Többieknél nem tudom mia a helyzet, de szvsz hasonló a szitu. Esetleg a fiatal Pösti vagy közelébe élők még elmehetnének, de nem tesznek ki nyóc főt.Bár még lehet. Játék bugja vagy nembugja most nem kifogás. Hisz két kupát végig nyomtunk, sőt mi keltettük az elsőnél a flémet, hogy több nagy csapat miért nem jelentkezett. Személy szerint nekem, igy elkényelmesedve, megereszkedett pocakkal, szóba sem jöhet a lan. :D Meg mint irtam, a legföbb ok, az asszony. :(
  • alma2
    Ami anno az A-38-on volt vietnamos buli, olyan hostess lanyokat szedtek ossze, az egyikkel a mai napig almodni szoktam, ha masert nem ezert erdemes kimenni a bf bulira, igy kevesbe gyanus az otthoniaknak, mintha erotika expora mennel :)
  • koschwarz
    mi jelentkezünk, maki?
  • Running
    én azt mondom dobjuk be BB-t a közös buliba, hátha több lesz a jelentkező...

egyébként meg azért nem jelentkeznek a csapatok mert ratyi makik.
  • koschwarz
    én elhiszem, hogy jó lesz, ki is megyek valszeg, már csak azért is, mert remélem sok fórumos-HU-szerveres kollégával fogok találkozni

de azért a játékban lenne még mit javítani, hogy sokkal-sokkal jácchatóbb legyen. és nem extra dolgokra gondolok, csak azokra amik eleve a játékba lettek tervezve, de ilyen-olyan bug miatt inkább idegesítő az egész.

• n003
    én nemkérek !!!! esteleg BB-től?!
  • uHs Gerzson
    Ott a plusz
  • BurnBaby
    és ezért nem megyünk el egy bulira, amire egyébként a teljesen szokványos 5K belépő mellett más játékoknál túljelentkezés van. :) mert rossz a játék. az a játék, amiben egyébként kupákat játszunk és ahol most élőben lehetne megnézni ki hogy jáccik a saját cuccán. büntiből. szegény kiadó, jól megkapja :)

azt tessék megérteni, h ez nem róluk szól, hanem rólunk, a buliról, játékról, versenyről. az ea csak annyiban van benne, h kértem, h mivel ennyi csalódás volt a lanjaik után támogassák meg az első lanunkat a belépőkkel/díjakkal és utána úgyis menni fog magától, mert majd látjátok h ez jó :)
  • n003
    és akkor most mi is van??
    a magyar szén azzal tiltakozik hogy egy azaz egy darab lanpartyra nem képes kivinni a gépét? ezt látva az ea biztos sokkal jobb játékokat fog gyártani/gyártatni (??)
  • koschwarz
    bár nem hiszem, hogy az lenne a közvetlen oka a csapatok távolmaradásának, hogy iszonyat bugos a játék, elhibázott feature-ökkel, de mégis lehet benne valami.

én tényleg hiszem, hogy sokakat felháborít egy csomó dolog, és nem csak konkrétan a játék bugjaival kapcsolatban, amiből még most is nagyon sok van, de az ea-dice páros un. "üzletpolitikájával" kapcsolatban is.

azért akárhogy is nézzük, a peccseket peccselő peccsek esete igazi fiaskónak számít. az, hogy kiegészítőket pénzért adnak, még érthető, bár nem tudom, hogy ezek eladási adatai hogy néznek ki, de gyanítom, hogy közel sem olyan fényesen, mint az alapjátéké. és ehhez tegyük hozzá, hogy tudomásom szerint a kieges szervereken sem tolonganak az emberek.

és szinte BIZTOS hogy ez azért van így, mert azért a játékosokat idegsítette, hogy az alapjátékban rengeteg hiba van, amivel nem törődtek olyan szinten, ahogy azt a játékosok elvárták, viszont a pénzthozó kiegeket hegesztették inkább...

az ilyen húzástól meg alapból hányingert kaptam, hogy a kieg fegyvereit át lehet vinni az alapjátékba is...na ez egy igazi undorító üzleti fogás volt.
  • item
    Na igen vannak érdekes dolgok!
  • Nagydög
    Me'? Valamelyik nap talan eppen te ultel mellettem, mikor a Humvee az unlock halalsugaraval kb. 3 talalattal szedte szet a gyari uj Vodnikomat.
  • Landor
    Megvoltak a statbuzik persze.. Na de itt arányaiban sokkalta több az ilyen felfogású ember, mert már a játék megjelenése óta egyfolytában ezt kódolja beléd az ea.
    Az öntömjénező shotokról pedig annyit, hogy hidd el ezek nem a magam istenítését szolgálják, hanem egyszerűen kedvcsinálókét rakosgatom be, hogy igenis lehet még azzal a játékkal is órákon át nagyszerű játékokat játszani és legyenek(vannak!) követőim, akik komolyabban újraelőveszik ezt a kicsit elfeledett játékot. Megszámolhatatlan sok screenshotom, de a legkedvesebbek azok számomra ahol egy oldalon több (klán)társsal szerepelek a toplistában. Ezt az egyéni rambózással össze nem hasonlítható nagyszerű élményt szeretném újra átélni veletek!
  • Landor
    nah, a másik idegesítől multicég..
    egyébként kösz az infót meow
  • Me0w
    A bf.hu akkor fog menni, ha a tobbi t-online-al kapcsolatos szarsag vegre helyreall.