• TS Zolly
    Az igaz, hogy Hannover messzebb van Pösthöz mint Tapolca. A CoR, bár már nem vitézkedek ott, lanról való távolmaradása számomra egyértelmü. Elösször is a távolság. CoR többsége biza nem Pesti. Tudom! Hannover. Csak egy példa. Innen négy ember kerülne szóba. Négy teljes gép + négy utas, nemhiszem hogy elfér egy középkategoriás autóba. Istenem, hármunknak még nem tft monitorunk van. :P Én személy szerint, autohoz vagyok szokva, tehát a máv által nyujtott szolgáltatást nem nagyon, vagy nem szivesen, kívánom elfogadni. Másik dolog, ami szerintem lényegre töröbb, a család. Asszony szavai: -Már megint azzal a qva géppel játszól!!!- Átlag életCoR a CoR-ba 30 körül van. Nem engedheti meg a családos ember, hogy csak ugy elmegy szórakozni. Megsemerem említeni, hogy két-három napra mennék játszani. Váló ok. Huszonévesek ezt még nem nagyon értik. Plusz, ott van a melo. Ismered Bogitát, nagyon jól tudod mivel foglalkozik, nem mehet el főleg hétvégén. Van egy katonánk is, ki szoliba lesz. Én állandó ügyeletbe vagyok, max egy napra ha eltudok menni. Negyedik emberke sincs jobb helyzetbe. Többieknél nem tudom mia a helyzet, de szvsz hasonló a szitu. Esetleg a fiatal Pösti vagy közelébe élők még elmehetnének, de nem tesznek ki nyóc főt.Bár még lehet. Játék bugja vagy nembugja most nem kifogás. Hisz két kupát végig nyomtunk, sőt mi keltettük az elsőnél a flémet, hogy több nagy csapat miért nem jelentkezett. Személy szerint nekem, igy elkényelmesedve, megereszkedett pocakkal, szóba sem jöhet a lan. :D Meg mint irtam, a legföbb ok, az asszony. :(