172102
  • koschwarz
    én nemrég 3000 ft-ért vettem joyt, de nem bántam meg hogy ilyen olcsó, ugyanis rájöttem, hogy jobban repülök joy nélkül. úghyogy most a 3000ft-os joyom a dobozában porosodik, és így biztos hogy kitart vagy 2 évig
  • alma2
    mirol beszelsz ?
    pont ezt irtam b52 ami x52 valojaban joy a legdragabb, allitolag a legjobb minosegu amit lehet venni,sot tudom neked ilyen van, de az nagyon nem szimpi.
    ezen kivul mondjal olyat ami jo minosegu es meg nem probaltam ki.
    segitek, nem fogsz talalni :)

• koschwarz
    már egy ideje nem lövöldözök feleslegesen még pisztollya sem
  • Mersant
    nem lep meg, kamuznak ezek össze-vissza. másik meg hogy a wtcben megtalálták a terroristák útleveleit...jah, hogyan mikor ők a repülőben ültek ami felrobbant és pár 1000 fokon égett....vicc az egész ezt az amcsiknak
  • vsly
    Az x52 30E Ft körül mozog,annál pro-bat meg nemigen találsz.
    10-12E-ért már igenis lehet kapni olyan joyt,ami mind minöségben,mind teljesítményben kimeríti a BF2 elvárásait.
    Szal mivel segg hülye vagy mindenhez,ne oszd az észd,thx.
  • alma2
    adnek en 100-et is erte, ha mondasz egy jot megveszem.
    Mar parszor kitargyaltuk, hogy sajna nem letezik tartos, jo joy a mai kinalatbol.
    Talan az a ketkaros /b-52 talan/, ami nalam nem johet szamitasba.
    Na nem azert mert hianyzik az egyik kezem :)
    De regen amikor codoztam, rohadtul idegesitett egy emberke, hogy mindig fekszik az ut kozepen, es ontja magabol a loszert, bar eleg konnyu falat volt, de valahogy sose akart megmozdulni, erre beszoltam neki te felkaru stb... erre azt mondta, hogy tenyleg az.Persze nem hittem el neki neztem, ahogy jatszik, volt benne valami, vagy csak nagyon lami volt, de inkabb elfogadtam tenyleg fel kezzel nyomja.Meg talan azt is megkerdeztem, hogy van kiosztva az iranyitasa akkor, aztan az eger jobb gombjaval ment elore.
  • SubZero911
    Nos már sokan feszegették ezt a témát.

Én személy szerint biztos vagyok benne, hogy a Boeinget egy eltévedt TV rakéta szedte le valahol Texas állam felett, mely köztudott, hogy a Dagging Oilfields olajfúró tornyok hazája.

Azt meg nem erősített források is alátámasztják, hogy az eset előtt a Pentagon mellett állt órákig állt egy terepruhás személy, aki azt mondogatta magában, hogy VELIKAREJ ! és a hátán volt egy nagy henger alakú tárgy.
  • alma2
    Schrank, hasznalsz vegre helyesiras ellenorzot /ugy tunik/ , kiraly ! koszi :)
    Bar a lejjebb ket j, mindenesetre ertekeljuk a faradozast.
    na mindenkinek beszoltam, megyek dolgozni :)
  • schrank
    ha már valaki hardverbuzi akkor tanulja már meg hogy 50K-alatt nincs használható dzsojsztikk ami nem csak 3 hónapig működik
    a m3st3r meg az ő helikopteres tudománya meg egy külön topikot érdemelne
  • alma2
    ed101 is oda volt erte, pedig semmi extra nincs benne, csak idiotakat irt, azert marad a levegoben, foleg, hogy ki van adva senki ne lojjon ra mert filmet rogzit kb.
    Bar egy ket dolgot el lehet lesni belole annak aki egyedul probalkozik az egben, de hat az ilyeneknek torjon le a keze :)
  • alma2
    tegnap kiprobaltuk a magyar ranked II szerveren az uj patchet, leszamitva, hogy meg mindig jatszhatatlan az a szerver, tv -raketa nem arra megy amerre kellene lagzik stb, plusz meg a joyom is behalt folyamatosan porogtem jobbra-le, szepen helyt alltunk a csatamezon, mester nem tudom, miert mindig egyedul probalt a levegoben maradni a helivel, nem sok sikerrel, tuti volt ott par varakozo embereke aki beult volna szivesen.Persze mint az elobb irtam felejtsd el ezen a szerveren a raketa iranyitast, mert olyan kesessel uzemel, sose talalsz celba./par honapja is ugyanez volt a helyzet rajta, mikor utoljara probaltuk/ Persze tudom nem kell itt jatszatunk, nem is tesszuk tobbet :)
    de az osszes tobbi ures volt, majd gondoltam atcsabitjuk a nepet a 7th szerverre, az meg nem volt patchelve !!!
    mindesetre idiotakkal tele volt a szerver, dobalta a jeepet, a megszuleto helira a commander, lottek is a repcsik szinten a heliket a foldon gulf of omanon stb.
    meg mindig a legtobb halalunk a kamikaze pilotakbol van,/persze most parszor a foldbe furodtam a rohadt joy miatt/ szoval rossz nezni, tapasztalni, ami tegnap ott ment.
    mondhatnam hoztak a magyarok a formajukat :)
    amugy a patchel nekem semmi uj problemam nem lett, bar nem is csokkent a szamuk igy elso tesztre.
  • Mester01
    Nagyon nagyon komoly!
  • Crem
  • imotep33
    ja már látom,hogy hirdet 1 bf2 öt de nem hagyot semmilyen elérhetöséget.. a privit megkapja tuti?
  • schrank
    nnna átléptem a bűvös 30%-os határt accuracy-ba mégis egy hellyel lejebb zuhantam úgylátszik többen is elkezdtek spórolni a lőszerrel
  • Running
    Off:
    Akit érdekel a 9/11 pár érdekessége:
    http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_hu.htm#Main
  • Mester01
    Helikopteresseknek KÖTELEZŐ darab!!!!!! (630MB)
  • n003
    ahogy már mijáunak is írtam nem monochrom a világ hanem szép színes ... néhol kicsit csiricsáré de jó ez így
  • joebacsi
    :DD
    jah, hát eddig a bf2ben kicsit balrahúzott a repcsi, nem?
    eddig azthittem, hogy a joyom van kissé elkalibrálva, de úgynézki tévedtem :)
  • Mester01
    :DDDDDDDDDDDD
  • Boxer HUN
    Van már piros, zöld, kék "2" -es és most jön a narancssárga....
  • SigS
    Tegnap lottem seggbe sajat repulot eltevedt raksival, bar tenylegesen kevesebbszer.
    Az F35-ost felturboztak, siman kiszedett vele a J10-bol. Ahogy elneztem IGLA/Stinger is jobban mukodott, bar lehet hogy csak ram vadasztak paran a foldrol es azert volt minden 2. halalom AA-tol :)
    A plecsnik megszerzeset meg jol elkurtak...tegnap meglett egy expert heli, heli meg repulos badge hogy nem is szamitottam ra...
  • Mester01
    Köszönöm szépen.
    Én tegnap játszotam az egyik EA HU serveren semmi baj nem volt!
    Sőt megkaptam a Veteran Heli Badget! :)
  • SubZero911
    Szerintem a PATCH-el se jobb, se roszabb nem lett a játék. Valóban a szerverkeresésnél, meg az account betöltésnél problémák vannak, de lehet, hogy az egész már az AF-ra lett kihegyezve, nem ?

Amúgy látva az AF képeit és előzetesét, lehet hogy eljön az élvezetek csúcsa. Az a A10 a sok "béna" repkedősnek ISTEN lesz, a kisebb helivel már én is szívesebben repkedek....

Apropó tudja valaki a hivatalos megjelenési időpontot ????
  • Beers
    Sajnos a linebacker,tunguska ugyanolyan szar maradt team vehicle damage szempontjából :(!
  • csoves1976
    Simán... meg elég meglepő dolog volt ahogyan félig a korlátnak csapódott melettem egy égből pottyan autó... veszett a lőszer vele együtt mi is :)

a tapasztalat:

-repülni nem sokat repültem még az ú patchel de nem volt team vehicle damage ez idő alatt (levegő-levegő raksival)
    - frontvonalak alakulnak ki, nincs állandó keresztül-kasul foglalgatás
    - hoszabbak a körök a pályákon és sztem szorosabbak a menetek (Mashtuuron azért még mindig lehet pörgetni rendesen :) )
    - a squad leadereknek megnőtt a szerepe nem csak jelképes és állandóan váltakozó spawn pont lett illetve többet nézem a játéteret mint a squad képernyőt az eddigi állandó meghaltam-kilépek-visszalépek-lépjkiteis-addátaleaderséget dolgok helyett.

Eddig egy meccset nyomtunk a tegnapi napon de az tetszett. Egyenlőre nagyjából ennyit vettem észre.
  • SubZero911
    Sziasztok !

• koschwarz
    öhöm, ha jól értem, akkor először érkezett a szuppi, majd rá a dzsipp, így a szupinak annyi

egyébként más tapasztalatok?
  • koschwarz
    hát szabad ilyen csúnyán beszélni?
  • atomboy
    11 kozul az egyik enyem lehet... jo masfel honapja nemtok oda menni, pedig csak annyit irtam, hogy "fucking copter". Masra nem emlekszem. Leszedned nekem is?
  • csoves1976
    A szerverkereső hibáit leszámítva, nekem tetszik az új patch. (a szerverkereső már az 1.0 óta nem tökéletes mindig is voltak hibái szal megszoktam)
    A spawn rendszer átalakításával nem lett rosszabb a játék csak másabb és szokatlanabb. A jeep dobálásról meg annyit, mint minden új dolognál most mindenki ezzel szórakozik (support fegyver feljavitása után karkandon 32 emberből kb 28 azzal lövöldözött)de egy idő után lecseng és ha normális a kommander tudni fogja mikor hová dobja.

Mint a tegnapi 8 vs 8 meccsen Kornél kommanderként...

Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védi a pontot:

JCSR csoves: Kornél! Lőszer kellene már az összeset kilőttem de gyorsan!
    JCSR-=Kornel=-: oké dobom mindjárt csak töltődik...
    JCSR csoves: Oké jelöltem neked...

Fujiryu és Wolguy lázasan lövöldözi a tankot és az APC-t a tetőről miközben keltegetem őket és irtom a lépcsőn felfelé igyekvő gyalogosokat..

JCSR-=Kornel=-: oké csöves kapjátok dobtam...
    JCSR csoves: köszi...

Már látszódik az égen a fehér ejtőernyő, majd hatalmas koppanás és durranás hallatszik.Egy nehéz fadoboz hangja majd egy jármű karoszériájának csattanása közvetlenül egymás után...

JCSR Fujiryu-Sensei: Kornél b+ lőszert dobjál ne jeepet!!!
    JCSR csoves: ...?!
    JCSR-=Kornel=-: jól van dobtam azt is...

Mashtuur City, North Bridge épületének tetején egy medic és két anti-tankos védte a pontot...

• sector512
    A key-t látom bocs félrebeszélek.
  • sector512
    A Ranked I-en pillanatnyilag 11db perm ban van kiosztva és csak az ID-kat látom úgyhogy kéne az ID-d és leveszem :)
  • sector512
    imotep33 a 80177-est olvasd vissza
  • koschwarz
    látod milyen jó lenne, ha végigolvasnád a fórum utolsó pár oldalát...van itt egy rkosa nevű tag, aki meg éppen el akarja adni, lapozz vissza szépen és küldj neki privit.
  • imotep33
    hi
    eredeti bf2 játékot vennékaki megunta és eladná jelentkezzen
    thx
    msn: [email protected]

• koschwarz

legjobban a piros szemű betépett kiskutya tetszik
  • Running
    7th-tól kérekszépen valami elérhetőséget, pl aki online msn-en. Taglista kéne akik az inf oklevélre kerülnek.
  • McKalton
    A másik hírem kikerült egy hivatalos videó az Armored Fury tuningcsomagból skubizzátok meg!! A http://www.gamespot.com/ -ról leszedhető, ha beregisztrálsz
  • McKalton
    Na jó hír skacok találtam egy linket ahol felfedik az 1.3 pecs Beta tesztelőit!!! Mostmár értem miért sikerült ilyen bugosra megint 1.3-as BETA tesztelők képei