172102
  • vsly
    Mi a joyokról a BF2 kapcsán beszélgettünk,szal Te(gyalogkakukk) nem vagy mérvadó
  • vsly
    Aszzem találkoztam ezzel a nickel,amikor leDTKzott az anyahajón,ennyi nekem elég is volt...
  • koschwarz
    van egy 3 vagy 4 részes helis tutorial videosorozat, amiben a gyerek (a hangja alapján nem is annyira gyerek) elég meggyőzően nyomta, és az első részt rögtön azzal kezdte, hogy a bf2-ben mindegy hogy joy-jal vagy egérrel helizel, mert nincs különbség, és ő speciel egérrel játszik.
  • Cramo
    Az ID-m asszem: 46417742 köszi hogy visszaengedsz, megígerem jó leszek:)
  • DummyBoy
    Véletlen mehetet nyomtam ...

Egy személyes megjegyzés a végére ... Azért ha a BF2 helizéshez elégnek kellene lennie az X-52 gázkarjának ... sőt ... akár egy 100k-s potinak is ... szvsz ez túlzás ...
  • Looserke
    én egérrel repkedem a BF2ben és szerintem nem rosszul....csekkoljátok le a McLarenpowa nicket, ha kíváncsiak vagytok rá...
  • Mester01
    Oké Sensei
  • DummyBoy
    Hmmm ... Joyokra visszatérve ... X-52 ... nekem Cyborg is van, X-52 is ...

BF2-ben gyalogkakukk vagyok, nem is ahhoz kell a gázkar ... ha valaki nem tudja mi a jó az X-52/X-45-ben vagy a Cougar-ban annak egyszerűen nem való ... ennyi ... (Mellesleg az X-52-es gázkar része mérföldekkel jobb mint a Cyborg ...)

Az X-sorozat pontossága és szolgáltatásai miatt olyan jó ... van akinek nem teccik az UFO kinézet, spec nekem bejön, de na BF-es repkedőként akarjátok már kitalálni melyik miért jó ... ez olyan mint roncsderbire Ferrarival menni ...

Ja mégvalami: Jóminőségú profi joy kell? Amit még nem próbáltál?
    Thrustmaster HOTAS Cougar

Kb.: 80 ropi, ha még kapsz itthon, de max rendelsz külföldről, hozzá ugyanennyi egy Hall senzor szett, (Esetleg még ugyanennyiért akár FFB-s is lehet bár szvsz az baromság ...) és van egy joyod ami örökéletű ... Csak meg kell fizetni ...

• Fsensei
    helini=helizni
  • Fsensei
    Szerintem az a legegyszerűbb ha nem csinálsz squadot és akkor nem basztatnak azzal, hogy nyisd ki mert helini akarnak...
  • Verzoo
    Agyisten BF őrültek
  • Mester01
    persze hogy lezartam.
    Miért zaklasanak engem.. :DD
  • Mester01
    Igaz igaz! :)
  • n003
    szőr mesterúr egy igazi rámbó :))) .. igaz kavics?!
  • alma2
    Egyszemelyes squad mesternek jo is az, mire is ? :)
    gondolom, ha mar fogytan lettel volna a raketakbol, akkor kertel volna a commandertol egy kis dzsippes legicsapast :)
  • n003
    csak hogy mutassak néhány beteg szájlit :))
  • n003
    ez nem egészen sikerált :((
  • n003
  • joebacsi
    huhh már megilyedtem, hogy ezek a beteg szmájlik is a szerverünkön vannak :D
  • n003
  • atomboy
    Lezartad a squadot...
  • Mester01
    Nem volt senki ezert vittem L a helit!
  • Mester01
    Neked is külön topik kéne.
  • koschwarz
  • item
  • alma2
    te jossz a repuloszimulatorokkal, en meg azt mondom a bf2-nel a heliknel nagyon fontos, hogy epp mindig a megfelelo gaz mennyiseget adjam /a helis videomat most nem linkelem be, biztos lattad :)/ /mas jatekben egyszeruen nincs erre szukseg. max lock-on anyahajo leszallas :)/ ha ugy oldanam meg, mint te akkor kilove ez a finom megoldas, szoval ez nem jarhato ut szamomra. most ugy sokadjara elolvastam ismet az ismertetot az x-52-rol nagyon szimpi, hogy "Precision centering mechanism, non-contact technology on X and Y axes and constant spring force reduce free play, improve control and increase durability "
    de a z-re mar nem irjak ezt a megoldast, es nekem mindig az romlik el, aztan huzza magaval a tobbit. Ha pl kitennem pedalra a z axist, akkor pl jo a jelenlegi joyom is, de en ezt tanultam meg, mert en vadmarha azt gondoltam jok ezek a joyok, nem lenne idegem, turelmem atszokni.De mar ezt is irtam parszor, egyszeruen mar azt se fogadja be az agyam, hogy ugy iranyitsam a helit, ahogy valojaban kell pont forditva tanultam meg, mar tul belem egett, es sokkal praktikusabbnak tartom, mint a valos megoldast.De lehet, hogy elkerulhetetlen lesz a valtas.De ugyis mindig siman kinyirom garis idon belul, szoval eletem vegeig biztositva van az uj joy, csak varni kell ra kicsit.mostanaban ugyse jatszok sokat...
    A helyedben eladnam a gazkart, biztos valakinek meg az ment tropara :)

• vsly

• Running
    szerinted kérném?
  • Beers
    A jelentkezési lapon megvan a névsor! (ugye nem törölted ki?)
  • Running
    FIGYELEM!!!

COR és 7TH kérem szépen a taglistát ma minél előbb leadni nekem ami majd az oklevélre kerül. Cor-nak a Conquest-es kupára, 7th- Infantry kupás kell.
    MSN, email: [email protected]
  • McKalton
    Érdekes, amikor Schrankot bántjátok akkor nem mer reagálni rá sose! Csak az új vagy láma embereket meri bántani. Egyébként most azért mer 30% az accuracy-d nagyobb gyerek vagy mint bárki itt közülünk?? még warozni se waroztál mit tudhatsz te a public BF2-őn kívűl. Semmit....
  • Fsensei
    Szerintem a cyborg a legjobb.Én 17-ért vettem és jól műkszik.Logitek az egy fos 2 hét alatt elbaszódik, vagy legalábbis nálam.

Az a tegnapi meccs az is érdekes volt...Kérek szuplit erre majdnem a fejemre esik egy jeep:D
  • Beers
    Miért nem veszel újat, már 7k-ért lehet venni!
  • TS Zolly
    thx
  • koschwarz
    road kill: gázolás
  • Nagydög
    Szerintem a gazolast jelenti.
  • vsly
    Azért nem szimpi,mert 2karos?Nos ez engem is zavart eleinte.A baloldali kart egyáltalán nem használom,a gázadás-vételt rákonfigoltam az egyik billenökapcsolóra.Szal így most én is csak a botkormány részét használom.
    Ami joyom elötte volt(11E Ft volt asszem)az egy Cyborg3D RumbleForce.2éve megvan és kutya baja.
    Az x52 BF2ben semmivel nem tud többet,mint a Cyborg3D.Talán annyiban,hogy az x52 minöségibb anyagokból van összerakva,praktikusabb a gombkiosztás.A Cyborg kicsit recsegö hangot hallat.
    Ha joyt cserélsz,arra mindenképp számíts,hogy 1hét kell,mire átáll a kezed az újra(nálam legalábbis így volt).Én is majdnem kihajítottam az x52-t az elsö nap,mert qrvára nem akrat ráálnni a kezem.Az egyetlen visszatartó erö az volt,hogy nehezen tudtam volna megmagyarázni a barinömnek a 30E Ftos kiadást egy porfogóért
    Aztán kb egy hét után megszoktam,s ma már a Cyborg-ot tekergetem úgy,mintha most lenne elöször a kezemben
  • TS Zolly
    Road skill transzportal végülis mit jelent? Schrank hüje jármüveivel való cserbenhagyásos gázolást, vagy azzal valamifajta ölést, pl a géppityujával?
  • koschwarz
  • alma2
    plusz egy joy ne attol legyen mar jo, hogy ugy nez ki mint egy "igazi" sot ket karja is van, ha elcsavarom mondjuk ezerszer z iranyba, ne kopjon ki az ocska muanyag belseje, a gagyi potik talaljanak vissza a helyukre, ha jobbra tolom ne induljon el felfele es hasonlok, es mint most ez, egyszeruen nem tudja bekalibralni magat, kezzel se sikerul, mert ossze vissza kuldi a jeleket.
    a billenese ne egy gagyi rugoval legyen megoldva, mint a saiteknel, es meg sorolhatnam.
    --
    Koschwarz neked van igazad, bar csak az utobbiban, hogy igy nem fog elromlani soha :)