172102
  • HTS s3rg1nh00
    lehetne a következő LAN szervezői felé egy kérésem?próbálják meg ne vizsgaidőszakba stb.szervezni,pl.lehetne egy augusztus 2.felében vmikor...akkor elég sokan ráérnek sztem(pl.én is azért nem tudtam elmenni,mert lesz 2 vizsgám,és tanulnomk kell rájuk...:( remélem legalább a saját csapatom hiányolt a lanról)abban az esetben még népesebb lehetne a mezőny...csak 1 ötlet :)
  • alma2
    na akkor az kezdo pilotanak, fuji...
    ott a video nezd meg csinald utanam ha megcsinaltad , felteszek durvabbat csinald meg, ha megcsinaltad mar jatszathatunk is egymas ellen gunner nelkul, addig ne tepd a szad felesleges.ha kell a link irsz privit atkuldnom, de amugy itt is fent van.Amugy nem biztos, hogy teged is lattalak, de nem veszthettem sokat valami bolyhos kepu kolyok lehetsz, a stilusodbol megallpitva.

Pharolas tenyleg banom, hoyg nem talalkoztunk kevesek koze tartozol akire kivancsi is lettem volna :), de mintha azt irtad volna, hogy nem mesz ki geppel igy nem is kerestelek.A rozsaszin fius csapatot pont elkezdtuk nezni, amikor elkezdtetek, hogy most jon a mi restartunk stb mert elobb a masik csapate volt amikor nalatok volt a ket heli, gondolom emlekztek ra, tisztara mint a boxmeccsen lettem volna, aztan utana mar le is leptunk, de mintha nem kezdtetek volna ujra a meccset es nagylelkuen azt mondtatok, nekik adjatok a pontot, talan pont a Dr klannak ?
  • Fsensei
    Kösz hogy ezt összehoztátok nekünk
  • mesor
    Ja b+!

Az rendben hogy az RDHA elmegy de nem az FRX-en kéne bosszútállni három gép áramtalanításával! :D

• mesor
    Na nehogy már csak ktc vigye el a dicséreteket én mentem le vele és hoztuk fel együtt fehérvárról illetve raktuk össze a gépeket nektek! :D

Mi se így terveztük a dolgokat de nagyon jól szórakoztunk! :)

Mi egyszer Deqwatorral majdnem felrúgtuk az xbox állványt lábbal neki támasztottunk azt elkezdet hátrafelé borulni úgy kaptunk utánna kézzel hogy ne legyen dominó effektus :D
  • DonC
    Amúgy meg meg kellene fürödjek, kurva büdös vagyok így egész napnyi futkosás után :D
  • DonC
    Na menj a picsába :DDDDDD Bazze szegény GBC szivta a fogát fél órát miattatok :DDDD
  • Mester01
    öööö legyen ketöötven jo? es vigyá kocsi boka törik.. :DD
  • DonC
    lol
  • joebacsi
    ne rontsd már a boltomat, a befolyt összeget úgyis hosszabbítókba akarom visszaforgatni :D
  • joebacsi
    öö ezeröt? :)
  • DonC
    Ha eljössz érte neked adom az enyémet, majd hozok másikat magamnak. Vagy elküldöm.
  • Fsensei
    Egy dolog biztos: a következő lanon is ott leszek:D
  • Deqwator
    B+ :D:D:D:D:D:D
    én meow-al nyomtam, mondta hogy most játszik elöször (cirka 4 éve fifázok nem kicsit anyázott:D)
  • neménvoltam
  • Mester01
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • joebacsi
    jaja, tetszett nekunk is, csak kár, hogy a végére elfogyott nálunk a vitamin, de azt az 1 napot élveztük, annak ellenére, hogy azért mi magunkhoz képest is bőven alulteljesítettünk :)
    (a felkészülési meccsek alapján azért egy pöttyet bizakodóbb voltam, úgy tűnt, hogy fekszik nekünk ez a 8vs8, és hogy azért lesz beleszólásunk a "nagyok" dolgába, dehát nagyon nemez történt, még kötelezőket is sikerült rendre bukni, egyedül ellenetek sikerült kicsit összerugdosni magunkat, és ez elég volt egy hangyaf*sznyi gyözelemhez :))

grat a ratyi dzsippesekbe, a hba remek teljesítménye nekem nemvolt annyira meglepő, mert a kis kopaszt már ismerem egy jó ideje személyesen, és tudtam, hogy iszonyat energiákat fordítottak a felkészülésbe, illetve a hetedikesek is elérték a nagy céljukat, legyőzték a jcsr-t, már ezért érdemes volt nekik egy kicsit "más"hogy hozzáállni a dolgokhoz :DD

külön köszönet bébének, hogy összerugdosta ezt a lant, meg ha még nemmondtam volna, ktc-nek is külön köszi a 3 gépet :)
    a ratyi adminok meg bekaphassák, mer mindig rájuk kellett várni :PP
  • DonC
    Grat minden LAN-os csapatnak. Külön köszönjük mindenkinek, hogy megtisztelték a szervezőket a megjelenésükkel. A LAN-t amúgy jónak értékelem, a hangulat szvsz jó volt, pia is volt elég ahogy láttam, szal nagy gond nem lehetett.

JCSR-nek, HBA-nak és a 7th csapatának gratulálunk a dobogóhoz, a többieknek köszönjük a játékot. A GBC majd BB-től átveheti a 4. helyért járó emléktáblát, ezzel kapcsolatban pls. GBC-s srácok keressétek majd BB-t. A döntőről készült elvileg demo, azt a holnapi napon fogjuk kitenni valamikor, letölthető lesz.
  • Fsensei
    Az x-boxxal nekem is volt egy élményem...Chrissel elmentünk xboxozni.Leülünk a géphez, 5 perc után rájövök hogy azokkal az emberekkel akikkel elvileg én játszottam azzal a gép játszott.Szóval nagyba nyomkodtam a controlert és közbe nem irányítottam semmit:D Lámi vok és kész:DDD
  • RITAPETYA
    ordibáltak? mert?
  • Mester01
    Akinek nem kell az a BF2142 kulcstartó az szoljon már akár fizetek is érte MAX 1000Ft! :DD

u.i:Még mindig kivagyok bannolva a GS.BF2 serveröl megtudhatom hogy miért???
  • Fsensei
    A legjobbak akkor is a CS-sek voltak...Ahogy azok ordibáltak, hát az csúcs volt.(ezeket nyomták egyszerre 20an: Széééééép, Ez AAAAAAz, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
    Sajnos csak ebből a 3ból válogattak...
  • mesor

Ez itt az örök flémek és tékek gyűjtőhelye! :D
  • RITAPETYA
    thx. köszi. nagyon kezdő vok itt a fórumon. De mivel néha BF2-zök Nő létemre :) így beszélek az aktív ismerősökkel (bf aktív) és ők mondták hogy itt van a gyűjtőhelyetek :)
  • mesor
    Még szép hogy jó volt!

Miután az FRX lenyomta a meccseit és nem úgy sikerültek a dolgok ahogy elterveztük sajnos. Ezért elhatároztuk hogy minden másba jók leszenünk!

pl.: tombola (nyertünk is ajándékokat szépen), közvetítés (ami állítólag jól sikerült) és FIFA xboxon (amivel veretlenül zártam a napot :)

• RITAPETYA
    No de hagyjuk, csak az első felindulásomból írtam. Bocsánat ha félreérthető voltam. Nem írok többet a témához(LAN) egy biztos hogy ilyen még lehetne mert akkor esetleg én is kimék :)
  • mesor
    Mondjuk szerintem ha használnád a válasz gombot akkor már azt is tudnánk hogy kinek címzed a mondanivalódat! ;)
  • JCSRSoldier
    Én enmvoltam de biztos már nemvolt kedvók jáccani.
  • Fsensei
    csövesék most mesélik milyen volt a közvetítés.Elég jó ahogy hallom:D
    A Dr.-nak meg be se szóltam
  • RITAPETYA
    ok.nem neked irtam, csak hallottam hogy mi történt, és mivel ismerem a dr pár tagját(no meg pár embert még máshonnan) felháborított ami történt. Mindenki tudja hogy mi. Mondom még 1x nem a JCSR-nek szólt!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    mit izélsz,én még soha életemben nem mondtam ki/írtam le normálisan a nevedet
  • mesor
    Te ki az isten vagy hogy hirtelen így oktatsz mindenkit!?

Tudom már mi hiányzott a LAN-ról egy kis flém :P
    (bár majdnem volt eab vs dr között egy kisebb konfliktus)

Közvetítésért meg frx|matyee és frx|Feczo volt a bűnös! :D
  • Fsensei
    Ha megbantottam valakit akkor attól ezúton szeretnék bocsánatot kérni...Remélem mostmár ezt a beszólós témát lezártuk ratipetya
  • RITAPETYA
    és különben aztse érttem ,hogy miért szólsz be dr-nak ök is nagyon szépen teljesitettek!úgy ahogy a többi csapat is!
  • Deqwator
    grat mindenkinek!
  • RITAPETYA
    csak azt olvasom állandóan,hogy mindenkinek beszólsz.ezek csak tények!különben tényleg gratula az erdményért!de azért egy kicsit nem ártana visszavenni...mert nagyon úgy nézz ki orrunk fent hordod
  • Fsensei
    Hanem csak ugartás egy vicces hozzászólásra egy hasonló...
  • Fsensei
    Ez nem beszólás volt...
  • RITAPETYA
    nem érttem miért kell mindenkinek beszólni?tese voltál nagymenö!meg nem is vagy az!mert ha az lennél nem szólnál be senkinek!kritikák fájnak a legjobban?
  • sector512
    Ja és grat JCSR, HBA és eAB!