• joebacsi
    jaja, tetszett nekunk is, csak kár, hogy a végére elfogyott nálunk a vitamin, de azt az 1 napot élveztük, annak ellenére, hogy azért mi magunkhoz képest is bőven alulteljesítettünk :)
    (a felkészülési meccsek alapján azért egy pöttyet bizakodóbb voltam, úgy tűnt, hogy fekszik nekünk ez a 8vs8, és hogy azért lesz beleszólásunk a "nagyok" dolgába, dehát nagyon nemez történt, még kötelezőket is sikerült rendre bukni, egyedül ellenetek sikerült kicsit összerugdosni magunkat, és ez elég volt egy hangyaf*sznyi gyözelemhez :))

grat a ratyi dzsippesekbe, a hba remek teljesítménye nekem nemvolt annyira meglepő, mert a kis kopaszt már ismerem egy jó ideje személyesen, és tudtam, hogy iszonyat energiákat fordítottak a felkészülésbe, illetve a hetedikesek is elérték a nagy céljukat, legyőzték a jcsr-t, már ezért érdemes volt nekik egy kicsit "más"hogy hozzáállni a dolgokhoz :DD

külön köszönet bébének, hogy összerugdosta ezt a lant, meg ha még nemmondtam volna, ktc-nek is külön köszi a 3 gépet :)
    a ratyi adminok meg bekaphassák, mer mindig rájuk kellett várni :PP