172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Milyen jövőre?
Még idén nyáron! ;) -
Nna basszátok meg, úgy látszik én értem haza a legutoljára a lanról. Aki meg aludt is azóta az meg le is szophat :DDD
Nna irom először ami bassza a búrám, aztán a jókat :-)
Kedves Dr klán!
Nektek hányszor kell szólni, hogy takarítsátok le a mocskotokat az asztalotokról és környékéről basszátok meg? Láttatok arrafelé fehér ruhás lányokat? (BB nemtom már milyen ruhában volt, de ő nem ér :D) Ugye nem? Én sem. Direkt raktunk minden asztalhoz szemeteszsákot, de úgylátszott, ezt nemsikerült felfognotok ép ésszel. Mit mondjak nemcsodálkozom :P A másik. Fiatal voltam én is, de szemtelen sosem :D Jó lenne ha nem úgy beszélnétek a nálatok idősebbel (nemrólam van szó), mintha a picsátokból rántottátok volna ki. Ha pedig valami nemtetszik, akkor megvan a megfelelő mód, hogy kinyilvánítsátok.
Nna ennyi volt a negatív érzelmű dolgokból.
A HBA és a WinG-es arcokban (nagyjából őket nem ismertem még személyesen) iszonyat jó fej srácokat ismertem meg, remélem találkozunk még következő lanokon :-).
Így utólag is bocs azoktól, akikkel kiabáltam, mikor épp mélypontomon voltam, bár sztem csak azokkal volt ilyen, akik tudták, hogy a kutya ugat, de nem harap :DDD
Jah és bocs azoktól is, akik ma tőlem szerettek volna választ kapni kérdéseikre, de sajna a mai napi beo, főleg az elejefelé, túlterhelte az agyam, s bár rebútoltam, de mire megértettem mindent már a döntő ment :DDDD
Úgy globál sztem egy iszonyat jó lan party volt és sztem a party szó talán jobban is illik a dologra, mert több szeszes üveg volt a bf részen, mint az összes többin :D
A borokat amiket kaptam-unk, köszönjük, finom volt ;-)
Bár volt egy kissebb incidens (két admin hibával ;P), de sztem korrekt döntés született. A kövi lanon már profibb szabályzattal készülünk.
Nna nem is szaporítom tovább a szót, mert fáradt vagyok egy cseppet meg álmos is, igaz csütörtök reggel óta nem tudtam megnézni a Lost 2. évad évadzáró duplaepizódot, de azt most megteszem jól.
Nna pá, találkozunk valahol, valamikor ;-)
Jah a legfontosabb, grat mindenkinek az eredményekért, izgalmas, jó kis meccsek voltak. Jah és nemtom ki nyerte a tombolán a jegyzettömböket, az egyik része nálam van, de nem adom vissza ;D -
Landor #80926 Na akkor hali srácok jön az én élménybeszámolóm. Mert igen, ez egy élmény volt, aki nem volt ott az sajnálhatja!
Péntek este 8körül érkeztem meg kocsival az ojjektumhoz, hívom Rusidot, aki a legnagyobb természetességgel közli hogy még otthon van(Érd). De amint látom ekkortájt még Gerzson is nagyban SGfórumozott. Szóval egy kis késésssel összeraktuk a gépeket, én még közbeiktattam néhány biztonsági intézkedést - plussz ventillátor, max fordulatra mind, ugyanis iszonyat meleg volt odabenn. Ebből a szempontbol a szeles, esős időjárás kedvezett nekünk, így a meghirdetett törölközőkre nem volt szükség. Ellenben a "BFtalinak" nem tett jót.. Estére esett az eső, az emberek a sportcsarnok előtti placcon csoportosultak a nagy esernyők alá. Itt adta át BurnBaby a BF2es kupákat (inf, stb.), Wolfguy kapott még valami PB különdíjat is. :D Igazából sokat nem lehetett hallani, az akkor már illuminált társulat nehezen tudta magát csendben tartani, persze hangosítás nuku, de ez már úgy látszik elmaradhatatlan kelléke a BFtaliknak. (BB ezt ajánlom a figyelmedbe a köv talira :) Viszont a BBnek 'énekelt' heppibörszdéjtújút azt hiszem még a Liget túloldalán is halloták. Tehát maga a tali olyan lett amilyen, bár engem inkább egy balatonparti nagy szocbüfére emlékeztetett, reméljük hamarosan lesz folytatása kicsit kultúráltabb helyen. Késő este még "One Man's Vietnam army" hittérítőként egy DVDn szórtam a BFV igét, így egy rögtönzött Battlefield Vietnamozás kerekedett ki még péntek éjszaka.
A meccseket nem részletezném, fogalmazzunk úgy hogy a trs(Rusid,Gerzson, jómagam) volt a Wings V8as motorjában a plusz három prémium oktán. De sajnos ez is kevés volt, hogy a -szintén frissen összeverődött- coRDHA klánon kívül bárki ellen is nyerjünk. Kaptuk rendesen az ívet az össes klántól, számomra a JCSR basecampja volt a legdurvább. Gyönyörűen beásták magukat az elfoglalhatatlan bázisunk köré és olyan szépen védték a kijutási helyeket, hogy még így vesztesként is öröm volt nézni.
Na jó hazudtam, kapjátok be JCSR!
De ezúton szeretnék gratulálni nektek az első helyhez (és külön grat Fsenseinek az egyszemélyes pilóta gunner produkciójához)! Papírforma szerint más nem is kaphatta volna meg az aranykupát. Az meg csak egy külön öröm volt számunkra, hogy egy olyan meglepetés csapat mint a HBA meg tudott szorongatni titeket (és mindenkit) így nagyon izgalmas volt az egész LAN játékmenete, egészen az utolsó pilanatokig. Na leszámítva a Pussyhunter 7THt akik már az utolsó nap csak a részegség és a biztos 3. helyezés mámorában funnoltak másnaposan izé haramadnaposan a HBA ellen 
Minket sem kellett félteni: az egy nap alatt lejátszott már-már végtelennek tűnő mecsek végére nállam úgy szombat este fél 11kor dobta el az agyam az ékszíjat, amikoris a 7TH utolsó kör megkezdése előtt rámutattam egy látszólag megszeppent nézelődő fiatalemberre, hogy ugyan nem állna be helyettem, mert nekem tele van a f*szom az egésszel. Rábólintott a dologra, átadtam neki a gépemet, pár mondantban elmondtam neki az irányítást(!), majd húztam hazafele, hogy elérjem az utolsó villamost. Mint utólag kiderül a jólszituált fiatalember 7TH|uwu volt..
Állítólag elég jól tankozott a 7THsok ellen a nevemben.. :Ð
Ma lanparty végére a "SZARUL ÁLLUNK, RESTART!" szállóige is a mi nevünkhöz fűződik: a mélyen tisztelt GBC háromszor indíttatta újra szegény adminokkal a játékot, mi mind a háromszor elkaptunk egy zászló. Negyedjére már enyhén labilis idegrendszerrel nem ugrottunk be a dolognak és nem kezdtük el a harmadik fajta stratunkat. Mint kiderült vesztünkre, ugyanis ez már ÉLES volt.. A serény Wingesek be is fektették 2000 forintos vagyonukat óvás címén, mely kamatozott nekünk 200 pontot
A többi körben szarul, de büszkén kaptunk ki a szépen játszó GBCsektől. De itt még nincs vége a 200 pontos megpróbáltatásoknak! Jött ugyanis a JCSR! Meccs előtti készülődés, puffogatáts, TKzgatás.. Restart, indul a map. Kérdezem szóban Rusidot: éles? Ő egy shotgunfejlövéssel válaszolt, mi sem maradtunk rest Gerzsivel a trs bődületes tkpartival lövöldözte egymást édeshármasban a mainon (Daqing oilfields). Ezt egyszer megzavarta ugyan egy szemfüles jcsres, aki megpróbálta kihasználni azt hogy mi egymás shotgunnal való kergetőzősével vagyunk elfoglalva ellopni a helit, de észbekaptunk és röhögve leshotgunoztuk. Egyszercsak hopp! Vége a mappnak a jcsr leprögött. A wings üdvrivalgásba tör ki, mi is röhögve üdvrivalgunk és készültünk az éles menetre. Jó, lemegy a kör, természetesen elpicsáznak. Nah, szólunk a wingszeseknek: mehet a köv kör? Aszondják nincs köv kör..
Szóval mint utólag kiderült, a tRs mesteri teamkillezős taktikáját megette a JCSR és hagyták magukat lepörgetni, mert nyílván azt hitték hogy nem éles!!!!4 Van még mit tanulni srácok..

Vasárnap reggel a helyszínre érkezve hidegzuhanyként (bár fogalmazhatunk úgy is hogy megkönnyebbülésként) ért a hír hogy a Wingszesek már nem érezték úgy hogy vasárnap tudnának valami újat mutatni számunkra picsázásban a többiek, így szedték a sátorfájukat és szombaton az éj leple alatt eltávoztak. Így ezúton szeretném megköszönni a tRs nevében hogy hozzásegítettek bennünket hogy eljussunk egy ilyen nagyszerű rendezvényre, remélem számukra is tanulságos volt ez a hétvége, nekünk is az volt... ;) Ja és köszönjük az egyenpolókat srácok!
Így a vasárnap viszonylag nyugisan telt. Leszámítva ezt az almás affért.. többen is megrökönyödtek alma megnyilvánulásán. Na de kár is rád fecsérelni a szavakat, másodszori olvasatra lejött hogy a hozzászólasaid nem rólam vagy Gerzsonról, vagy a lanról szóltak, hanem arról hogy te milyen faszentos hozzáértő helis vagy..
Tehát visszatérve a vasárnapi lanra láthattunk jópár izgalmas menetet, izzott a levegő a srácok körül. Nekünk maradék trs-eseknek már csak a Heroes5, a RTLKlub híradójának való interjú és a tobolaajándék begyűjtésének unalmas osztályrésze maradt.. :D Na erről az RTL-es beszámolóról megvan a véleményem, de nézzétek meg! A minőseggért előre is bocsi, telóval csináltam mert nem volt jobb és a riport nézése közben is rángógörcsöt kaptam a sok baromságtól amit közbe hallottam! :D Az én részemet kivágták sajnos mert sokat káromkodtam benne
, viszont Rusid szavait mesterien ollozták ki (úgy hogy a Heroes5 futott a háttérben :D) és az egész riport átment egy unalmas, lejárt lemez "a játékok függőséget okozhatnak" oktatófilmmé.. Idiótak.. De már csak azért a részért is érdemes megnézni mikor az egyik 7THs titán full hangerővel beordítja hogy "ÁÁÁÁÁ KINYÍRTAM A TANKOT IGLÁVAL ÁÁÁÁ!" A 7th külön üdítő rózsa-színfol volt a partyn, róluk kb mégegyszer ennyi terjedelmű sztorikat lehetne írni.. xD
Na ennyi mára az estimese gyereket!
Mégegyszer köszönöm, hogy ott lehettem veletek, gratulálok mindenkinek, oltári volt!
..és találkozunk jövőre a BF2142ben!
-
A FIX tv-ről úgy tudom, hogy le lehet majd szedni....
-
Valami linket nem tud adni valaki ahonnan lehetne húzni valami TV-s közvetítést a LAN-ról, vagy valami hanganyagot? (mondjuk döntő közvetítése csak volt valami fanatikus aki rögzítette :) -
Te csak tudod hiszen ott voltál a LAN-on! :) -
ha te ilyen stilusban valaha lattal lanyt beszelni, irni, akkor vagy nagyon rossz helyen nottel fel, vagy meg nem ertel meg elegge, hogy igazan erdekeljen a tema, de az utobbi az eselyesebb :) -
jah, mivel próbálok időrendbe haladni, ezért még egy kis elindulás előtti esemény kapcsolódik a talihoz... péntek kora délután feltűnt hogy nekem már nincs túl osk tiszta ruhám, nekiálltam gyorsan okosan mosni, és szerintem tulképp nem tűnt fel senkinek, de ott a JCSR-esek mögött egy székre kiteregettem a még vízes ruhát, de legalább másnapra volt friss és üde ruházatom ;) -
nah akkor a story:
Elindeultam itthonról (csepel), vettem fel a közelben pénzt, aztán rájöttem hogy fingom sincs hogy hogy jutok el a népligetbe... zaklattam először BB-t meg Panzit is hogy hogy menjek, aztán innen odáig ment simán a dolog (1es villamos királyság). aztán a népligetnél (bár már Bb mondta) kiderült, hogy onnan még sétálnom kell, mert nincs látózátolvásgon belül, ami nem lenne rossz, de csak a hely nevét tudtam, többet nem... keringtem ott egy kis ideig mint gólyafos a levegőben, hátha látok embereket akik gépet cipelnek, aztán majd követem őket, de szerencsére hamarabb találkoztam Kemoval
vártuk Soldier-t, és közbe találkoztunk ott a Hobbi különítménnyel is
majd eljutottunk a konkrét helyre, aztán egy ideig nem történt semmi érdekes, emerek jöttek, regisztráltak, pakoltak le, meg ilyenek... aztán beállított Gerzson is, akitől Zs0lt1 közreműködésének köszönhetően szert tettünk 2 üveg borra 
kimentünk a szabadtéri részre, hál'istennek eljött egy csomó régi ismerős
, sok egymást kúrogató ősbf-es köcsög ;DDD
eső volt jól, de azért elkísértük kicsi jjj-t tömegközlekedéshez, meg aztán ugye próbáltunk kajára vadászni, de hát... ha 3szor nem terítettek be vízzel a buzi autósok akkor egyszer se :DDD majd sikeresen találtunk egy Burger King-et (jippíí), ami zárva volt.... :DDD de túl oldalt természetesen ott a jó öreg meki, de csak a drájv része ment, azért beálltunk a sorba... majd jó pár perc finom benzingőz szagolgatás után meguntuk és egy benzinkúton vettünk crossaint-ot (majd vki leírja helyesen is :P), aztán go vissza helyre, iszogattunk, bfv-ztünk (ahh ahh, aki játszott tudja milyen volt :DDD), majd Rusiddal iszogattunk, aztán énekelgettünk, aztán Zs0lt1 aki ott aludt mögöttünk fél méterre egész élethűen megjátszotta hogy nem tetszett neki az előadás :DDD
aztán még valameddig tartott az éjszaka, konkrétan 6-7ig, majd jcsr-esek széke olyan szimpi volt összetoltam párat és aludtam, de a szemetek már vagy 1-1,5 óra múlva ott voltak és képesek voltak suttogásnál hangosabban beszélgetni, hát felkeltem, és csak odaengedtem őket...
nah, majd folyt köv (amúgy így egyre jobban gondolkodok a péntek estén, és a story nem fedi a valóságot, mert amikor benzinkútról jöttünk vissza, akkor már jött az alvós rész... mindenesetre a sorrendtől eltekintve a fentebbi pár sor fedi a valóságot, folyt köv csak most már kajás vagyok és nem akarom így itthagyni fórumot ;) -
mmbike #80919 pff..és férfi létedre ebbyi eszed van ?:) nem is mondok semmit :) -
Hurricane Dr #80918 Szia mindenki.
Arra kérem a 7th tagjait hogy hozzánk hasonlóan ne fűzzenek kommenteket, nincs kedvünk veszekedni veletek. Soha nem fogunk játszani ahol Ti vagytok, és még csak véletlenül sem keresünk benneteket. Mindenki tudja aki ott volt hogy milyenek vagytok, történjék itt bármi is. Remélem ezzel a hozzászólásommal nem voltam "tiszteletlen". Eddig komolyan felnéztünk rátok. Mostmár le. Na csao. -
nem, nem, felreertesz, neked ez okoz oromet amit ott csinalsz, nekem meg mas okoz oromet amit mashol csinalok, ilyen egyszeru.es mivel regen en is nagy oromet leltem ilyen jellegu bulikban, ezert meg csak le se kockazhatnek senkit, bar nem allt szandekomban, de hat valtozik az ember.
ohh de most latom donc is csatlakozott hozzad...
mmbike el kell, hogy szomoritsalak, nem vagyok lany :) -
mmbike #80916 az ánuszosok se válallták be :)))) pedig még ittak is :))) -
Biztos háttal fal mellet állt mindig nehogy valami ratyi bf-es betámadja hátulról! ;)
:D -
-
te valami ember vagy?!
-
figymá alma, nekem van nőm de úgy a csapatom 98%-nak is szintén, mitöbb egy párnak már felesége meg gyereke is. minket, veled ellentétben perpillanat abszolút nem feszélyez, hogy csakis minden esetben lányoktól hemzsegő helyekre járjunk, mert ha éppen olyan szitu van akkor bátran megtesszük azt is. Ide a lanra azért jöttünk, hogy eltöltsünk egy kellemes hétvégét, utána kultúráltan itt megbeszéljük mi is volt, legyen verseny, legyen piálás. Ezzel szemben ahogy látod, rád kurvára nem vagyunk kiváncsiak, szal szerintem oltsd le a lámpát a szobában azt aludjál, álmodozzál valami lányoktól hemzsegő helyről. -
mmbike #80911 te alma...te hol voltál a lanon csak hogy be tuggyalak azonosítani? :) mer az összes csaj a fejembe van úgy megjegyeztem őket :D -
Nem is merek véleményt mondani
-
-
Én tudom. Egy ratyi :). -
gyerekek, kb 6-8 oldallal hátrébb valaki olyat írt, hogy egyeNlőre... :/
amúgy még kitalálom van-e erőm írkálni lanról, aztán vagy igen vagy nem :DD
minden esetre grat mindenkinek, jó volt, stb stb
amúgy elnézve ezt a topikot olyan sok számomra ismeretlen név van :]
tegye fel a kezét aki tudja, hogy ki vagyok :DD (kíváncsi vagoyk mennyire vagyok híres lol :DDD ;DDD) -
Ezzel gyakorlatilag a fél BF scene-t lebuziztad!
Köszi!
:D -
lehet, hogy ebben is igazad van, csak itt a sok .... ne az moge bujjon, hogy milyen nev alatt jatszik, mert a kutyat nem erdekel, jatszunk es utana beszeljen.HA szarra lo, akkor meg azt mondom, igen o egy jo jatekos, de csak mindig azt kapom vissza nagy az arcom, aztan megse jonnek jatszani...
en mint "antisoc", nem tehetek rola, ha inkabb a lanyoktol hemzsego helyeket
reszesitem elonyben, lattam eleg izzado budos fiut meg kozepiskolaban, na meg utana is :)
de mielott te is magadra veszed, ugy szorakozol ahogy neked tetszik, annyi idot toltesz ott amennyit te szeretnel, nekem boven eleg volt az a ket ora.
-
Verzoo #80904 Alma te meg ne legyél már olyan okos.
A public azért egész más mint a klánosdi úgyhogy ebben te nem lehetsz olyan okos. -
De rajta kapták! :P
Nálunk meg volt beszélve ha valakit kétszer húznak ki akkor másodszorra más megy ki helyette és azt mondja hogy névrokonságban állnak egymással! :D -
Verzoo #80902 A doktorék meg bekaphatják......
Kicsit többet iszunk akkor nem csak a játékban kalapáljuk el őket..... -
Lassan könyvbe foglalhatod a nálad felmerülő paranormális jelenségeket... (XL-Files) ...
-
Lassan könyvbe foglalhatod a nálad felmerülő paranormális jelenségeket... (XL-Files) ...
-
Augusztusban szokott lenni a nyari GPS. Hogy melyik feleben, az passz. Tavaly az elso hetvegen volt Szolnokon. -
PEdig elégé sokszor bemonták hogy a szépséges hölgyeknél lehet igényelni eme " szolgáltatást" :DDD -
mmbike #80897 cheater volt csacsy...beírta a tombola cheat-et :) aimtombolája volt :) -
assetuttam hogy van tombola:O -
Na az meg a másik fele!
Én is bedobtam vagy 5-6 cetlit azt egyet se húztak ki belőle! :( -
ez a ratyi bf2 az usb-re kötött mp3 lejátszót joy-nak érzékelte
-
mmbike #80893 Vonbody vitte el a monitort :) de a legjobb csacsy volt akit kb 3szor húztak ki egymás után :) -
bocsi:D -
Mi van rosszul vagy hogy nekem címezted? ;D -
Deqwator #80890
-
Deqwator #80889 frx-esek is voltak, és tapsoltunk is