172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
zsilike #83730 tudnátok vmt mondani a game ről érdemes e játszani vele?
-
Eddig 81m a legtöbb!
-
Vazze, miket ugratgattak vele! meg hol milyen sebességel mentek,a BF2 be meg minden Sza@ miatt megy le a tank állapota! így kellett volna megcsinálni a játékban is, de nem csak a T90 est,hanem a M1A2 őt is.
-
n003 #83727 egérrel repülőknek kötelező teszt!!! :)))) -
gúgl? -
Braveheart #83725 sziasztok bocs az offért de nem tudjátok mi a bithumen pontos címe? újra kellett raknom a gépet és minden kitörlődött -
Ha nekem 1 év alatt 2 jött össze, neki lehet 70 alatt vagy 100 db van...
-
neménvoltam #83723 van-é neki bíbor szíve?
-
n003 #83722 -
n003 #83721 az utcsó képet akartam belinkelni de úgyláccik az egész egy nagy kép
.. a sokplecsnis "generális"-t! -
Nagydög #83720 Nem. Az elso videokon dzsungeles embervadaszatos jelenetek voltak. Az utobbiakon mar haztombnyi, femesen csillogo, keken vilagito izekere lodoztek a nagy budos sotetsegben. -
Ja ... qrva szörnyek :)
Nekem is addig jött be ... remélem ebben főleg emberenemy-k lesznek ... :) -
Höhö???? -
n003 #83717 höhö :DDD
-
-
jó de én csak most láttam ,) -
Mester01 #83714 Jo reggelet már 3 napja kint van a hir.. :) -
ha tudnék irányítani egy egész hadtestet az ellenfél kb 5 perc alatt eltünne az élök sorábol. na elég is volt a sok dumálásombol csak ezt le kellet irnom hogy megnyugodjak:)na császtok -
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a BF2 deluxe edition mikor jelenik meg? -
a vadászgépet nem csak fogocskázásra kéne használni hanem arra is hogy villám gyorsan épségben eljuttatni az osztagvezetöt + hatembert -
de ezt csak én csinállom a többi nem mert csak ökörködnek ha még vagy két ilyen ember lenne mint én soha nem ragadnánk be a hajora vadászgéppel elhuzok már ha hadják kiugrok a kinai zászlo körül meg még ezt megtenné vagy két osztag parancsnok nyertügy lenne -
hát szokott néha a magyaron de ilyen speciálisok csak azért hogy ne keljen gyalogolnipl minden tag mesterlövész oszt egyhelyen dekkolnak Én mindig alakitok egyet elmegyek a legütösebb zászlohoz elbujok egy jo helyen és meghivok mindenkit a csapatomba pl wakén a kinaiak repterén amikor benragadunk a hajon -
"Amugy a ranked szerver szvsz a stat buziságra van fenttartva, nem pont ahoz, hogy klánemberek felmenjenek gyakorolni. Arra ott a saját nem ranked szerver. Hangsujozom! Nem pont arra! De elismerem, lehet ott is gyakorolni, de csak a célzást."
Az a gond a saját nemrankeddel, hogy ellenfél nélkül 4vs4ben tengve-lengve a pályán még annyit sem lehet gyakorolni, mint publicon. Ha meg van ellenfél, azt én már warnak nevezem.
"ellenbe ha nem zárjátok le a szakaszt publikon, bárki beléphet, és ha cseszik a parancsra, meglehet baszni a csapatmunkát."
Ezt nem írom alá. Amikor felmegyek egy szerverre, ahol pl Pharolas meg Boxer osztja az áldást heliből, szoktam squadotcsinálni, meghívom az összes magányos farkast, aztán vagy jönnek squadba, vagy nem. Ha jönnek, akkor vagy velem csinálják a dolgokat, vagy nem. De előbb-utóbb olyan szituba kerülök, hogy érdemes lesz nekik rámspawnolni, és akkor örülök, hogy megjelenik egy pár ember körülöttem...
"Hidd el, Dronk,"
Zero, ha kérhetem... -
szerintem -
Nagydög #83706 Magyar szerveren is talalhat csapatmunkara kaphato egyeneket, en legalabbis szoktam. -
ezkbe lég ülés van mint a kamionokba meg a traktorokban -
Nagydög #83704 Tank: Mennyire jo az ulesek csillapitasa egy tankban? Egy ilyen ugratas motoron is eleg nagyot vag az ember gerincere, ha nem allva probalja.
Masik: Mi a fenevel probalt ez a csoka loni? -
probálkoztam külföldin nagyon jol hangzik a havercsotány kinaiul haaversotan -
csapatmunkáért sztem külföldi szervereket keress ;-)
vagy talán akkor ha sok klánost látsz bent a szerveren. -
és egérrel lehet jol helizni meg a tv rakétát irányítani vagy ne is erölködjek meg a vadászgépeket. Vegyek e dzsojszlikot és milyet? -
Nagydög #83700 Kivansi vagyok, ebbol hogy fogunk rosszul kijonni. -
n003 #83699 egy kis tankológia :)
+ egy kis baromság :))) -
WOOW, az ea openbétát fog kiadni a bf2142-höz augusztus elején.
bazzeg ezek tanulnak. rájöttek, hogy egy openbétánál sokkal több hibát találnak meg a gémerek, mint a 20 db tizenéves niggergyerek a tesztlabban :DDD -
a játék nevem havercsotány -
sziasztok én még eddig nagyon amatör modon játszottam ?hogy kell profi modon játszani? meik szerveren van jo csapat munka? egy fél éve minden este nyomom de eddig csak teng lengtem a pályákon és löttem mindenre ami mozog oszt ennyi. -
állat! -
n003 #83694 videjó -
BSZN Drang! -
Nagydög #83692 En szerettem a FarCry-t. Egeszen addig, mig nem szornyeztek szet. Tok jo moka volt a dzsungelben teblabolni, es irtani az ellenseget. Ugy latom, a Crysis-t ugyanugy szetzornyezik, mert ha valami nem fotorealisztikus, es negy emelet magas, akkor biztosan nem jatszik senki a jatekkal. -
asszem meg is választották annak, egyébként nekem is az tetszett a legjobban, még olyan embert is lekötött aki addig sosem játszott, sőt most nyomja másodszor :-)
na ja, a stílussal mindíg gondok voltak nála
meg hol milyen sebességel mentek,a BF2 be meg minden Sza@ miatt megy le a tank állapota! így kellett volna megcsinálni a játékban is, de nem csak a T90 est,hanem a M1A2 őt is.