172102
  • felpillanto
    EZT NEM ÉN ÍRTAM CSAK EGY FORUMBOL SZEDTEM KI !Próbálok rövid lenni
    Tudom már üzentem eddig is a régebbi oldalon, de kicsit újrafogalmazom:

Amit teszek azzal, hogy kiraktam ide ezeket a cheateket, nem okoz lelkiismeretfurdalást. Sőt! Egy ideig én is mint még sokan, cheat nélkül játtszottam. Hidtem abban, hogy lehet ezt a játékot normálisan is nyomni. De amikor megláttam azt a sok lámát... huh... szerencsétlen hülyék. Nem is beszélve azokról, a magukat agyasnak képzelő adminokról akik semmi máshoz nem értenek, csak ahhoz, hogy kit lehet kirugdalni a szerverről. Hát szánalmas mondhatom. Volt olyan is hogy nagyon szuperül játtszottam (cheat nélkül) és a szemét admin kirugdalt mert Őszerinte biztos hogy csíteltem. Azt hiszitek, hogy ebben a játékban olyan királyok vagytok? Fogadok, hogy a valós életben genetikai nullával vagytok egyenlők!

Azóta változtak bennem a dolgok. Elhatároztam, hogy Én is kitolok mindenkivel aki megérdemli. Tudjátok meg, hogy ott vagyok köztetek, szinte minden nap és kőkeményen csítelek! Wallhack, Aimbot és még egy két apróság! Ide csak ezt a kettőt raktam fel, de van még egyebem is. Nem tudtok kiszúrni! És remélem lesznek olyanok még sokan akik osztják a véleményem és csítelni fognak, és kicsinálják a sok beképzelt szemetet!

Hajrá csíterek!!!!!!!!!!!
  • dronkZero
    Nem, hanem amikor egy elszabadult modellrepülő a bemutatón levitte egy házaspár fejét...
  • felpillanto
    vagy nem
  • item
    Ja mind ezzel kezdődik mi ? : Noob Cheater_100/0 KD
  • felpillanto
    ja emlékszem amikor a darurol a mesterlövészt lepöcköltük ?
  • FireWall
    progi, minek az nevekről felismered őket
  • dronkZero
    Megtetszett a pár héttel ezelőtti repülős-mészárlás?
  • felpillanto
    bekéne egy olyan progit szerezni amivel látom a csalokat
  • felpillanto
    végül is az adott körülményekhez mindig alkalmazkodik egy jó katona
  • felpillanto
    ezért lenne jo egy nagyon király konzolos multi
  • mesor
    Jól van már nem kell ezt ilyen drasztikusan felfogni! :D
  • felpillanto
    már féléve felmegyek játszani oszt most tudom meg mik mennek a hátam mögött
  • Me0w
    Csak nehogy lelojje valami aimbotos masik modellezo..
  • felpillanto
    hát apám kereshetek más szorakozást mostánában annyi mindent megtudok hogy kezdek kiábrándulni a multiból .Aszem veszek egy modellezö helikoptert és szabadidömben azt reptetem:)
  • atomboy
    Miert nem lepodok meg ezen 5 ev CS utan... :)
  • felpillanto
    Mire is jó a wallhack és az aimbot?
    Biztosan sokféleképpen meg lehetne ezt fogalmazni és talán mindenki kicsit máshogy értelmezi. A wallhack segítségével tisszességtelen előnyre tehetünk szert a többiekkel szemben internetes (multiplayer) játék közben, mivel segítségével könnyedén átlátunk a falakon és egyáltalán bármilyen textúrán ami az utunkban van. Így előre észrevételezheted, hogy hányan és milyen irányból közelednek feléd, vagyis előre "beélesítheted" a fegyvered és a reflexeidet egy tökéletes lövéshez. Szerencsétlen ellenfélnek esélye sincs reagálni. Szerintem ez egy nagyon szemét dolog... de mindegy. Az aimbot már jobb móka lehet. Segítségével egy gombnyomásra mindenkit tökéletesen fejbe tudsz lőni... tudod, egy lövés egy ember :)) Nehéz leírni de ha ide kattintasz, akkor le tudsz tölteni egy nagyon frankó kis videót ami megmutatja miről van szó. Nos amit én árulok, az is ugyanezt tudja :)))
  • mesor
    Inkább erre!
    :)
  • felpillanto
    ja nem. má tom miröl beszész
  • felpillanto
    http://aimbot.uw.hu/ erre gondoltál
  • mesor
    Ajánlom a film címében lévő "AIMBOT" szócskának utánna nézni!
    ;)
  • felpillanto
    figyeljetek má valaki betudja állitani így a látást mert az akko csalás
  • dronkZero
    Nem, mert alapvetően "támadóállás"-ból lősz. Tudod, általános iskola, tornaóra. Egyik lábad előre, másik hátra, hátsó lábfej merőlegesen. Na erre pl egy -egyéb játékokban, filmekben látott- mech nem képes. És arányaiban nagyobb energiájú, nehezebb a lövedék.
    (Egyébként láttam egy videót, valami durvulat puskát adtak a csóka kezébe a lőtéren, és nem mondták meg neki, hogy kemény lesz. Szerencsétlen a lövéskor eldobta a puskát, lépett hármat hátra, és leült picit pihenni. Gondolom a válla sem köszönte meg a dolgot.)
  • Fsensei
    Én is örülnék neki:D
  • Danee
    de jó lenne, ha még most is ilyen messzire vinne a TV raksi..
  • felpillanto
    nem tudom hogy zavar e valakit hogy linkelgetek ez egy jo sniperes oktato film
  • felpillanto
    bisztos volt már csak az nézze aki nemrégota van itt
  • schrank
    nnna megy a lépegeősdizés
  • uwu
    Nem értem miről beszélsz ilyen izé nem is létezik, és nem véletlenül.
  • uwu
    És miért nehezebb célpont?
  • uwu
    Hogy a pékbe lenne mozgékonyabb?
  • Landor
    Jaja!
    Már csak 5 óra!
  • Me0w
    Gondolom te is hatraesel ha a kezedben tartott fegyverrel losz egyet :)
  • felpillanto
    én a hajoval szivom meg mindig kiszálok meg kerülöm osz megholok
  • felpillanto
    igen valahol azért nem lehet bejutni mert azonnal megfirkansz minha mondjuk odaszorulsz valahova
  • item
    Amúgy singliben próbáld ki, miután bejutsz az épületbe rá 2-3 sec és egyből kimúlsz! Ilyent kellene valahogy beállítani a szerverekre!! Minden kis -nek elmenne a kedve tőle!!
  • felpillanto
    á nem megyek én be isten ments jobb nekem a tetön sunyiba sznájperkedni
  • atomboy
    Kosz, nekem most lett vege. :p
  • dronkZero
    1. Miért mozgékonyabb, gyorsabb, könyörgöm?! Lassan cammog a lábaival, ha azt is feltételezzük, hogy erősebb páncél van rajta, mint a tankon, pláne _hogyan_ lenne már gyorsabb? Azt meg aztán végképp nem tudom elképzelni, hogy egy száztonnás dög _futva_ lehagy egy 80km/h-val verető tankot.
    2. Mozgékonyabb? Már 90 fokos fordulathoz is lépkedni kell, hát még a körbeforduláshoz. Tank ezt egyhelyben meg tudja csinálni. Jha, bocs, lehet csípőben is csukló. Akkor meg szinte ott tartunk, hogy van egy lábakra szerelt taktornyunk.
    3. Több fegyverzet? A tank igazából semmi más, csak egy nagy ágyú lánctalpon. Ha karonként akarnál ágyút, annak darabonként akkorának kellene lennie, mint egy tank fél tornyának. (hely a lőszernek, a töltőszerkezetnek) És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy egy lövésnél a talajmenti tankot is hátralöki a visszarúgás. Ha ez az erő egy két lábon álló, hátrafelé nem megtámasztott szerkezetre jó magasan hatna, úgy felborítaná, mint a picsa. Kb mintha téged izomból mellberúgnának úgy, hogy nem számítasz rá, és nem lépsz hátra.
    4. A tankok legsebezhetőbb része a lánctalp, de az legalább egyszerű, sok egyforma elemből van, magukkal cipelt alkatrészekkel helyben javítható. Ha egy ilyen mechet térden/csípőn lőnek, annak kalap kabát. Az izületek, mozgatószerkezetek lennének egy ilyen gépnek a legdrágább, legbonyolultabb részei, igazán gazdaságos lenne egy ilyet harcba küldeni, pláne, hogy élőben tuti az utolsó bokorugró RPG-s is térden-bokán lődözné.
    5. A tankokat is minél alacsonyabbra próbálják tervezni, hogy nehéz legyen eltalálni. Egy ilyen mechet ágyúval csak vízszintesen kéne becélozni, magasságilag meg úgyis talál, olyan magas a cucc.
  • item
    Inkább ne kockáztass,, nehéz kimagyarázni utólag!
  • FireWall