172102
  • Platypus16
    Ez meg a másik:)

Munkahelyi tanácsok

--------------------------------------------------------------------------------

1. lecke

Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép
    a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengője. Gyorsan megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nő magára teker egy fürdőlepedőt és lemegy ajtót nyitni.
    Szembetalálja magát Bobbal, a szomszéd lakás tulajdonosával, aki, még
    mielőtt a nő megszólalna, azt mondja:
    - Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdőlepedőt. A
    feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a fürdőlepedőt és ott áll meztelenül Bob előtt, aki, miután jól meggusztálta, átad neki 8 db százdollárost. A nő visszamegy a lakásba, örülve a kis vagyonnak, amit kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, és bemegy a fürdőszobába, lerakni a lepedőt. A férj megkérdezi:
    - Ki volt az?
    - Bob, a folyosószomszédunk.
    - És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kölcsönkért tőlem?

Tanulság: ha időben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási tényezőkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég imidzsének romlását.

2. lecke

Papbácsi kocsival megy a templomába, mikor meglát egy gyalogoló apácát. Megáll, és felajánlja, hogy elviszi a kolostorba. Az apáca beül, keresztbe rakja a lábát és kivillantja a combját. A pap nem állja meg, hogy ne fixírozza, néhány pillanatra el is veszti az uralmát a kocsi fölött. Miután visszatereli a kocsit a saját sávjába, hirtelen megfogja az apáca combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
    - Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
    A pap szégyenkezve elnézést kér az apácától. Kis idő múlva, engedve a kísértésnek, kihasználja a sebességváltás adta lehetőséget és újrakezdi, mire az apáca:
    - Atyám, emlékezzen a 129. zsoltárra!
    Újabb füligpirulás, újabb elnézéskérés, újabb dadogás:
    - Bocsánatát kérem, nővér, legyőzött a test gyarlósága.
    Odaérnek a kolostorhoz, az apáca egy szó nélkül kiszáll és egy utolsó, jelentőségteljes pillantást vet a papra. A pap gyorsan előveszi a Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa:
    "Ne állj meg utadon, törekedj minél feljebb jutni, és tied lesz a mennyeknek országa."

Tanulság: Munkája során mindig szerezzen be minden elérhető információt, mert különben soha vissza nem térő lehetőségeket szalaszthat el.

3. lecke:

A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglő felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak:
    - Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikőtökre csak egy jut.
    A hivatalnok félrelöki a másik kettőt és gyorsan elmondja:
    - Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget nem érő szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az élvezetet!
    Alighogy elmondja, már el is tűnik.
    Az ügynök is előretolakodik:
    - Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! Ő is hipp-hopp, eltűnik.
    - Most te következel. - Mondja a szellem a személyzeti igazgatónak.
    -Te mit kívánsz?
    - Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!

Tanulság: Ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a főnök a sajátját már becsukta
  • Crem
    Nálam ez a favorit vicc:

A szülésznő beviszi az újszülött babát az édesanyjához, mondja neki:
    - Hölgyem, megkérdezhetném, hogy volt önnek a férjén kívül szexuális kapcsolata?
    - Miért, nyerít??!
  • Platypus16
    hehe:)

Dr. Parker biológiatanár egy elit magániskolában, ahova csak lányok járnak.
    Az egyik órán a következő kérdéssel fordul az egyik tanítványhoz:
    „Miss Smith, meg tudná mondani melyik az az emberi szerv, amely bizonyos körülmények között, akár a nyugalmi méretének hatszorosára is képes megnőni?"

Miss Smith elsápad, majd levegőért kapkodva feláll és a következőket mondja: „Dr. Parker, azt gondolom, hogy erről egy fiút kellene kérdeznie. Biztosíthatom afelől, hogy a szüleimtől hallani fog az iskola vezetősége az engem ért inzultusról.”

Dr. Parker nem zavartatja magát és felteszi a kérdést Miss Johnsonnak is, aki egyből rávágja a válszt:
    ”A pupilla, gyenge fényviszonyok között.”

„Helyes. Nos Miss Smith, három dolgot szeretnék önnek mondani: Egy, megint nem készült az órára. Kettő, nagyon mocskos a fantáziája. Három, egy napon még hatalmasat fog csalódni.”
  • TS Zolly
    És ki kéri?
  • j4n3k
    kéretik bannonlni lob mattot a gsbf2ről, mert beállt a repülőm elé helikopterrel mikor szálltam fel, előtte lévő körben meg kb 3* teamkillezett le, azzal a szuöveggel hogy övé a repülő. és engem kickelt a szerver a tk miatt, mert az a fasszopó beállt elém. kis pöcs
  • TS Zolly
    Ahham. Igaz.

De a tankból vagy a sima kézi fegyverből nem fogy ki?
  • ERykk
    AF
  • Crem
    Nekem az AF jobban bejött! De várd meg a többiek véleményét is!:)
  • willis
    melyiket válasszam?

Armored Fury

Euro Force
  • Kovács legény
    :)
  • j4n3k
    SZiasztok. Face/Off ittvagy?
  • Crem
    Te...

Miután Cápa felszállt kb. 2 percig harcoltunk! Ő a mig-el én a másikkal! 1x ő 1x én löttem le! Azért már ne kelljen bocsánatot kérnem.Mellesleg a következő körben átléptem az ő oldalára és voip-on is elnézést kértem az első és EGYETLEN campért!
    Mégvalami!
    Azért a teljes igazság kedvéért! Az SU az anyahajón kezdett! Nekem kb, ennyi elég is...Ha elsőnek nem Capa-t lövöm ki akkor a kör végéig ott vagyok a reptereteken!
  • neménvoltam
    a mai délelőtt jó volt a gsbf2-n... dalian plant, kínai oldal, szállnék fel a repcsivel, mit látok, kommanderünk a SAJÁT főbázisunkat artizza, bejött a kifutópályára tankkal, természetesen nem tudtam felszállni... azt hittem én naiv hogy véletlenül nyomta az artit. a nagy francokat: az egész körben ezt csinálta
    azon, hogy vki bejött apcvel kempelni már meg se lepődtem:)
  • erdos
    novégre megjött azeszed
  • Running
    Hát ha nem kapok, akkor lehet inkább hagylak titeket békében garázdálkodni.
  • Me0w
    Nem tudsz folyamatosan ott leni, mivel kifogy a loszer a helibol :P
  • TS Zolly
    Ha helivel hosszassan a főbéz felett legegsz, és irtad a megszületőket, az mi szerinted? Csak nem szárazföldön vagy, hanem a levegőbe. De bent tartozkodsz.
  • Me0w
    Egyszeru a kerdes: helivel, repulovel lovoldozod az el nem foglalhato bazison levoket: lehet. Bemesz 4 jarmuvel es fel-le gurulsz a szinen, a megszuletes pillanataban lelovod aki megszuletik: nem szabad. Ennyi.
  • TS Zolly
    Az kötekedés. :P
  • Kovács legény
    amikor pont a kint és bent között állsz és onnan lövöd a spawnolokat az mi?
  • TS Zolly
    Ne keménykedj Maki! Nem lesz puncsos banán, azt garantálom!
  • TS Zolly
    BC: Főbézen tartozkodol, ölöd a megszületőket.
    BR: Kivülről lösz befelé.

Egyéb kérdés?
  • vsly
  • Kovács legény
    helyes:)
  • HTS s3rg1nh00
    igen,amikor lelőtted Cápát,valóban bocsánatot kértél,ez így van...ez még a kör elején volt,amikor volt másik zászlónk is...aztán pedig jöttek a rendszeres bombázások,vagy nem láttad a képeket,amiket ide linkeltem?:/
    én amúgyis minimum 2 képen látom a [H[BA]Crem6[F35B]~LoB~[HUN]Capa feliratot,ami mondjuk már nem az az 1 eset volt...mellesleg meg Oneline-nak akkor is járna a ban,ő aztán tényleg nem csinált mást csak répázott...most így visszagondolva ő volt az expresszjárat,te meg csak ha épp arra jártál
  • Running
    Ez fórum, nem cset és nem érdekel h közeleg a 90ezer, törölni fogok minden csetes hozzászólást, akár a 90-ezreset is ha nem lesz értelmes. Ha bohóckodni akartok keressetek hozzá másik topicot.
  • Platypus16
    nem baj, ma már meglesz a 90k, vagy már délelőtt?:)
  • ZOLCHI
    tesco onlájny.ru
  • Running
    Sziasztok, nem tudjátok hol lehet csítet venni a bf2-höz a neten, mert szeretnék több cléjmórt meg egy minigunt. Előre is köszi.
  • erdos
    Hogyis van az a poén mikor a muzulmán amerikába települt öreg levelet küld haza:
    - fiam, egyre rosszabbul érzem magam idekint, itt az a nagy kert is, nincs erőm vele dolgozni.
    Mire a fiú visszaír Szíriából:
    - Apám, a kertben MÉG VÉLETLENÜL SE CSINÁLJ SEMMIT, HAGYTAM OTT VALAMIT ARRA AZ ESETRE HA KIMENNÉK HOZZÁD!!!
    puff, fél óra, jön a fél FBI, centiről centire felássák a kertet, nem találnak semmit. egy hét után jön a második levél:
    - Bocsáss meg édesapám, innen csak ennyit tudtam segíteni...

• Crem
    De jópofa gyerek vagy.

Egyszer lőttem le Capa-t a reptéren, aztán hárszomszor kértem tőle bocsánatot!
    Mellesleg még nem nagyon ismersz, de ha ráállok a reptérre onnan a büdös életben nem jöttök ki...
  • erdos
    bézrép: általában légierőnek szól mikor a főbázisra szögezed az ellent a levegőből.
    kemp: ugyanaz csak földi egységekkel benyomulsz. ez még meccsen is haszontalan.
  • Herold
    A lényeg, hogy te sem éreznéd jól magad, miután 5-ödször ölnek meg az alapbázison a spawn után 1 mp-en belül úgy, hogy mozdulni sincs időd.
  • dronkZero
    Ilyeneket találok még:
    "_ i would like to ask about the expression basecamp-baserape what are they and what is the deffrence between them...thx"
    "Same, I think. To camp at a base and rape it, to rape a base silly..."
    "Basecamp is basically (to my knowledge) camping in or just outside a base and killing people as they are seen within the base. Baseraping is basically going through a base and killing people as soon as they spawn. When one side is down to their home base, it is generally regarded as fair play when the enemy does not camp that base and instead lets the losing side come to their flags and engage them their (it's more fun for both sides)."

Szal mindenki dobálózik itt a kifejezésekkel jobbra-balra, de qrvára úgy néz ki, hogy ugyanazt jelenti mindkettő, szinonímák. Átnéztem vagy 20 fórumot, mindenfelé egyik mondatban basecamp, másikban baserape, akár egy hozzászóláson belül.
  • Kovács legény
    BC,BR tök mind1... a lényeg hogy mind1iknél szopsz:)
  • dronkZero
    Hehe, ez jó:
    "UC's right, there is no excuse for getting base raped. You either do something about it by fighting back, spawn someplace else, don't spawn, or go play on a different server. I hope you choose the last option. Actually, I hope you choose to throw a toaster in the next bath you take...that is...if you whiny European's even take baths."
  • dronkZero
    A "baserape"-re kerestem rá...
  • dronkZero
    Rákerestem gugliban, és azok közül, amit értek is, nem jön le, hogy mi is az igazából. Simán a BC helyett használják(bf42 fórumokban).
    Ezek után végképp nem vágom, hogy hogyan lehet BC engedve, BR meg tiltva...
    Az meg a másik fele, hogy miért van különbség téve a kül. járművek közt? Bombázni miért szabad, ha tankkal nem(vagy fordítva)?
    Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy le az idióta háziszabályokkal. Erősebb kutya baszik, pont. Csak hát le vagyok szavazva.
  • schrank
    a BR az amikor a főbázira belősz bebombázol stb a bázison kívülről
    a BC az a bészkemp amikor a főbészen bent ólálkodsz és rombolsz
  • Platypus16
    Sztem:
    BR: elfoglalhatalan bázis bármiféle megtámadása
    BC: ha az ipse egy bázison marad és ott campelget (bár ezt még inkább a 42/DC-s időben használták)

Egyéb ötletek?