172102
  • Landor
    ja.. itt meg direktbe az arcomba jön a tftről a hő.. :D
  • j4n3k
    privibe ment
  • syscoHUN
    De ha belegondolsz akkor ha elotte crt volt,akkor jobb most a tft,mert kevesebb hot nyom ki,szoval egaban van.
  • SubZero911
    Állami cég ! Lehet vételezni szobánként 1 db. 10 cm-es lengyel ventillátort, műanyag házzal, garantált hideglelés, vagy áramütés !
  • SubZero911
    Persze, küldhetet priviben is, vagy bármi !

Közben gyermeket altattam, nem tudtam válaszolni !
  • j4n3k
    én meg most ingyen osztom neki, csak nem ír vissza.
  • ddt500
    én tegnap 4000 láttam a boltban!!
  • j4n3k
    kell még?
  • Landor
    sokallottam azt a 150et légkondira..
    lehet inkább azt kelett volna venni a tft helyett?..
  • mohus
    te nyertél
  • Running
    A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
    TS: 193.109.252.107:8775 //KÖZÖS - bárki használhatja! -// szobába leszünk

• SubZero911
    Az semmi ! Melőhelyen (nem az én irodám) rácsos, nyithatatlan ablak, légkondi nélkül átlag 38-40 fok + non stop idióta ügyfelek !
  • mohus
    tegnap teraszon 35-36 C

benn 26 C
    pince 24 C

no légkondi....
    éljen a 44-es tégla
  • Landor
    joreggelt!
    jah hősegg van...
    egész éjszaka ment a ventillátorom
  • item
    Küldtem privát üzenetet...
  • item
    Üdv mindenkinek! K meleg van..
  • SubZero911
    Nem mondod ! Küldheted !
  • ZOLCHI
    Kösz! Már tegnap sem tudtam megnyitni. Kezdtem megijedni,hogy nálam van gond.
  • joebacsi
    bibi van vele...
  • ZOLCHI
    Sziasztok!
    A Battlefield.hu csak nekem nem jön be ,vagy bibi van az oldallal?
  • j4n3k
    tudok adni neked ingyen eredeti cdkulcsot. csak szerezd meg a játékot.
  • SubZero911
    Sziasztok !

Eladó Special Forces-t keresek max 5 k-ig !

Danke !
  • j4n3k
    kell nektek a szar olcsó net :)
  • ERykk
    Nekem ezen a héten minden nap volt, hogy 1percre vagy akár órákra is elment a net (és a tv adás is), amikor felhítam őket azt monták karbantartás van mondtam hogy az valahogy 12.-e körül kellett volna lennie és nem 1 hétig folytonos netszakadással.Utána nyögött valamit és bekapcsolt egy autómatát ami 'bővebb tájékoztatást ad'
  • Crem
    Itt megnézem kiről készültek képek!:)
  • j4n3k
    nekem a monornet 1nap alatt bekötötte, és nemrég votl olyan szolgáltatás, hogy átválthatsz másik adsl csomagra, ha letelt a 2éves hűségnyilatkozat, így ingyen átkapcsolták, és most dupla sebességű . és ha triplázni akarom a sebességet akkor csak egy ezressel kell többet fizetni havonta :)
  • mobal
    sráccok valaki közületek tata tatabányai vagy a közelbe lakik. tatán akkora parti vót :D aztaaaaaaaa. :D
  • Kovács legény
    nekem 4nap volt:)
  • Mester01
    Az ilyen képeket hogy keresed meg?
  • TS Zolly
    Puncs vagy citrom izű banán főmaki!
  • TS Zolly
    Nekem anno 90 napot mondtak a bekötésre. Igaz két hét sem kelett. Pedig nyáron kötötték be, mikor sokkal több a hiba, több az uj bekötés. Ráadásul a helyi fickokhoz tartozik a fél északi balaton part. Bár akkor még axelero volt, lehet a t-onlin kevesebb határidőt ad maguknak egy bekötésre. Pedig ugyan az, csak a név változott.
  • Running
    steve elutazott 1 hétre. jövőhéten lesz újra, mi kéne ha vóna?
  • TS Zolly
    Jól szóltál.
  • neménvoltam
    nekik én is gratulálnék, hogy 5 nap után végre megszerelték a netet:|
  • Pain4U
    1. GS.bf2 szerveren : akár minden más bf2 szerveren az 1.3 patch óta vannak napközben elszállások (nem kell megköszönni Landor, de ha már köszönöd akkor szívesen). Játszál sokat más szerveren, ott is meg fogod találni a jelenséget.
    2. Tegnapi nap én is rátettem egy lapáttal, ugyanis botor fejjel megpróbáltam konfigurálni a szerverünket, és utána újraindítani. A konfig. prg. viszont elszállt mint a győzelmi zászló. Viszont jó hír : ma nem fogom konfigolni a szervert.
    3. A tank ellopkodása is BC (vagy nevezd ahogy akarod), a szabály egyszerű : spec. opként van keresnivalód a vörös körön belül amíg robbantasz. Ennyi. Persze ez szervertől és admintól is függ, de ha én rajtakaplak, akkor úgy fogom kezelni mintha BC-ztél volna.
    4. Személy szerint etegnap jó pár kört voltam a szerverünkön, és ezek közül a legtöbb 20-0 környékén ért véget, szóval élvezetes pörgös kis meccsek voltak, köszönet utólag is minden résztvevőnek. (Ja és ha jól emlékszem tegnap talán egyetlen bann sem született, lehet, h. javul a morál ? Vagy a notórius BC-sek már rajt vannak a listán ? :))
  • sector512
    Én meg a T-online-nak szeretném megköszönni hogy mától újra tudok bf-ezni ugyanis 32 nap alatt sikerült nekik bekötni egy adsl-t. Gratulálok, minőségi szolgáltatás tényleg
  • marcio mela
    WILLIS_GIGI_(HUN)
    [HUN]Hollo
    (Hun)Lammaer
    Steve79[Hun]

Játszotok még?
  • marcio mela
    Ilyet én is gyakran látok.Ranked szervereken játszok és naponta többször is megszakad a játék ezzel a hibaüzenettel szóval mostanában elég elterjedt hiba lehet.
  • Landor
    Egyébként visszatérve az AK-hoz, eddig tartott a cölibátusom! Ezentúl én is fogom használni a MEDIC nevezetű csítet! Ennek a fent említett kasztnak van egy olyen speciális eszköze, ami pont ellenkezőleg működik mint a lőfegyver, azaz visszaadja az életet. sőt akár újra is lehet vele éleszteni! - ekkora faszságot Szóval ezentúl nem kell meglepődni majd ha egymás után szedegetem le az emberkéket egy-egy kis szünetet tartva, magamat gyógyítgatva 2 lövés között. Az unlockolható űr-medik fegyókról meg nem is beszélve.

Ja és ezúton szeretném megköszönni a GSBF2 szerver üzemeltetőinek, hogy naponta (ahh mit naponta, 2óránként(!) láthatok ilyen és ehhez hasonló égi tüneményeket!

Az érzés leírhatatlan!
  • Landor
    Landor meg néhány társa most megmutatta publicon hogy kell BC-zni a jóval gyengébb másik oldalt
    Hát térj már magadhoz, hogy mit beszélsz! Gondolom azért emelted ki a nevem mert jópárszor szájbacsaptalak abban a körben a kalasnyikovommal
    Én meg BC.. lol.. ne nevettesd már ki magad.. valóban odamentem és elvittem a T90eset mely már ott állt egy jópár perce. Ja hogy nem vitte tőletek senki.. Azt meg hogy a többiek mit bohóckodtak a helikkel magasból leszarom, csak ne keverd a nevem ilyen rape/camp marhaságokba. Köszi.