• Pain4U
    1. GS.bf2 szerveren : akár minden más bf2 szerveren az 1.3 patch óta vannak napközben elszállások (nem kell megköszönni Landor, de ha már köszönöd akkor szívesen). Játszál sokat más szerveren, ott is meg fogod találni a jelenséget.
    2. Tegnapi nap én is rátettem egy lapáttal, ugyanis botor fejjel megpróbáltam konfigurálni a szerverünket, és utána újraindítani. A konfig. prg. viszont elszállt mint a győzelmi zászló. Viszont jó hír : ma nem fogom konfigolni a szervert.
    3. A tank ellopkodása is BC (vagy nevezd ahogy akarod), a szabály egyszerű : spec. opként van keresnivalód a vörös körön belül amíg robbantasz. Ennyi. Persze ez szervertől és admintól is függ, de ha én rajtakaplak, akkor úgy fogom kezelni mintha BC-ztél volna.
    4. Személy szerint etegnap jó pár kört voltam a szerverünkön, és ezek közül a legtöbb 20-0 környékén ért véget, szóval élvezetes pörgös kis meccsek voltak, köszönet utólag is minden résztvevőnek. (Ja és ha jól emlékszem tegnap talán egyetlen bann sem született, lehet, h. javul a morál ? Vagy a notórius BC-sek már rajt vannak a listán ? :))