172102
  • uwu
    Puskaporos jóreggelt
  • David2006
    Reggelt:)
  • Platypus16
    Akkor borosat
  • BEAST #90468
    reggelt =)
  • Kovács legény
    haboskakajósat
  • vsly
    jó hideg csapoltsöröset
  • erdos
    pálinkásat
  • Pharolas
    Bazz, sosem vagyok képes hazaérni időben. na de majd jövő héten én is megpróbálok beszálni a helis muriba.
  • Running
    A Dogfight és Desert Storm verseny eredményei felkerültek a ranglétra eredményei közé a huncup oldalon. Ahogy nézegetem túl nagy meglepetések nincsenek.
    Dogfightban Gerzson a legjobb, utána jön a Dragonos Magyar, majd a mi Wolfink.
    Heliben Horda_atwe eddig a nagy meglepetés, ő jelenleg az első habár szerencsés azt meg kell hagyni, Wolfi szorongatja erősen a 2. helyről, 3. pedig egy számomra ismeretlen srác: =SF= hitman011.
    Gratula egyébként minden játékosnak, mert azt kell h mondjam pozitívan csalódtam és ez nem sűrűn szokott előfordulni. Szép, kultúrált játékot produkált minden versenyző, remélem minden hétfői verseny ilyen jó hangulatban fog eltelni és mindenkinek kikapcsolódást fog jelenteni az átlagos lövöldözések mellett. Szerintem felejthetetlen élmény 20 cobrát a látni a levegőben egyszerre amint épp balettoznak a rakéták körül, vagy 20 egymást kergető vadászgépet. Szerencsére 60 gép a maximum a pályákon, így nem kell aggódni h kifogyunk a repülőkből.
    Remélem jövő hétfőn is szép számban fogunk összegyűlni és egy jó kis versenyt sikerül megint összehozni.
    Üdv mindenkinek

• Kovács legény
    inkább előzzük meg a bajt aszondom:)
  • joebacsi
    nemtom, de addig igazán nemis érdekel, amíg valami ciripelő hang megnem sérti a fülemet tsen...akkor viszont lesznek kemény beszigorítások! :)
  • joebacsi
    grat! ;)
    (akkó a vasárnapi meccsnek mégiscsak volt valami eredménye :))
  • JCSR Wolfguy
    Grats LOB így tovább...
  • Kovács legény
    gratülésőn!
    gyurjatok gyurjatok ,mert nemsokára mi is visszamegyünk a 32es ladderre:)
  • JCSR Wolfguy
    Hűűűűha ha megtudjuk ki volt azt Running elé küldjük és ŐŐŐŐ majd nemistudom elmondani milyen szörnyűt csinál.....Múltkor is azzal jutalmazott minket hogy Énekelt :D:D Milyen lehet mikor büntet?
  • David2006
    LoB in the TOP5!!
    Conquest 32 Cb ladder:P
  • Kovács legény
    elmegyek egy kisidőre oszt miktörténnek itt???
    rehogálnék az elmult 80hsz-re:
    lol
    lol
    na nemond
    lol
    kijafasz adott passt a TS-ünkre a béna átváltózó művésznek?
  • Platypus16
    Mit követtél el?
  • Fsensei
    Nem én adtam....
  • SubZero911
    Nagyon élveztem az elmúlt 20-30 hszt-t ! Most vesztem össze anyámmal, nyomjátok még !

Holnap meg szerepelek a Kék Fényben.
  • SubZero911
    Én teszteltem az elsők között az AF-et, akkor azt mondtam, hogy k*** jó. Aztán láttam működni is, rájöttem, hogy kevés a jármű, azokat elhordják 1 sec alatt, utána lehet gyalogolni. És itt jött a SZOPÁS ! Ugyanis akkora szar térképek vannak mint a Hortobágy, 15 perc volt mire átértem egy BASE-re.

Szóval az EF és az AF EGY RAKÁS SZEMÉT !

VEDD MEG A SPEC. FORCE-ot !
  • joebacsi
    nálam megint előjött így időszakosan, hogy ha felmegyek egy szerverre, akkor az pár percen belül connection problem, és szétfagy...van olyan este mikor semmi gond nincs, de van olyan, hogy mindegyik szerver (csapattársak legnagyobb örömére :))
    rájöttem, hogy a gépem így akarja mentálisan sugallni, hogy "nekockujjá mán annyit nyáron b*meg!" szal végülis annyira nembánom :)
  • HTS s3rg1nh00
    dehonnem:D
    (amúgy tényleg?)
  • joebacsi
    nem
  • joebacsi
    gratulálok annak, aki passt adott neki tsre...
  • baszdanyad
    érdemes felrakni az armored fury-t?
  • joebacsi
    bameg, mióta kiderült, hogy játszani se tudsz, a flémkeltés az elsődleges amimiatt a csapatban tartunk, neakard eztis elb*szni :D
  • badsec
    Na bazz, nálam is elkezdte ezt a PB üzenetet kiírogatni: Service abnormality! Tegnap még semmi baj nem volt, ma este kezdte el. Mi a rák lehet ez?! Frissítettem a PB, de még mindig ezt csinálja! Neten semmit nem találtam erről. Valami ötlet?
  • Pain4U
    Akik még nem vették volna észre : GS-re betettük a Fusheet és a Dragon Valleyt.
    Ma estével bejött ezek mellé a Cleansweep is. Mashtuur, Karkand és Sharqi maradtak, de kérésre szét lettek ültetve egymás mellől... :)
  • Landor
    hát 2ből már egy teljesült.. én azért a bizti kedvéért feliratnék a helyedben egy doboz viagrát...
  • Kandurex
    Ebből mi akar kiderülni?
  • HTS s3rg1nh00
    nincs ilyen,direkt megnéztem
  • Landor
    Elkellett volna olvasni a feketén-fehéren szedett részt a BF2 dobozán!
    A Battlefield 2 káros hatással van a magánéletre és akár impotenciát is okozhat!
  • Fsensei
    Egyébként Janek én mondtam hogy ne tedd fel azt a ts-es izét sg-re mert semmit nem bizonyít.Ez max arra bizonyíték, hogy én jól tudom érezni magam 2 LoB-os társaságában:DDD
  • Holdpro
  • Fsensei
    Nem tudom ebben miért kételkedek:D
  • SigS
    frissitse...
  • n003
    06-90-123-456
  • Deqwator
    add meg a telószámát és én beszélek vele!(persze a te érdekedbe)
  • HTS s3rg1nh00
    áh,cask szeretném megállítani a lavinát amit elindítottam...meg mivel úgy cakumpakk szar volt a napom/a tegnap is,szeretnék végre valami jót is tenni,nem csak tétlenül nézni...
    (lásd:a csajom is úgy elkergettem tegnap,hogy lehet soha nem is beszélünk már egymással:((( )