172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mt91 #90510 ja és nem a patching failed felirat jön be. -
mt91 #90509 Tudom,h sokan harakszanak rám de lenne egy kérdésem:
Amikor fel akartam patch-olni a bf2-met a legújabb patchel nem patchelte fel vagyis kiírja,h installation complete,de a szám akkor is 1.1-es marad.
Miért van ez és hogy lehet megcsinálni? -
engem érdekelne a címem,írd már le,ha netán részegen jövök haza,meg kéne találni azt a helyet,ahol bedőlhetek az ágyamba:D -
Juuuuj. :D -
n003 #90506 nappalt
a sörszerver a legjobb ezen a tiba.hu-n :)) -
vigyázz mert meglátogat!! =D ... -
Tényleg megvan mindenkinek a címe juuuuuuuuuj. Lehetek a barátod! -
Öcsém, te aztán nagy figura vagy. Látszik hogy a kánikula miféle egyéneket sodor ide hozzánk. 
Meg irjad már be a címemet ide had lássam miféle kockaember vagy!
-
JuAn016 #90502 én nem is akartam verekedést:S -
neménvoltam #90501 amúgy ha már a balhéknál tartunk sztem ilyen téren elég nehéz vkit megverni hazai pályán ha kevesen mennek... pláne ha faluban lakik az illető (összecsődül mindenki) -
hűha ... -
JuAn016 #90499 és én nem akarok balhét, csak unatkozom és keresgékel. -
JuAn016 #90498 majdnem mindenki címe megvan a topikból :P -
szerintem páran örülnének ha meglátogatnád őket ... ez már kezd szánalmas lenni , htxbye -
JuAn016 #90496 matt megvan a címed :P elküldjem privibe hogy stimmel-e? -
Én az SAP csarnok után voltam így tavaly szilveszterkor :) -
neménvoltam #90494 márciusban Maydayen se volt semmi, este 8tól reggel tízig voltam hmm... elég komoly hangtechnika volt, alig hallottam vmit két napig(ebből az első napot átaludtam:D) -
Platypus16 #90493 Az se baj, ha nem szólal meg, mert akkor mindenben benne van:D -
Platypus16 #90492 Tavaly én is voltam Bikini koncerten, na az nem semmi volt, de már másnap reggelre visszajött a hallásom:) -
ezért kell süketnéma asszony, ha idegesít akko lekapcsolod a villanyt oszt csókolom
-
-
én már egy éve nemhallok a balfülemre rendesen ,hozzá lehet szokni, előnyei is vannak, este a jobb oldalamra fekszek és nemhallok igy semmit,az asszony duruzsolását sem:D -
Én egy szóval se mondtam ilyet és én nem halgatok ganxtát -
Én se szeretem a bikinit de élőben a haverjaimmal élveztem -
Nem azért írtam szerintem nem a hallgatott zene teszi keménnyé az embert! ;)
Egyébként meg élő zenével kurva jók! A stúdió felvételeket fényévekkel verik. -
uwu #90485 Jaaaaaj, Mesor úrnak akartam azt írni
-
Hehe nálunk mingyárt jön a szokásos déli eső :) iylenkor be a medencéb...na az a fain:D -
uwu #90483 Ezt azért írod, mert a Ganxsta kemény, meg az is aki hallgatja?
Én már hallottam ganxtstát(de nem volt szándékos), akkor kemény vagyok? (egyébkén űbergáz zene)
Hallgass ikáb Faith No More-t.
-
Amúgy üdvözlet az uraknak! (K. K. M. V.) azaz K@rva Kba@ott Meleg Van. 
-
ÚÚÚ bammeg DD "15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
- Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét."

De a többi se egyszerű...

-
Te menjél babázni! :) -
Hát lehet.Nekem 2.5 napig sípolt a fülem.De nem kicsit mert amikor elkezdte alvás után,azt hittem az alattunk lévő üzlet riasztója szól:D 1 nap kellett mire megszoktam:D -
ilyen zenékből egy is sok 
-
Kedd: Ganxsta Zolee és a Kartel
Szerda: Zorall
Ezeken a koncerteken voltam múlt héten. Lehet hogy egymás után sok volt a kettő!?
-
Reggeltot... -
Milyen koncerten voltál?Én a bal fülemre süketültem meg a bikini koncertem amikor a gyarmati sörfeszten buliztunk:D -
Most pár napig ha a szokásosnál többször lőttök le az azért van mert jelenleg csak a bal fülemre hallok! (átmenetileg félig süket vagyok)
Szal ha jobbról jöttök akkor elöször adjatok le egy figyelmeztető lövést elém és csak utánna lőjettek szarrá!
-
Platypus16 #90474 Mai reggeli humoradag:D
Két homi beszélget, mondja az egyik:
- Kabbe!
- Mi van, békülni akarsz?
A rendőr leállítja a kocsit, és a vezető szája elé tartja a szondát:
- Fújjon bele!
- Eszemben sincs.
- Azonnal fújjon bele!
- Nem!
A rendőr elveszíti a türelmét.
- Ide figyeljen, fújjon már, mert ha én fújok bele, magának egy életre ugrik a jogosítványa!
AZ ORVOS VÁLASZOL:
- 16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek, és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek
kérek segítséget!
- Keresd fel Chewbacca-t, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.
- 16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen, mit lehet ellene tenni?
- Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.
- Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
- Amelyikbe neked jólesik.
- Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
- "Anyu, szeretnék melltartót."
- 16 éves vagyok, és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
- Ha szerencséd van, is-is.
- 13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engedtem, hogy elvegye a szüzességemet.
- Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.
- 16 éves fiú vagyok, és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
- Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.
- 8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
- Maximum elmebeteg.
- 15 éves fiú vagyok, és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
- Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.
- Hatodikos lány vagyok, és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
- Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.
- ....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ő rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?
- FÜRÖDJ!
- ....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben valami hanggal jár?...
- Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90 kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik. -
Platypus16 #90473 Az sohasem olyan egyszerű:D -
Landor #90472 problémás ügyfelektől mentes reggelt..