172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
crow #90550 Az mitől függ, hogy a feltelepített programok listájában milyen kis ikon van a BF2 előtt?
Más a #90544-es hsz-ben szereplő kép, a #90526-ben látható kép, és teljesen más a saját gépemen található ikon.
Na ja, csak ez lenne a legnagyobb gond a BF2-vel...
-
Nem szol be a fiatal koru
-
3-an, a tobbiek fanatikus 1.6-osok
-
Vagyunk elegen? :) -
Mazsola
-
ez mekkora poén :DDDDDDDDD 

-
Verzoo #90544 -
Nos koszonom a HBA -nak a mai jatekot kulonoskepp nincs semmi hozza szolni valom, ismet rajottem (mint mar meg annyiszor) meddig jo 1 jatekos.Nem reszletezek nem magyarazkodok( foleg nincs is miert) De tobbe meg a tiszteletbeli klan prefixet sem kivanom hasznalni.Koszonom az eddigi lehetoseget is jo jatekot a jovoben. -
Mester01 #90542 Te elmebeteg vagy.... elolvastam öket és annyira röhögtem hogy már sirtam komolyan... -
Rossing #90541 Tudtam,h bf2-vel repül az idő de ennyire?
-
2070.05.04
-
neménvoltam #90539 nálam 2069. november 09. -
=D -
Landor #90537 Akkor a pontos idő 2142 szept 1. lenne
-
David2006 #90536 sztem megint egy ügyes EA/DICE programozás:) -
Most nezem az enyemet... 2070. marcius 22. :) -
Szegény Chris, ne félj mi Janek úgy is rádtalál :D:D -
neménvoltam #90533 és aki hajléktalan annak hogy találja meg a címét? -
Deqwator #90532 ha az én címemet is megtalálod letérdelek elötted és úgy ruglak fejbe(persze csak vicc, vagy mégse
)
-
eddig aztsem tudtam hogy vanien utca:) -
Rossing #90530 Semmi mod nem volt fenn. Lehet, hogy más pecseket használtunk (1.0->1.3 vagy 1.0->1.1->1.2->1.3) sztem ebből származhat a különbség. -
n003 #90529 :))) Csibaj utca! loál -
n003 #90528 nekem utcsó használathoz 2005.11.24-t ír pedig tennap is volt gyak a szerverünkön :)) lehet bf2 nélkül mentem gyakra
nekem 1967mb területet ír a bf2-re, nem lehet hogy valami mod-ot felraktál és az zavarta össze renccert??
Alma2:
-
lol ha olyan pontos vagy mint nálam akkor inkább hagyd...
Feladó: JuAn016
Elküldve: 2006. 07. 26. 16:57
Tárgy: Nincs tárgy
Kovács Attila
Pest megye
2112 Veresegyház, Csibaj utca 26.
Csibaj utca kb. 1km-re van onnan ahol én lakom, de Veresegyházat eltaláltad, bár nemvolt nehéz onnantól hogy beirtam ide meg iwiw-en is felvan tüntetve, amugy papirok szerint pesti vagyok ,tehát 2 azaz két darab pontos cimet kérnék lámika...
ui.: és nem felsorolni a csibaj utca 1km-es körzetében lévő összes utcát
-
Rossing #90526 Hellosztok! Asszem ma sikerült maradandót alkotni. Elindítom a bf2-t. Joinolok 1 szerverre betölti a pályát ráklikkelnék a join gombra, egér meg se mozdul. Csontra lefagyott a gép semmire se reagál –>reset.
Na mondom nem adom fel újra elindítom a bf2-t. Be se tölt. Simán kifagy, task managerben megnézem 65 megát foglal a memoriából (nem sokáig jutott a betöltésben). Kiváncsiságból elindítottam a pecset hátha csinál vele valamit. Az meg kiirja , h nincs installálva a bf2. Na gondoltam ujrainstalálom itt már ideg voltam. Belépek a programok eltávolítása kis alkalmazásba vagy miaz. És kiirja,h utoljára 2070.05.04 én használtam. Rendszeridő, dátum megnéztem stimmel.

-
JuAn016 #90525 megkeressem a címét?:D -
Jofej a sofor. :) -
De kemény 
-
"A f..kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadja a kegyelemdöfést: "Most akkor marad, vagy leszáll?"" Juuuujj ez mekkora::::: 
-
Gyerekek. Amikor anno megjelent a jatek ment semmi gond nelkul. Ma feltelepitettem. Azota max a video kartyam lett jobb de a jatek elinditas utan nem indul el es marad a fekete kepernyo. Viszont amikor ujratelepitettem es felraktam a 1.3 patchet akkor elindult... aztan mar megint nem akar elindulni.
Mi a pocs lehet a baj?? Havernak gyengebb gepe es megyen neki. -
Multkor mintha azt irtad volna nekem, hogy mar a chaten is csajozol, meg msn-en.
De hogy jonnek ide, hogy fiuk cimet gyujtod, rossz iranyba fekudtel le az agyra tegnap ejjel ? :)
--------------
hogy a topikba is vagjon a tema:
/nem az en ismerosom/
Egyik ismer*söm munkatársa hétf*i élményei, saját szemével látta:
Munka után megy haza busszal, valahol az Astoria környéke. Buszsáv, amibe félig lel*g a járdáról egy egyébként tök szabálytalanul parkoló BMW. A
vezet* benne, dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem 'csög. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra lev* forgalom, és a bömös közt elférjen, 'csög emberünk persze csak figyel a tükörb*l, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elvési a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömös mellé ér, üres+nagygáz= embertelen füstfelleg, be a nyitot ablakon a paréj arcába. Na több se kell az idiótának: letolatás, busz elé vágás, kiszállás, ajtót kinyitja a busz lökhárítója alatt lev* "rejtett" gombbal. Felszáll, elkezdi a "hülye köccs***g,... stb" dumát, a sof*r mondjuk magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott els* ajtón 2 cigó lepattan a buszról , be a bömösbe, és pápá! Elvitték a f..szkalap autóját! A f..kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadja a
kegyelemdöfést: "Most akkor marad, vagy leszáll?"
-
. -
TS Zolly #90518 
-
naa végre!!!
már mióta kerestem! thx -
-
Hát ez megalol :
"Fiú: "Mi a foglalkozásod "
Lány: "Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent.
És neked ? "
Fiú: " Ács."

-
Jánoska (vagy most hogyishívnak...) te egyre nagyobb lol vagy 
elképzelem hogy minden megtalált cím után kivered gyönyörödben, bár erőssen kétlem hogy bárki cimét is megtaláltad volna, de ha nagyon érdekelnek akkor hogy megkönnyitsük az életed ,szerintem bárki -még én is- szivesen beirja ide a címét. -
mt91 #90513 Köszi. -
Nagydög #90512 Nem fogunk utalni. Ez BF2-nel vedhetetlen. Takaritsd le, tedd fel ujra, aztan az 1.3-as full patchet probald ratenni. -
Enyémemet is küld már el pls priviben!