172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én is végignyomtam az OF-ot, sőt megvan a Game Of The Year Edition is. De az nem volt így eltalálva akkor sem. Komlexebb? igen. De játszhatóság, csapatmunka stb. szempontjából jobb BF2-ő.
Érdekes vita. Az OF. volt számomra az első nagyon nagy durranás FPS. -
á,csak két #90749-es hsz van... -
LOLER nem is tudtam hogy Atomboy néha én vagyok! SG BUG! 
-
Ja igen, mehetsz járművel is, és itt nincs olyan hogy lefutsz a térképről...
-
10 000 km^2 területû nagy szigetek
(gyalog az összes sziget bejárásahoz kb. 80 nap szükséges)
A franc akar ennyit gyalogolni... :) -
Nesze öcsém itt a vegyesfelvágottad, ez azért ütni fog elég sokmindent! 
-
Pavarotti :)) (ezen jót mosolyogtam) -
a gázt a gázkarra állítsd B+ ne az x;y;z tengelyekre
-
ez tudod mi egy bf2-wow torzszülött B+
-
willis #90745 megint a joy
elengedem repülés közben és elkezd lefelé bukni az orra a gépnek
hogy a f@szba kell belőni ezt a szert? minnyá kivágom ablakon
-
Azért a DICE/EA páros sokat tanulhatna a Cseh Bohemia Interactive Studios-tól!
kis ízelítő aki nem ismerné, mit is tud a motor :
10 000 km^2 területû nagy szigetek
(gyalog az összes sziget bejárásahoz kb. 80 nap szükséges)
» Közel tízezer az addonok száma
» Ezernél is több küldetés
(teljesen realisztikus végigjátszás több, mint egy évig tartana)
Technikai háttér
Az Operation Flashpoint egy új grafikus motort használ, amelyet külön ehhez a játékhoz fejlesztettek ki. A motor egy olyan magas szintű technológiát vonultat fel, amilyen eddig még nem volt, se a taktikai akció játékok sem más műfaj terén, és egy nagyon realisztikus élményt ad a játékosnak. A 3d motor nagy komplex horizontok, nagy mennyiségű, gazdag és sima textúrák kezelésére lett készítve, mindezt a legrövidebb idő alatt és Direct 3D és Glide technológiák támogatásával. A motor gyors töltést és hatalmas tájak folyamatos megjelenítését, nagyon kidolgozott modelleket, dinamikus árnyékokat és fényeket, nagy felbontású textúrákat, dinamikus időjárás -és idő effekteket, realisztikus robbanásokat és füst effekteket, realisztikus animációt és még sok minden mást tesz lehetővé.
A valósidejű időjárás és idő rendszere lehetővé teszi a szél, eső, köd, felhők, nappal, naplemente, hajnal és más nagyon realisztikus állapotok szimulációját, mindezeket valós-időben és a játék alatt. A játék LOD-ja (Level of Detail) dinamikus részletesség és a látvány mozgatásának eredménye, így realisztikus grafikát hoz létre. A Motion Capture technológia a játékban lévő karakterek mozgásának lehető legrealisztikusabb reprodukálásához volt szükséges.
Hát igen, ez elférne a BF2 ben is, nem is lenne rossz!
-
én szeretem az OFP-t !
-
Polemius #90742 "a Bf2 akkor is a legkomplexebb, legjobb game és az is lesz jó sok ideig"
Éppen 5. születésnapját ünnepelte nemrég egy jóval komplexebb játék.
5 éves az OFP -
ennek a képnek amúgy mi köze a játékhoz?
nem mintha zavarna...
-
jaja -
most néztem meg a járműhasználati útmutató kisfilmet hát nem semmi
-
Pontosítok! Nem sz@r!!! Csak ez miatt nem sokan fogják favorizálni... -
Egy a lényeg NEM arcade stílus!:)
Mellesleg a CB klán legfanatikusabb FPS emberei is azt mondták, hogy ez így ebben a formában sz@r... -
aki BF2 be nat tud ulni a kopterban a TV moge majd vissza az itt is meg fogja tudni oldani ezt a hatalmas feladatot
-
miért ha egyedül ülök a tankban a toronyban akkor sem tudok lőni ?
magyarországon összesen nem játszanak ezzel hárman B+
-
nem kell 3, igaz poziciot kell valtani, de ezekbol a tankokbol allo helyzetbol kell loni.... a torony forgasi sebessege tankonkent mas, mint az eletben... szal realisztikus a jatek, akit nem erdekel nem szedi le, aki szereti a IIVH-t az lerantja es eldonti kell e neki...
-
jóvammá nem kell hülyébbnek beállítanod mint amennyire valójában vagyok
-
Azért azt is leírhatnátok annak aki nem ismeri, hogy egy tank vezetéséhez-lövéshez minimum három ember kell. Arról nem is beszélve,hogy mire körbefordúl a lövegtorony pont el lehet szívni egy cigit... -
aki esetleg 1 kis változatoságra vágyik FPS terén annak ajánlom ezt:
RO
aug. 2-7 ig ingyen ki lehet próbálni. élethű, feelinges, nincsenek csiterek, és kevésbé bugos mint BF2 ;-)
-
amióta pc kecseg lettem bf-en kívül nem volt telepítve más játék ilyen cs-s szarokkal meg pláne nem foglalkozom
F L A M E I N D U L -
EA downloaderhez hasonlit inkabb.
@schrank, asszem, ingyenesen regisztralhato, van nehany demo steamen. -
Mester01 #90728 Okoska hasznalj googlet.. tudod a TE baratod.. idiot -
nub. -
de én hogy a...csába töltsem le a trial verziót ha nincs olyan izém amit írtál modjuk azt sem értettem mit írtál csak jó lenne összehasonlítani a BF-el ezt az orhideát vagy mi a ...szomat
-
[IMG] [/IMG]
ne énekelj -
Nagydög #90724 A Valve sajat tartalom szolgaltatasa. Mindenfele jatekokat vasarolhatsz meg, es tolthetsz le rajta keresztul. Olyasmi mint a BF2 account szervere, csak ez a jatekot is odaadja, amihez van accod. -
apropó mi az a steam vagy mi a ...szom 
-
bocsi!!
a bibi az hogy nincs fent steam de gondolom máshonnan is le lehet majd tölteni.
kiváncsi wok mennyi lessz az internetes gámme! -
#90680 végig kéne olvasni a cikket 

-
Szerintem akármilyen szar bugos ez a Bf2 akkor is a legkomplexebb, legjobb game és az is lesz jó sok ideig ! Azért remélem nem Karkandról fogok nyugdíjba menni.
Még van 12 évem !!! Oszt 44 évesen irány a Bahamák ! Meg az SZTK -
Nemrég láttam egy E3-as felvételt egy cseh fejlesztésű FPS MULTIS játékról. Na az jó volt ! Ez a Fuel of War ígéretes, de egyetértek :2007 messze van, renderelt videot készíteni ma meg már egyszerű.
Csak jutna eszembe mi volt ez az E3-as game
-
na ki repül szembe!!!??
-
Red Orchestra: Ostfront 41-45
$24.95
ki mondta hogy ingyenes?? -
kipurcant a bébicsősz anyának egy szót se
-
Ja látom mt91 ki lett moderálva.

[/IMG]