172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ugyanien szutyok klaviaturát vettem én is amikor lanon meghalt a régi, de az 1000forintos sokkal jobban bejött mint ez -
hát én inkább egeret vettem vólna meg a gém után nem joyt:)meg billt.
ez tavaly ilyenkor a játék megvételekor készült
azóta kidobtam mindent, mert csak a helyet foglalta és ez nem egy Gran Turismo:)....vettem egy "jó" egeret (razer) és ha helizni kell analóg gamepadot használok
a kódok csak a tiedé...EA netaccount stb vigyáz arra, hogy csak a tied maradjon az oldalukon van olyan link hogy másik számgépre való letöltés...akkor majd azt kell használnod
-
Gabor970 #91924 Na jahh :-) Első játék amiért több mint 10e Ft-ot adtam, első ami miatt Joy-t vettem (saitek cyborg evo, ha valaki joyon gondolkozik, nagyon tudom ajánlani) az első ami miatt megtoldottam fél gigával a memóriát, az első ami miatt valamikor vga karit fogok venni.... nem kerül ez nekem túl sokba? :-)))) Ha a játékkal eltöltött időt számolom, akkor NEM. Pedig konszolidált családapaként nincs is sok időm játszani, talán ha napi átlag egy-másfél órát. Jahh, a vásárlásból a sokgombos egeret még ki is hagytam :-DDD de még folytathatnám, ma délután melóból lelépve egy szintén fertőzött kollegámmmal csak azért mentünk egerszegről szombathelyre a MM-be, hogy kicsit körülnézzünk kontorller-joy-billentyűzet ügyben. Nos a ZBoardért tényleg nem adnék pénzt. A NOSTROMO N-52 SPEEDPAD 9900 Ft. elég kényelmes rajt tartani a kezet!
Euro Forces-t valaki beszerezte? 3890 Ft boltban (nincs dombornyomott bankkártyám, nem tudok neten fizetni) a netes kód. Ezt a kódot többször is tudom használni? Mi van, ha cserélem a szgépem, hogy töltöm le ismét a játékot?
-
hú vazz leszált a köd a rétre....para van...redőny lehúzzzz -
de legelőször üsd fel a helyesírási szabályzatot,a nák nem egyes szám első személyű toldalék,hanem többesszám harmadik személyű...
nyelvtanból csak egy négyesem volt,a többi sosem volt 5ösnél rosszabb
-
akkor olvasd el a banner alját ,a tenyérlenyomat melletti részt, aztán a egy kicsit lejjebb a piros irásnál keresgélj! -
Hali mindenkinek!Nos már sokat játszottam singleben a bf2vel de multiba sehogy se tudok mert még a szervereket se jelentiti meg szal ha vki tud segíteni hogyan tudnák játszani neten akkor az kérem segítsen.Jah és a játék nem eredeti. -
azok nemrosszak, ellehet hülyülni rajtuk, bár max 30percet voltam összesen ien szerveren me mindig jött 1-2 barom akinek mély orgazmust okoz hogy elbassza más játékát:( -
Az azert mas, ott vissza is lonek
-
vagy pl a pisztoly kés szerverek:) -
csak bf2, running csak abban makiskodik :) -
-
-
A 7th adminjainak üzenném, hogy nézzenek már fel kicsit a házuk tájára, ahelyett, hogy a GSBF2-n múlatnák az időt... iszonyat BR BC megy egy ügyes német =GC= alakulat jóvoltából már vagy 1 órája. Köcce! -
"De egyebkent meg normalis gyerok volt. Regebben is joparszor jatszottam vele, es ugy emlekszem, akkor emberi modon kozlekedett(vagy repulovel)."
néha norma néha nem:)
én csak eccer BC/BR-re pöccentem be rá. Sarkin voltam arab...ő meg az APC-nél születő emberekre vadászott az ellopott APC-vel....felőlem ellophat bárki bámit ami nincs odabetonozva, de ne ott gyilkolásszon mán.... -
Köszi! :-) -
A te találatod : 9 a 11-bõl
A te eredményed: Kiváló intelligenciád van
Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján -
neménvoltam #91909 nem... ez egy kurva nagy méretű kép:) -
Na ez a stat paddingolás:DDDDSztem kurva jókat lehet közben röhögni:DDD -
neménvoltam #91907 háát igen... nem mindegy hogy a fasz melyik végén állsz -
Mingyá nyomok szkrínsátot -
Amikor két vagy több ember előre megfontolt szándékkal pontokat gyűjtenek bizonyos szabálytalan módszerekkel amiket most nem fogok reklámozni. -
Így van Fuji , az másik topik vazze
-
Hi! Elárulná valaki nekem, hogy mit jelent a Statpadding? Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm! -
senkit nemérdekelnek a sekszuhális szokásaid -
Hát a tegnapi nap az fos volt BF2 szempontjából nekem...Délután csak szoptam:D -
ez a battlefield hányadik részére vonatkozik?
én pl csak a kettes epizóddal rendelkezem...+euro+armored fury
bocs ha tájékozatlan vagyok -
A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.
Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk
-
Már mind1,ezis megoldva xD.Nem tudja vlki hogy miért akad be a gém 255 bot_nál?
[vitszel^^]
-
igyekszünk-igyekszünk, már lassan a láncfűrészről áttérhetünk a szekercére, annyira alakulgat :D -
Hmmm...Rosszul fogalmaztam ezekszerint.Sőt biztos:P.Nem a botokal van a próbléma,hanem a térképek méretével.Hogy single-be csak 16playeres mapek vannak.És multiba ugyanazok ott vannak csak a 64-es verzió,ami 5x nagyobb legalább.Azon élvezetesebb lenne játszani.Szóval az a kérdés hogy nincs-e olyan mod,amivel Single_be a 64playeres térképek is játszhatók.Így már érthetőbb volt?:D -
háttt,még azér néha becsúsznak akkora marhaságok,mint amit tegnap műveltem veled(legalább statpaddnak nem volt utolsó 
ilyet ma műveltem mással is,csak most én lőttem a gyereket,egy láma medik meg folyton élesztette...a kör utolsó 3 percére értem be,így lett 19/5-ös kádém,amúgy meg tán 2es se lett volna
ja igen,az igazság,h.én T90nel voltam
-
nehhhh:
Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.) -
Látom jótékonyan formálnak téged a kordások:DDD -
FUCK-ba valahol benne van... -
Na megint egy kérdésel zavarnék.Szóval vannak ezek a map-ek Single-be.És csak ezeken lehet játszani Lan-on,botokal együtt.De ez így nem olyan élvezet,mert csak 16playeres/méretű térképek vannak Singlebe.Következő a kérdésem.Nem tudtok egy olyan modot amivel lehetne változtatni azon,hogy 64 emberes térképek legyenek a Single játékmódba?Esetleg vlmit át kell írni?Htx előre! -
az a baj hogy én egyénileg szar vagyok ,csapatban meg még csak csak elevickélek,elbénázgatok -
Valaki mondjon már valami bíztatót az 1.4 patch ügyében, mert közel állok az idegösszeomláshoz ! -
Ne vedd el a kedvét ! Aki ilyeneket fontolgat, az fanatikus, tehát a barátunk. A Saitek termék se rossz, de én ajánlok jobbat, amit lehet is kapni, bár az ára borsos kicsit :
NOSTROMO N-52 SPEEDPAD.
MM-ben 12-14 maki körül van, vettem én is egy ilyet. Száítani elsőre nem számít sokat, de miután vsszatérne az ember kicsit a klaviatúrához, akkor már érzi, hogy volt értelme egy ilyen szarságnak.
Ja és a nők nem nyúlnak hozzá !
-