FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Gabor970 #91924 Na jahh :-) Első játék amiért több mint 10e Ft-ot adtam, első ami miatt Joy-t vettem (saitek cyborg evo, ha valaki joyon gondolkozik, nagyon tudom ajánlani) az első ami miatt megtoldottam fél gigával a memóriát, az első ami miatt valamikor vga karit fogok venni.... nem kerül ez nekem túl sokba? :-)))) Ha a játékkal eltöltött időt számolom, akkor NEM. Pedig konszolidált családapaként nincs is sok időm játszani, talán ha napi átlag egy-másfél órát. Jahh, a vásárlásból a sokgombos egeret még ki is hagytam :-DDD de még folytathatnám, ma délután melóból lelépve egy szintén fertőzött kollegámmmal csak azért mentünk egerszegről szombathelyre a MM-be, hogy kicsit körülnézzünk kontorller-joy-billentyűzet ügyben. Nos a ZBoardért tényleg nem adnék pénzt. A NOSTROMO N-52 SPEEDPAD 9900 Ft. elég kényelmes rajt tartani a kezet!
Euro Forces-t valaki beszerezte? 3890 Ft boltban (nincs dombornyomott bankkártyám, nem tudok neten fizetni) a netes kód. Ezt a kódot többször is tudom használni? Mi van, ha cserélem a szgépem, hogy töltöm le ismét a játékot?