172102
  • felpillanto
    sztem az uj bf ugyan olyan vacak lessz mint bf2 búszterpakkok
  • dronkZero
    Te Schrank! Egyre biztosabb vagyok benne, hogy te _féltél_ a dzsungelben, azért fikázod itt a BFV-t. Szar volt, mi, hogy nem tudtad, honnan lőtték szét a segged? Hogy minden bokorban ellenség lapult? Aztán valamivel el kell terelni a témát arról, hogy tele a gatya, így amikor csak szóba kerül, fikázod üvöltve.
  • Rusid
    Hallani lehet hallotál de látni már nem láttál. Mikor benyomtam a Ride of the Valkyries-t akkor erősen pánikoltak a Vietkongok :D.
  • SigS
    Ja, kb 1 eve
  • marcio mela
    Lehet,hogy van olyan bug,hogy lelövöm az ellenséget és az TK-nak számít amiért meg is büntet?
  • uwu
    Az a fos amibe csak egy irányba mehetsz, és mindenkit le kell lőni aki szembejön?
    Az az ami annyira jó?
  • Yan
    ketten egy Zsuzsira, az gruppen!
  • Nauron
    igen deh amikor párban mentunk esélyed sem volt:P
  • Yan
    Zsuzsit nem lehetett olyan könnyen fogdosni!
    Messziről hallottam ha jössztök :)))
  • SigS
    Hihetetlen nagyot fug bukni a 2142...
    Nem adok neki sokkal tobb idot mint akarmelyik BF2 modnak vagy expansion packnak
  • Rusid
    Akkor már inkább WWII online és elverjük a gaz szöviket :).
  • A Bohoc

Egyet értek!
  • 3TOMI3
    ezért gyere wowozni <3
  • Rusid
    Uhh ezt egy postba kellet volna nah mindegy. Szvsz. ott van elbaszva a bf2 legalábbis war szempontjából, hogy ősszevissza lehet spawnolni, mert bár vietnámban is lehetett lyukra meg dobozra spawnolni mégis sokkal egyenesebb volt egy war ,viszonylag jól meg lehetett tervezni egy meccset. Ha tényleg minden szarra lehet majd spwnolni 2142-ben akkor a warokon nem is lesz szükség taktikára csak egy körbe körbe futkározás lesz az egész és az a csapat nyer amelyik jobb skillekel rendelkezik, lealacsonyodik a játék egy CS vagy egy UT szintjére már a bf2 is e felé haladt, de úgy tünik éppen ez a célja az EAnak, mondjuk van benne valami hisz a klánosok csak az össz játékosok kb. 10% teszik ki ,nem ezekből fog sok pénzt kihúzni hisz ezek nem vesznek booster packokat nem nagyon érdekli őket ,hogy a kard helyett vehetnek jó pénzért lézerágyút. Viszont jönnek majd a janek schrank féle vérpistikék és akkor nekünk milyen jó lesz. Szóval én biztos nem adok ki pénzt a 2142-ért már a bf2 őt is megbántam ,hogy megvettem rögtön a megjelenés után, de hát a franc se gondolta volna hogy a 42 vagy a Vietnám után ilyen fost képesek kiadni a kezükből (és nem a bugokra gondolok), pláne nem úgy ,hogy a 2142 csak egy modnak tünik.
  • Rusid
    Mondjuk nekem a bf2 már az elején se adta visza azt amit a Vietnam nyújtott.
  • Rusid
    Szipppppppanáááááááás szipppantááás méééélyre!!!!!!!!!!!! ÁÁ tényleg nagyon hangulatos játék volt, csak bepattantam a helibe benyomtam a beach boyzt és nekiáltam Zsuzsit fogni :). Valamikor nyomhatnánk egy nosztalgia wart.
  • Sawyer 01
    Ahogy látom a bf2nek is annyi :)
  • Zs0lt1
  • DummyBoy
    Mer azvót a kirááááJság :) :)

De az tény hogy épületes fíílingje volt/van a Vietnamnak ... ha nagyon depi vagyok, mindig előveszem, beficcenek a kopterbe, Valkűrök izzít és mehet a darálás :)
  • bakvarnyu
    ha vietnámos játék akkor inkább a Vietcong 1 ,na annak tényleg vót fílingje, csak kár hogy multiba nem nagy szám.
  • mNzJean
    Jöhetnénk mással is , de ez nem az a topic , és nem tisztem itt senkit meggyőzni , aki szerette az úgy is érti mire gondolok aki meg nem annak meg hiába is próbálnám elmagyarázni.
  • bakvarnyu
    mindig csak a helivel, meg a hulye zenevel josztok
  • mNzJean
    Akár hiszed akár nem , a vietnamban komoly klánélet volt , cb warok ,kupák , hazai csapatok meccsei ,lanok , jó kis közösség + egy jó év amig ez tartott , megnézem majd,hogy ez az összecsapott űrbattlefield meddig lessz az érdeklődés középpontjában.Vietnamot még csak egy lapon sem emlitem a bf2142 vel ,mert a vietnek feelingje volt , amikor bepattantál egy huey-be és dübörgött a jó kis zene , azt az érzést nem adja vissza egy összecsapott siklótank, de még egy hiperszuper harci lépegető sem.
  • schrank
    az nem lehet mert az a vietnám volt
  • mNzJean
    Én úgy vettem észre ,hogy erősebb grafikai beálításokon is simán elfut ,mint a bf2.Szerintem a hivatalos demo sem fog sokkal többet mutatni , amit láttam nekem elég volt belőle.Nem akarom elvenni senki kedvét ez teljesen az én véleményem , de arra fogadást is merek kötni ,hogy ez lessz a battlefield sorozat legrövidebb életü játéka.
  • alma2
    nalam se jott elo soha, erdekes csillagallasok kellettek hozza, hogy igy kilepjen, de akinel egyszer elkezdte, soha nem hagyta abbaa :)
    /konkretan en is csak a haveromnal lattam ezt a problemat/
  • schrank
    majd a hivatalos demo után mondunk véleményet pláne a PoE2 után
    amúgy hardverügyileg mennyire szívja ki a gép lelkét
  • mNzJean
    Hát skacok , kipróbáltam a bf2142-őt , kb 1 óra játék után azt tudom mondani ,hogy ez egy kalap szar, aki ezért pénzt fog kiadni az bánni fogja egy jó darabig, ezt az igénytelen összecsapott játékot ,teljesen kiábrándultam belőle.Mondok egy példát , amikor a bf2 demoja kijött kb este 9- reggel 4 ig toltam az első instal után , hát ez a bf2142-nél 1 óra volt meg asszem ennyi is marad.Sajnálom nagyon ,mert sokkal többre számitottam , lehet ,hogy én nöttem ki ezekből az űr kütyüs , lépegetős játékokból ,de ennek a valódi háboruhoz lehet az jövőben-multban sok köze nincs.amikor megláttam a siklótankot és beleültem és úgy csuszkált a pályán szó szerint mintha jégen szánkóztam volna vele , akkor nyomtam egy disconectet.Ezzel a progival csúnyán fel fog sülni az EA. Vicc az egész , elhihetitek.
  • Kovács legény
    de volt ien ,az eggyik peccsnél ,aztán kijavitották egyből (lehet DCfinalnál vot nemtom)
  • TS Zolly
    Ilyenkor bekelett állítani a hárdveres gyorsítást a hangnak. :DD
  • schrank
    olyan volt dc-ben hogy aki azt hitte jó gépe van de csak integrált hangkártyája volt és max minőségre állította annak belaggolt
  • Beers
    Nálam sem volt soha ilyen!
  • TS Zolly
    DC-en ilyen hiba nálam soha nem volt. Sőt! A környezetembe lévőknek sem. Mitöbb, fórumon sem fórdult elő ilyen probléma. Pedig a kezdetektől üzte szinte a dc-t.
  • schrank
    érdekes én ilyednekre nem emlékszem pedig én 1 évig harcore DC-s voltam ami azt jelentette hogy napi átlag 4-5 óra
  • item
    Abba ne is reménykedj, az SLI hozza a legtöbbet a konyhára, mé venne a júúzer két kártyát ha nem támogatja a drájver.

Ebbe már QUAD SLI is benne van
  • alma2
    Hahaha, tegnap szoba jott egyik haverommal miert nem toltuk tobbet, a desert combatot anno, amikor mar netunk is volt a valasz eleg egyszeru, sot az ujoncoknak is ismert probelma, mert mindig kivagta a join gomb kattintas utan a desktopra :)
    Bar ott meg respawn-nak hivtak, ha jol emlekszem.Es visszagondolva tenyleg igy volt. Hiaba tettuk fel ujra, barmit csinaltunk, ot allandoan kivagta, ha nem az elsore masodik harmadikra biztos.Vagyis pontosan hany eve nem kepesek kijavitani a Bf-ben ezt a problemat ? a Jelek szerint sikerult nyomokotessel visszatartani par evig, aztan ismet elojott :) szanalom ...
  • uwu
    Mikor láttuk, hogy fel lehet jutni a tetőre, mi is nagyon akartunk ám.
    Nem is nagyon védekeztünk a fél csapat azzal volt elfoglalva, hogyan lehet oda felmenni, a második kör végére azért rájöttünk, csak közbe vége lett.
  • Beers
    Nvidia vga driver!
    Remélem ezt az sli-s sz@rt kivették belőle!
  • kBagyula #96362
    Forceware. :D
  • TS Zolly
    E mi?