FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Uhh ezt egy postba kellet volna nah mindegy. Szvsz. ott van elbaszva a bf2 legalábbis war szempontjából, hogy ősszevissza lehet spawnolni, mert bár vietnámban is lehetett lyukra meg dobozra spawnolni mégis sokkal egyenesebb volt egy war ,viszonylag jól meg lehetett tervezni egy meccset. Ha tényleg minden szarra lehet majd spwnolni 2142-ben akkor a warokon nem is lesz szükség taktikára csak egy körbe körbe futkározás lesz az egész és az a csapat nyer amelyik jobb skillekel rendelkezik, lealacsonyodik a játék egy CS vagy egy UT szintjére már a bf2 is e felé haladt, de úgy tünik éppen ez a célja az EAnak, mondjuk van benne valami hisz a klánosok csak az össz játékosok kb. 10% teszik ki ,nem ezekből fog sok pénzt kihúzni hisz ezek nem vesznek booster packokat nem nagyon érdekli őket ,hogy a kard helyett vehetnek jó pénzért lézerágyút. Viszont jönnek majd a janek schrank
féle vérpistikék és akkor nekünk milyen jó lesz. Szóval én biztos nem adok ki pénzt a 2142-ért már a bf2 őt is megbántam ,hogy megvettem rögtön a megjelenés után, de hát a franc se gondolta volna hogy a 42 vagy a Vietnám után ilyen fost képesek kiadni a kezükből (és nem a bugokra gondolok), pláne nem úgy ,hogy a 2142 csak egy modnak tünik.