172102
  • TS Zolly
    Ahham. Leülhetsz. :P
  • TS Zolly
    Lost vilmos, bridge, Bashrák, berlin, al nasok. Azért voltak ott más, nem kimondottan tankos páyák. El a lámát szerettem, mert tök jó volt leszedni a repcsiket sa3-al, gazellát anyira már komáltam. De a favoritom bocega volt, amit pkm-el nyomtam mindig végig gyalog.
  • BEAST #96437
    ratyik vagytok mind :DDD 2142 lesz a legjobb es kesz
  • TS Zolly
    Ez hüjeség.
  • cofb-borg
    Nagyszerű játék volt a vietnam szerintem feeling szempontból, bár nekem személy szerint pont az előbb emlitett dolgok miatt nem jött be. Valaki mondta itt a nagy tereket, igen az ilyesmiket imádom a mai napig a BF42ben amit még mindig nap mint nap játszom. Szóval pl. ott van aberdeen a világ legprimitivebb mapja mert más sincs mint tank, és a sivatag közepén zászlók, mégis nagyon komoly taktika és skill kombináció kell hozzá hogy azt a mapot vki jól játsza egy szervezett csapat ellen. Vagy emlithetném Alamein-t ahol élvezet repkedni... szóval ezek az apróságok nekem vhogy nem jöttek be Vietnamba (pedig nyomtam énis időnként csak nem rendszeresen), meg a másik hogy szerény személyem pilóta BF42-ben és akárhányszor beültem Vietben egy repcsibe olyan érzésem volt mint egy papirrepcsit húznának zsinóron... Szóval az ok hogy fel volt kicsit turbózva az engine de hát... az igazság az hogy szerintem pofozgatás ide oda, az akkori állapotában lévő BF motor nem volt a sugárhajtású gépek viselkedésére normálisan lemodellezve. Nem fizikai hűséget értek ez alatt de azér ennyire elrugaszkodni se kellett volna a valóságtól. Egy szó mint száz, véleményem szerint egy BF2 motorral hajtott második VH témájú BF-el akkorát aratott volna a DICE... ezzel meg ... hmm... hát finomam szólva se lesz nagy durr ez a jövő bizbasz :)
  • joebacsi
    szép nemvagy, hülye nelegyé'
  • joebacsi
    mi speciel nemvoltunk felháborodva, hanem tudomásul vettük :)
    meg azért hozzátartozik, hogy 42ben van a legnagyobb potenciál az eddigi bfek közül...még ma is vannak aktív magyar klánok, akkor pedig speciel ereje teljében volt, így a vietnek tényleg csak mellékvágány szerep jutott ilyen szempontból...valahogy jobban bejött a második vh
    ettől függetlenül nemvitatom, hogy nagyszerű játék (az egész ugye eod-al kezdődött, nemfelejtem el, mikor az akkori csapattal bepróbáltuk a modot, 2 perc után mind a 8an ott ráztuk a fejünket a rádió mellett :D ökörködni iszonyat jó volt, de klán szinten akkor még bőven volt spiritusz a 42ben, így nemnagyon voltunk rákényszeredve egy olyan játékra való átállásra, ami eléggé más játékmenettel rendelkezett)
  • dronkZero
    Legalább hülyeségeket ne beszélnél... Bár, túl sokat kérek, folyton azt teszed...
  • Rusid
    Nah ezzel azért vitatkoznék. Az akkori gépemen full higban tudtam tolni a BF42-t még a Vietnám olyan low és médium között elakadozott.
  • schrank
    amelyik gépen elment a 42 azon sokkal jobban elment a viet
  • schrank
    [Dr.] -ES KOLLÉGÁK LÉGYSZÍVES CSERÉLJÉTEK MÁR LE AZT A .....SZOTT WAKE-ET ÉS KARKAND-OT MERT MÁR MINDENKINEK TELE VAN A TÖKE EZZEL A KÉT MAP-PAL THX
    mindegy mire csak ezt a kettőt sűrgősen el kéne felejteni
  • dronkZero
    Na mondjuk erre az is rájátszott, hogy rengetegen fel voltak háborodva, hogy szarul ment a gépükön...
  • joebacsi
    "Bf42-öl sokkal többen tértek át rá"
    öö sztem 1 kezemen megtudom számolni, hányan mentek át, ők is mind a trsben voltak :)
  • schrank
    én is ezt mondtam a nagy 1GB-os patch után is kaka volt az egész
    mondjuk nem tudom te mit májerkodol a szaros PK-dal amikor dc-ben mindenkire jutott minimum egy bradley vagy egy bmp amit persze 0.5 -ös géppuskával ki lehetett lyuggatni de valljuk be a legjobb el-alamein-i és gazala-i mapokon aki nem AT-s volt az halott volt
  • TS Zolly
    Utolsó hetekbe is voltam fent szerveren. Tehát pecseltem én is. :P
  • Zs0lt1
    "nem kellett olyan pontosan lőni, mint dc-be"

hehe lol, ne az 1.00-t játszd, mert az olyan szar volt, mint állat! Kb 3 hétre rá kiadtak egy gyors javítást, azzal eltörölték az m60 és rpd erejét és onnan már tényleg tudni kellett lőni!
  • TS Zolly
    Erről beszéltem. Pontosabbak voltak a fegyverek. Szal dc-ben hozzászoktam a pontosabb lövésekhez, főleg, hogy iraki részen állandóan az állítólag pontatlan pkm-el voltam, ezért nem volt nehezebb nekem, mint aki ott ,, nevelkedett,, . Szekrény bavátunk átkozodott is eléggé a pkm miatt.
    Én spec a dc-s emberekről beszéltem, kik kipróbálták, de törölték a vijetnámot. Bf42-öl sokkal többen tértek át rá. De lehet, rossz játék mellett tényleg dominált, hozzá voltak szokva a nagy térhez, és vijetnám alatt bezártsági érzésük volt. :)
  • Rusid
    Szerintem azért lőttél jobban mert sokkal potosabbak voltak a fegyverek. Amúgy elég sok régi bf42-es arc volt a Vietnámban pl cb-ből sok ember nálunk is sokan 42-ből jöttek, de tény hogy kevés ember jött át 42-ből, de pl nemzetközi szinten sokan jöttek át 42-ből. Ennek mondjuk valószinü az az oka ,hogy a játékmenet eléggé durván megváltozott ,42-ben inkább a nagy terek domináltak még vietnámban inkább a közelharcokon volt a hangsúly, a tankok se kaptak akkora szerepet a dzsungelben és nehezebben is lehetett velük érvényesülni főleg a helik miatt .
  • mNzJean
    Na ma este , adok még egy esélyt a bf2142-nek bár nem hiszem ,hogy valami csoda folytán megváltozik a véleményem.Szerintem a közeljövöben olyan nagy nevü gamek fognak napvilágot látni amivel ez nem veheti fel a versenyt.
  • TS Zolly
    Jejejeje!! :D Jó kis scud! huu de mennyire komáltam. Ha valaki rendesen megtanulta használni, az már fél siker volt egy waron. :D
  • TS Zolly
    Ezerszer megvitattuk. BF egyik része sem realis, ne is keress benne. Helik vezetése a dc-be tényleg nehéz volt, én a mai napig sem tudom rendesen használni.
  • Rusid
    Nekem egyébként a DC nem tetszett bár nem játszottam vele sokat, de én pl hülyét kaptam hogy lespawnolok erre nykamba esik egy atombomba, na mondom nem baj újraszületek arre megin valahonnan kilő valami kurva messziről ezt még eljátszottam párszor és meuntam. Mondjuk a helik nem voltak rosszak, de a bfv után rohatd fürgék voltak úgy lehetett velük pörögni, hogy az még az én realításérzetemnek is sok volt.
  • TS Zolly
    Azé annyira jóba nem vagyunk :DDD :P
  • TS Zolly
    Ja. Nem is tok hirtelen olyan játékost, ki megmaradt vólna hosszabb ideig a vietnámnál. Vietnámosok nagyrésze a régi bf42-esek, és az uj, kik nem is ismerték a régi bf-t kerültek ki. Volt olyan is a régi bf42-esek közt, kik kipróbálták, majd törölték a gépükről. Pl igy került a CoR klánba Bogita, a trs-ből. Nekem is megvolt, megvan a vijetnám, de csak akkor szoktam feltelepíteni, mikor a video kártyámat teszteltem. Maga az ölések jobban mentek nekem vijetnámba, nagyobb volt a k/d ratiom mint dc-be, de ezt annak tudtuk be, nem kellett olyan pontosan lőni, mint dc-be. Maga a játék hangulatosabb volt, szebb is, de mint játék, felejtős. De kár ezen vitatkozni, hisz tudjátok, kinek a pap, .... :DD
  • Nauron
  • Danee
    "a helikopterek is nevetségesen viselkedtek a dc-s helikhez képest "

vagy foritva??
    az a jo ha ahogy belepattansz már szállsz is fel? :P
  • dronkZero
    Elég szarul kellett ahhoz lezuhanni, hogy túlélje a repcsi... De látom, te még lezuhanni sem tudsz rendesen... :P :))

Na meg a helik... A DC űberhelijei. Amivel ha felszálltál, a joyt eltoltad balra fel, akkor a heli elkezdett pörögni a tengelye körül, lezuhanás nélkül, egyre gyorsabban, a végén már gyorsabban pörgött, mint a rotor... Na, az már fizika, meg élethű modellezés, ugye?
  • schrank
    az hogy ugyanaz volt igaz rá amit a bfv-ről írtam csak dc-álruhába volt bújtatva de mint tudjuk nem a "ruha" teszi az "embert"
  • schrank
    nem az a baj hogy lezuhan hanem ha már lezuhan akkor legalább robbanjon szét ne csak a fényezést karcolja össze
  • Nauron
    "játszhatatlanul szar volt"
    még is mi nem teccet benne?
  • schrank
    milyen két körről beszélsz kipróbáltam a régi PoE-t is és nem csak a kezdetit hanem az 1GB-os patch-est is ami elég szép volt a dc-hez képest játszhatatlanul szar volt és most már örülnék ha a régi dc-sek befejeznék az ebédet és kiállnának mellettem
  • BEAST #96408
    jo , te nem erted, ennyi :D ... ha szol a zene a jatekban nem tud koncentralni ezert lezuhan/felrobban , ez is a fizika miatt van
  • dronkZero
    Nabazdmeg, egy éve fikázod a BFV-t nekem, és csak most esett le, hogy te "motor"-on nem a grafikai engine-t érted, hanem a fizikát... Egyébként rohadtul nem értem, mi bajod van a fizikával, ahhoz szerintem nem is nyúltak hozzá, csak átvették egy az egyben a BF42-ből.
  • Nauron
    mit tudhat a hangulatrol aki csak max 2kört jáccott a viettel:)
  • Rusid
    Nem baj soha nem fogod megérteni hogy mit jelent egy játéknál a hangulat, de nem is akarlak róla meggyőzni. A járművekkel meg nem igazán értem mi bajod volt nekem kifejezetten tettszettek, a motorja meg szvsz. ugyan az volt mint a 42-ek csak kicsit grafikailag feltupírozták.
  • schrank
    én nem értem miért jó egy online fps-nél ha szól a zene a sok botfülü gec; így sem hallja ha valami vagy valaki közeledik így meg pláne
    a vietnámnak akkora szar motorja volt hogy aki DC-ből átment bfv-be kipróbálni bármilyen járművet két dolgot tehetett vagy elsírta magát vagy röhögő görcsöt kapott a légi járművek fizikája olyan szar volt hogy a MIG-gel lezuhantam az erdőbe és a repülő félig sérült csak le és csak azért nem szálltam fel mert a fák útban voltak a helikopterek is nevetségesen viselkedtek a dc-s helikhez képest a szárazföldi járgányok is "érdekesen" mozogtak .... egy szó mint szász ha én régi zenéket akarok hallgatni akkor bekapcsolom a sláger rádiót de azt sem játék közben mert kurvára idegesít
  • dronkZero
    Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi ideig fognak foglalkozni a 2142-vel. Kiadják, eltelik pár hónap, kiderülnek a bugok, és az EA/DICE addigra már ugyanúgy le fogja szarni az egészet, mint most a BF2-t, mert búszterpakkot gyártanak a 2142-höz, vagy teljes mellszélességgel belevetik magukat a nagyonszuper, korszakalkotó, eztmindenkiszeretnifogja BF3-ba.
    Nekem szerintem a BF2 volt az utolsó DICE játék, amiért pénzt tudtak kihúzni belőlem.
  • q13579
    Project reality moddal nem játszik senki?
  • BEAST #96401
  • Rusid
    Jah ezt a nagy üvöltve fikázását én sem értem, valószinü az áll a háttérben amit mondasz :D.