FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
cofb-borg #96435 Nagyszerű játék volt a vietnam szerintem feeling szempontból, bár nekem személy szerint pont az előbb emlitett dolgok miatt nem jött be. Valaki mondta itt a nagy tereket, igen az ilyesmiket imádom a mai napig a BF42ben amit még mindig nap mint nap játszom. Szóval pl. ott van aberdeen a világ legprimitivebb mapja mert más sincs mint tank, és a sivatag közepén zászlók, mégis nagyon komoly taktika és skill kombináció kell hozzá hogy azt a mapot vki jól játsza egy szervezett csapat ellen. Vagy emlithetném Alamein-t ahol élvezet repkedni... szóval ezek az apróságok nekem vhogy nem jöttek be Vietnamba (pedig nyomtam énis időnként csak nem rendszeresen), meg a másik hogy szerény személyem pilóta BF42-ben és akárhányszor beültem Vietben egy repcsibe olyan érzésem volt mint egy papirrepcsit húznának zsinóron... Szóval az ok hogy fel volt kicsit turbózva az engine de hát... az igazság az hogy szerintem pofozgatás ide oda, az akkori állapotában lévő BF motor nem volt a sugárhajtású gépek viselkedésére normálisan lemodellezve. Nem fizikai hűséget értek ez alatt de azér ennyire elrugaszkodni se kellett volna a valóságtól. Egy szó mint száz, véleményem szerint egy BF2 motorral hajtott második VH témájú BF-el akkorát aratott volna a DICE... ezzel meg ... hmm... hát finomam szólva se lesz nagy durr ez a jövő bizbasz :)