172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"The patch worked great for me, played about an hour last night, no problems, played the new map, no problems. Played a 32 player Sharqis no vehicules, it was awesome, it was the smoothest round of BF2 I've EVER played. No lag at all."
"Just installed - 1.4 works great. Login times are still under 5 seconds, load times are halved, games works great, very stable.
The big thing I noticed was that upon exiting, I can actually get into another program within a couple of seconds - it used to take upwards of a minute for my computer to open anything.
Nice job Dice."
"no CTD's for me or server crashes"
Totalbf2.com
-
htxbye -
Nos akkor eddig:
1. Horda
2. Dragon Team
3. JCSR
Hajrá srácok...METÁL FOREVŐR!!
-
"Minden jelentkezett csapat játszik egymással."
"Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen."
-
Srácok, veterán játékosok! Nem szeretnék senkit megsérteni de van élet az Sg-n túl is azaz, tessék OLVASNI külföldi bf2 fórumokat, angol, német nyelven. Sokkal több játékos van mint nálunk tehát gyorsabban gyűlnek a sajnos rossz tapasztalatok. Újrahúztam a bf-et most még nem fagyott mert 5 percet toltam vele, DE egy kis ajánló hová menjetek: bf2s.com, totalbf2.com, planetbattlefield.com stb
Szerintetek mi a fenéért zárta be tegnap a gyártó/kiadó HIVATALOS EA fórumokat? Azért mert nem bírták feldolgozni a szerverek azt a pár óra alatt feltorlódott sok ezres hozzászólást az 1.4-el kapocsolatban, ami nem éppen dicséretől szólt... Az hogy itt nem fagy 20-30 játékosnál nem nagyon izgat senkit de külföldön ezrekről van szó...
Mégegyszer mielőtt valaki csaholni kezd: no offense
-
jövünk sztem, írj be :-)
-
2006.09.01.: /Running
Szeptember 25-ig várom a csapatok jelentkezését akik részt szeretnének vállalni egy BF2 infantry kupában. A kupa abban az esetben indul ha minimum 8 csapat leadta a jelentkezését. A jelentkezési lap letölthető lesz a huncup oldaláról.
Jelentkezett csapatok:
1. Horda
- Minden jelentkezett csapat játszik egymással.
- Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet, de ha egy klán két csapatot indít abban nem lehetnek átfedések.
- A war során bármelyik kaszt választható de járművekkel közlekedni és alkalmazni őket tilos.
- Választható 16-os mapok:
Mashtuur City
Sharqi Peninsula
Strike at Karkand
Gulf of Oman
Road to Jalabala
Strike at Karkand 2 /custom map
Oil Platform /custom map
Street /custom map
Al Khafji Dock 2 /custom map
- Minden csapat választ egy mapot magának. Egy war során két map fog szerepelni, mindegyik mapon 2 kört kell lejátszani.
- 20 perces köridő
- 200 ticket
- 15 mp spawntime
- Friendly Fire: On
- Auto Balance: Off
- Punkbuster: On
- bc: van /mindent lehet, a csapatok megegyezhetnek, hogy ne legyen, de ha valamelyik csapat megszegi, akkor nincs büntetés és reklamációt se fogadunk el
- unlock nincs
- kommander nincs
- min 6 vs 6, max 8 vs 8 -es meccsek lehetnek
- Szerver megegyezés szerint.
- Besorolások és idopontok a jelentkezések után. A war csúszhat csak ne maradjon el.
- Az a csapat amelyik a megbeszélt idopontban nem tud megjelenni és 1 hét alatt a meccset nem tudja pótolni az veszti azt a csatát.
- Az a csapat amelyik a megbeszélt idopontban nem jelenik meg és ellenfelét nem figyelmezteti veszti az a csatát.
- Anyázásért, szerverrol lelépés esetén szintén vesztett csata jár.
- Az a csapat amelyik vét a szabályok ellen, az automatikus veszti aktuális csatáját és büntetopontot kap.
- Győzelem 2 pont, egyenlő meccs 1-1 pont, vesztett meccs:0 pont, bünti pont: -2 pont
-
lehet hogy a felállás utáni lövés-késleltetéssel kicsit meg kell változtatni a játékstílust, ugyanis nem biztos hogy ezentúl mindig megéri majd rögtön hasravágódni minden alkalommal. uygan még nem próbáltam ki a peccset, de nekem az tetszik, mert az én játékstílusomnak bejön, mivel nem vagyok az a hasravágódós fajta.
-
Nalam se volt ilyen problema. Nem lehet, hogy a kliensnel van vlmi gaz? -
Valaszoljon helyettem a kep:
-
Én nem akarok kötözködni, de nem lehet, hogy nálad vannak problémák?
Mert itt eddig csak téged dobált asztalra az 1.4 (játék közben) illetve csak te találkoztál 1.4-es lehalt serverrel. -
Ez komoly - "még egy próbálkozás" hahahah 
dicsekedés /on/
kikerültek a meglátásaim idehcgamer.hu természetesen Bf témakörben, de Önök ezeket már korábban olvashatták
dicsekedés /off/ -
Polemius #96942 Tényleg, a karkandon a hotelalábekommandózó bugot sikerült legalább kiiktatniuk? Vagy erről még nincs info? Remélem megszűnt.. Bár GS és hasonlóak biztos nem örülnek neki.
-
neménvoltam #96941 Tegnap volt alkalmam kipróbálni a patchet, és eddig határozottan jó a véleményem róla, infantrys beállítottságom miatt. Csak amcsi oldalon próbálkoztam és mit ne mondjak, tényleg betalálnak azok a bizonyos lövések, igen élvezetes volt játszani, csak szokatlan volt, hogy a fedezékeket nehezebben lehet hasznalni(felállás után várni kell a lövéshez). Tehát eddig jó. -
En meg betevedtem egy olyan szerverre, ahol kizarolag ez a palya megy. Korabbi meneteket nezve, mindvegig amerikaiak nyertek.
Egyebkent, azt hiszem, hasalasnal is kene letiltani a loveseket, ha mar felallaskor nem lehet... Bosszanto, ha epp akkor jon elem egy ellen, amikor felallok, es meg futni se tudok, nemhogy loni... -
Nagydög #96939 Csak vicc. Igazabol nem probaltak meg.
-
LOOOL bazdmeg most vettem csak észre e changelistben ezt:
- Another attempt at fixing the Red/Blue nametag bug.
ez most ugye nemkomoly? :( -
tegnap egy német szerveren toltam pár kört az új mapon, kurva jó volt. A sok snipernek köszönhetően az emberek egy járműig sem jutottak el, ha pedig véletlen eljutottak, akkor mi az antitankosok szépen kilövöldözgettük őket :D
az usa ki sem jött a főbézről :DDDD -
nna ebben kurvára egyetértünk!
le és felkeléskor is legyen késleltetés sztem! -
nekem az jön le, hogy jó ez a peccs, ha mesor is azt monggya...
-
Bezony, szűk kis utcákban a tank nem sokat ér jó gyalogosok nélkül... -
dicehater, te nagyon hételed a dájszot 
(egyébként érthető

)
-
Szerintem nagyon jó a map, nem kiegyensúlyozatlan. USMC-nek Hotelig viszonylag könnyű bevenni a zászlókat, de Hotelnél nagyon jó kis frontvonalat lehet kialakítani. Ezt tegnap többször tapasztaltam, mert általában Hotelnél sikerült megállítani az USMC támadást és nem is jutottak tovább. -
Road To Jalalabad: már a beta 1-2 alapján is sejthető volt: újabb kiegyensúlyozatlan térkép, ahol komplett idiótaként kell viselkedni hogy ne az USMC nyerjen. Érdekes hogy a betaban még +1 tank volt az amcsiknak a kezdőn :)
Miért nem lehet független modkészítőktöl már bejáratott térképeket venni? Kifizetné őket az EA, ők is jól járnának aztán felturbózná az alap Bf2 mappackot még jónéhány city mappal és repkedős csodával :( -
Érdekesség: Bf2 reinstall közben felraktam az 1.22, mint kiderült sajnos feleslegesen:
- kb 10-20 server ha van összesen
- 3-5 jó ha vannak játékosok
- amire bejutottam az private ranked volt + Factoryt Karkandon nem lehetett befoglalni
- nem volt ctd, server crash és volt squad hopping
- volt egy UPC által üzemeltetett High Score szerver is 0 játékossal
Szóval marad talán a PoE, Fear Combat...
Tudtátok hogy a konzolos Battlefield 2 Modern Combat-ban (X360, X-box, Ps2) sem működik normálisan valami fontos dolog az ottani patch felrakása után sem? Vajon mi nem? Segítek: a VOIP (akad a hang, nem hallod, 0 teamwork) -
Nagydög #96929 A Stukat megneztem. Tenyleg az a szirena.
A hasalasbol felugras kiszerelesenek en is orulok, de a loves keslelteteset akkor is a hasalashoz kotottem volna, nem a felallashoz. Gyakorlatban majd kiderul, tetszik-e igy. -
ez nagydögnek ment volna -
hát az alapvető cél a delfinezés megszüntetése volt, ami meg a felugrálásból-hasalás, bár ez a bevetődés a gyomorba sem jobb.
a delfinezésben szerintem az volt a gond (azonkívül hogy kibaxott hüjjén nézett ki), hogy nem lehetett eltalálni a kötsögöket, és nem azért mert béna vagy, hanem azért mert ilyen a hitboxa a bf2-nek (plusz vegyük hozzá a lagot): ugyanis ahogy észrevettem, mikor valakivel összefutok, és én úgy állásból már jóval hamarabb elkezdem lőni és találok is, akkor sem győzök ha az ellen lehasal, mert miközben lehasal, az animáció közben mintha nem is lenne hitbox!!!
és a delfinezésnél is tulajdonképpen ez a lehasalás animáció van folyamatosan.
szóljon valaki ha szerinte nem így van. -
SirArcheer #96926 Az nem sziréna.
Legalábbis Il2 Sturmovik tapasztalataim szerint, mert akkor kezdett el vijjogni mikor kinyitottam a fékezőlapokat és elkezdek lefelé gyorsulni.
A "vizcsap" biztos plusz hajtóerő amit a menetszél hajt
-
SirArcheer #96925 Az nem szirén.
Legalábbis Il2 Sturmovik tapasztalataim szerint, mert akkor kezdett el vijjogni mikor kinyitottam a fékezőlapokat és elkezdek lefelé gyorsulni.
A "vizcsap" biztos plusz hajtóerő amit a menetszél hajt
-
Nagydög #96924 Engem elegge idegesitett. Mondjuk, ha jobb a szinkron, akkor lehet, hogy most mar halva ernek a foldre az ilyen jeloltek. -
Nem tudom ez nem igazán zavart engem. :) -
Nagydög #96922 Szerintem meg az lett volna az igazi cel, hogy ha osszefutok valakivel egy sarkon, akkor ne a bokamra vetodve lojjon le. Ezek szerint ez nem sikerult. Logikusabb is lett volna, hogy lehasalas utan legyen kesleltetes, ne felkeles utan. -
TS Zolly #96921 Jaaa! Azt azért nem vettem észre, mert nem csinyátam soha. -
Persze akkor tudsz lőni rögtön, de felálláskor nem tudsz ugrani rögtön tehát a delfinezős mozdulatsort nem tudod egymás után többször végrehajtani (mert mostmár tényleg több lépcsős a felállás, +lőni sem tudsz egy ideig). Tehát nem tudsz csupán karizomból, hasalva végig ugrálni a pályán. A cél ez volt, hogy ezt kiiktassák a játékból ami sikerült is! -
TS Zolly #96919 Én spec észre vettem külömbségeket. Sokkal élvezetesebb volt lőni m16-al mint ak-val. Iraki supportként mindig az alapot használtam, háááát, most egy nagy gagyi lett szvsz.
Hasalásnál mi a külömbség? Mert ugyanugy tudtam rögtön lőni, miután lehasalatam. -
Map névre én tudok keresni! Hasalás van külömbség! MEC AK és alap support egyáltalán nem lett gyengébb nem éreztem különbséget. Úgyanúgy az m16 és amcsi supportnál sem. SF unlock melyik nem volt halálos eddig? :)
Szerintem a fegyókhoz nem nyúltak hozzá csak nem csúszik a játék mint 1.3-nál és amelyik golyónak találnia kell az talál is nem csak a találat jelző villog.
-
TS Zolly #96917 Nem vágott ki egyszer sem, szerver kereső jó, bár kimondottan map névre még mindig nem tudtam keresni. Konnektálás szvsz gyorsabb lett. Hasalás: nem vettem észre semmi külömbséget. Pár kört nyomtam végig az uj pályán, és észre vettem, az iraki ak és alap support fegyver, sokkal gyengébb lett mint volt. Ezzel szembe, m16, alap amcsi support és a medic sf ánlok halálos lett, a sniper fegyverek melett. -
nah
-
n003 #96915 :-O de köcce a választ .. nemhüleség, eltom képzelni ahogy a földön hallják hogy most valahol szar dolog fog történni és lehethogy épp ott ahol ők vannak