172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #97011 azt gondolom nem írta le amikor elkezdtek itt kurva anyázni, ez is csak 1kis pondró -
haxoror #97010 Az egyetlen cucc amivel tudtam is repülni (meg persze a phantom :P)
-
Hát nekem azért van elegem ebből az új peccsből, mert amire sok ember panaszkodott az még mindig ittvan(megfordul -> lehasal -> lelő), azt meg csak a legvégén említeném, hogy a fedezéket nem lehet használni...Az egyik legnagyobb élménby szerintem egy ésszel játszó játékost lelőni.Én itt nem arra gondolok aki bunny hoppingol, hanem arra aki okosan használja a fedezéket(sose felejtem el azt a moistos adolf gyereket hogy azzal mit szenvedtem mire a roadnál ki tudtam lőni a fedezék mellől:D ), de hála ennek a peccsnek még ezt az élvezetet is elveszik az embertől.
A peccs elötti delfinezésre visszatérve, sztem simán ki lehet lőni azt aki ezt csinálja.Nem azt mondom, hogy én ezt meg tudom csinálni könnyen, de már voltam egy-két olyan waron ahol az ellenfél annyira jó volt, hogy delfinezés közben is csak egy sorozat voltam neki az m16osból.Meg azért nekem is sikerült néha lelőnöm az ellenfelet így.Szóval nem sebezhetetlen akkor a játékos, csak gyorsan mozog és kicsi a felület amit el kell találni.De ha azt a kicsit eltalálod, akkor az elég negyot sebez, mert az a feje ált...
A bunnyhopping azért hiányzik, mert nekem, most nincs időm arra, hogy megszokjak egy teljesen új játékstílust, inkább megyek és fear-ezek.De azért helizni szeretek szóval lehetne 16-os war mint a lanon, tankkal jeeppel mindennel, mert ez az infantry téma ez egy kicsit szerintem már unalmas, mert egész nyáron ez ment...Meg azért ha belegondolunk a conquestben azért lényegesebben nagyobb csapatjáték kell, mint infantryban.Remélem azért még helizek egy conquest waron egyszer... -
TS Zolly #97008 Ááá, hagyd.
Más:
Ki a pöcsöm az a felpillantó nick nevü egyén? Moderátornak szóló tyopicba beköpte Dzsotatát a tegnapi nap miatt. Nem tudja a kis ******, hogy ez bf tyopic?
-
nahh...
F@sza lett ezidáig ez a javítás!:) Egy dolog ami kicsit furcsa, hogy nem lehet kilikkeléssel frissíteni a servert... -
Mi tortent?
Itt van Goodspeed ujra a geciszonyatdurvanszajkaratePRO?
2 hetig birta hogy ne verje a mellet itt hogy a BF2 GOD? :D
Sztem ez az ember szinte mar felrobban a skilltol, de attol meg jobban ha nem irhatja ezt le itt...
(Ez mar felelmetesen klinikai eset)
-
lehet buzi? ez sokmindent megmagyaráz
-
Deqwator #97004 szvsz még a bannert se meri megnézni... -
akkor már tyúkokhoz.. -
TS Zolly #97002 Gondoltam már rá én is, befizetem egy olyan hölgynél, hátha megjön hozzá a kedve, és végleg itt hagy bennünket. Kutyánál nem, mert azé álatkinzó nem vagyok. :P -
GS szívesen átadnék pár nőt neked, hogy végre leszállj rólunk, de attól félek nem tudnál velük mit kezdeni mert a kutyákhoz vagy szokva!
-
Deqwator #97000 de azért is:D -
Deqwator #96999 running ték vót!:( -
óóó meginn flém! király :D
nna viszont én asszem megint elkezdek bf2ezni, mert az előbb toltam az új mapon egy kurva jó kört. Lehet, hogy megint csak egy fellángolás lesz, mint minden peccs után, de majd meglátjuk :DDD
Viszont az új nekem, hogy a g3ci sniperek megdobálnak claymore-ral a kurvaanyjukat :D -
ne írkáljatok neki, úgyis törlöm... -
Tudod GS még egy dolog!
A Deqwator elleni párbajnak volt egy kitétele amit te elfogadtál azzal, hogy ott voltál a serveren(és vesztettél).
Idézem:
"ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért..."
Szal nem értem mi a faszt keresel itt még mindíg! -
nem értem mit erőlködik, tök szánalmasak az eredményei, tulképp az összes fontosabb kategóriát kell csak megnézni (k/d, accuracy, spm), és máris te nyertél
-
TS Zolly #96984 Te nem futamodhatc meg, mert te benne vagy a kisköcsög körbe!!!
Ez gyenge cézás akart lenni Dzsotata felé. :D -
Látom, tegnap megint átment rajtad a magyar bírkozócsapat.

-
TS Zolly #96982 Pár kört ma is végignyomtam eddig. Nem olvasok külhoni fórumkat, saját tapasztalatomat irom. Semmi, szótagolva is irom: sem-mi koneksön problem nem volt, szerverről való kidobálás meg pláne. Szerver kereső jó, mutat mindent, én q-tam el reggel, mert rosszul irtam be a pálya nevét, ezért nem tudtam keresni benne igy. Szóval jó lett ez a pöcs.
Hasalást direkt kipróbáltam, tényleg lassabban lehet felállás után lüni, de hasalásba vetődés utáni lövés megmaradt. És még mindig tartom magamazt a reggeli irásomhoz, ak és rpk szar lett, ezzel szembe sraw, m16 és g36e sokkal jobbak lettek. -
Én is megfutamodok!
Hogy mernék én a bf félisten ellen harcolni!
+ nem sok kedvem van a fogócskához!
-
:DDDDD -
ezt a frappáns szócsatát folytassuk majd inkább bftalin, hamár így gépmögül ekkora az arcod...
amúgymeg erre az 1vs1 es fasságodra meg csak annyit, hogy elsőre még talán poén volt, de mivel kiderült, hogy ott is csak egy gyík vagy, és csak futni tudsz, így eléggé unalmasra sikerült, de még ígyis kiszoptál elég keményen...szóval nemkapod meg mégegyszer a közösségtől azt a szivességet, hogy esetleg felmutathass valamit, mert csak ugyanaz lenne a vége...
ha nagyon 1-1ezni akarsz, a bftalin lesz alkalmad, ahogy már mondtam -
TS Zolly #96977 Dede! Megfutamodok, semmi kedvem leégni a scene elött, hogy te a 0.8-as 18%-os accuracy lealázol engem. Szal ne haragudj bavátom, én kihagyom ha lehet. De ugyi nincs harag??? :P -
csak tudnam miert kell ennyire eroltetni ezt az 1v1 dolgot , BF sosenem errol szolt , poennak jo , de hogy egy retardalt igy akarja bebizonyitani hogy jobb egyeseknel
-
TS Zolly #96974 Éééén? Velem? Ugyan minek? Ahogy elnézem a te K/D ratiodat, és az enyémet, arra a következtetésre jutottam, nem vehetem fel egy ilyen jó játékos ellen a versenyt mint te vagy. Ez az igazság, de mondhattam volna hazugan is, semmi kedvem veled bohockodni. De nem. Jobb vagy, hisz a pontjaid is nagyobbak pár ezerrel, ráadásul majdnem 2x annyi játékídővel, mint amivel én rendelkezek. :P -
Deqwator #96973 hmm...
-
ne buzuljál már vazze...
-
1 a 4 ellen te nagyon magabiztos vagy magadban!
Vagy mi van találtál azon a mapon is egy házat ami alá be tudsz bújni? -
inkább nézz utánna, hogy miért épp "Stuka" a neve...aztán talán nemfogsz kérdezni ekkora ökörségeket :) -
Ez aztán a bátorság -
nah mar csak te hianyoztal ... a vegen meg azt kell felteteleznem hogy teis egy janek klon vagy :o -
Miert, nem kaptal hazit? -
Szerintem a jarmuvek NEM hasznalata konnyen megoldhato lesz :) Bekapcsolod szerver oldalon az Infantry opciot es a game letakaritja a palyarol a jarmuveket. -
hazudik , nehogy elhidd neki , csak meg akarja osztani a lelkes magyar communityt!
-
"van élet az Sg-n túl is"
húúúú, nemmondoid vazz :DDD -
jo csak gondoltam nem lenne szep dolog ha kenytelen lennek magamra loni
-
Nna felraktam én is az xfire-t, kb 2 éve fennvolt, de akkor még szar volt, most meg kibaszott sokat változott. Rohadt jó lett. -
klánribi... 

de figyeljetek arra a jelentkezési lapra, hogy minden név rajta legyen, de az is, hogy emlyik másik csapatban játszik még, ne legyen az, mint legutóbb
-
A klánribikre is gondolni kell...