172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #97616 hogy beizgult a kórda-klány :DD -
:DDDDDD -
oké 2-11 ig még nincs eldöntve ,osztozzatok:) -
jaj de lol vagy...
-
nyád!

-
megovjuk ezt a 11. helyet :) -
n003 #97610 neeeeeeem 

-
ez már a végeredmény?:D -
Na egész pofás kezd lenni a con16-ra nevezettek listája:
1. JCSR
2. Dr
3. GBC
4. LoB
5. VÉNY
6. Horda
7. Dragon
8. SoG
9. HBA
10. FRX
11. coRDHA
Még mindig van pár csapat akik jöhetnek...gyerünk gyerünk.. -
TS Zolly #97607 Mé beszélsz igy a Gyorcsányi elvtársról? Ö csak jót akar nekünk. Mi értünk vannak a megszorítások. Hisz dübörög a gazdaság vagy mijafene. Nem? :DD -

-
Az MP5-öt és érezhetné már! -
Jó Reggelt Fiatalság szerelem!
Az eddigi eredmények alapján nagyon úgy tűnik h a Conquest 16-os kupa fog elindulni. Habár még pár csapat nem jelzett vissza, pl: GS.bf2, 7th, Wing...
Azok a csapatok amelyek jelezték indulási szándékukat, azoknak a következő feladatokat kell végrehajtaniuk:
1.01 - A csapatok résztvevői regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelő csapat alá).
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetőség, főleg a leadereké és war szervezőké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok).
Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.
Köszönöm a figyelmet és Jó Egészséget Mindenkinek!
honlap: huncup.clanwar.hu -
Egy két részt durván összevágtak, meg direkt arra játszottak, hogy úgy túnjön, ő lőtte le őket, de azért nem futnék össze velük/vele publicon. -
neménvoltam #97602
-
Oh skacok....kint nyóc
nyár's really over, bár nappal a ház még képes némi plusz hőt felvenni az ablakokon keresztül, hogy reggelig kitartson -
Link lemaradt - Beware of M95 -
Hogy valami jót is mondjak van itt egy kis helyes sniper videó, emberünk nagyon bízik az M95-ben, háttérben egy örök klasszikus a Predator főcímzenéje megy Alan Silverstritől - -
off
Gyurcsány az Estében, megtudta a kampánykörútján, hogy pár hete van már mp4 is az mp3 után...
LOL
on -
Állítólag 1.4-ben új "falba épülő" glitch van a tér környékén - yesssssssss, videót megnéztem, csak még nem biztos hogy 1.4-ben vették fel, mindenesetre a metódus ugyanaz :( -
A jó ***** életbe! Még mindig sz*r ez a gány szerverkereső? Belövöm hogy "modern" pályákat akarok amin van járgány, mert kezd elegem lenni ezekből a maratoni rohangálásokból, Project Reality itt is jobb csak azt nem játszuk :( 8 azaz 8 szerveren voltam amin a kedves kereső szerint LENNIE kellene járműnek, de max csónak volt a Sharqin
2006-ot írunk DE egy normális hibátlan keresőt sem bírtak összehozni 1 év alatt. Xfire már megy (legutolsó) de az meg nem különbözteti meg az 1.3/1.4 szervert... Kéne valami olyan játékmód amiben vannak járművek csak ne legyen rajtuk fegyver, max a blackhawkon az úgyis régóta ratyesz, jeepnek se legyen semmije...
Dice: add át a scene-nek ezt a tökéletes forráskódot és majd a játékosok megoldják amit te képtelen voltál, ez volt a Source-os Vampire esetében is, a mai napig jön hozzá STABIL patch. -
TS Zolly #97595 Bocsi, Papa DC szervere megy. -
marcio mela #97594 Ismeritek Jalalabadon a sziklát mi egyik irányból átláható és átlőhető? -
GSJinn #97593 Köszi a válaszokat!!!
Amugy valaki még elö szokta szedni öket egy kis gaméra ? Mert én most vettem elö mert kedvem támadt egy kis változatosságra. MMeg egy ki nosztalgiázásra.
-
Van bőven, csak bizonyos okok miatt ASE-ben nem működik vmi jól a szerverszűrés.
1942-es szerver pl. lssah, vagy five omens.
DC-s magyar szerver asszem nincs, de külföldit láttam többet is. -
TS Zolly #97591 Magyar sajnos nincs, tegnap néztem pont. Papáé is megszünt. Viszont külföldi elég sok van, kevés játékossal. :( -
GSJinn #97590 Tudja valaki van e DC/DC Final vagy BF1942 szerver még? Valahogy All seeingben nem talál eggyet sem.... Magyar lenne a legjobb.
-
Aha, köszi. Egyébként játszottunk egy 5v5-ös infantry pcw-t karkandon egy klán ellen, aminek neve nem volt, viszont mindegyik arc nick-jében benne volt vmilyen formában, hogy spank. Spank my mummy, wannagetspanked mittomén, szal álnéven tolták. Elég hihetetlen dolgokat műveltek, szépen ki is kaptunk, de az a lényeg hoyg a meccs után KTC-nek azt mondták, hogy játszottak a horda és a jcsr ellen is a clanbase-en. Megnéztük az ilyen droid csapatokat és egyedül a nofear volt az amire ez áll, szal arra jutottunk Csacsyval hogy ezek is ők voltak. Na a lényeg, hogy nem igazán tudok elképzelni más indokot arra hogy valaki álnéven keressen pcw-t azon kívül hogy nyílt titok hogy nem tisztességesek, és az égvilágon senki nem akar ellenük gyakmeccset játszani. -
GSJinn #97589 Tudja valaki van e DC/DC Final vagy BF1942 szerver még? Valahogy All seeingben nem talál eggyet sem.... Magyar lenne a legjobb.
-
Még vannak összefonódások a két csapat közt. Azt, hogy ki melyik csapatból jött magam sem tudom pontosan. De pl. Baldrick a Team Rock vezetője, és tagja a NoFearnek is. Szóval kicsit követhetetlen a dolog.
-
A mostani nofear klán az tényleg azokból áll, akiket kivágtak az uq-ból vagy rock-ból vagy istentudja miből? Ezt nem tudtam, azt hittem a gyengébbek is elindultak a klánjukból nofear néven miután nevet váltottak. -
Írtam püt, de inkább elmegyek játszani, szervert megtalálod bf2s en, szólj rám, ha leszel még. -
na ha most nagy arcú akarnék lenni,azt mondanám,már okosabb vagyok...:D az is igaz,h.nála nem nehéz okosabbnak lenni,tehát valószínű nem állnék kmekre az igazságtól 

-
Elmondanék egy történetet, akit nem érdekel az nyugodtan lépjen tovább rajta.
Július 18-án játszottunk egy CB Infantry meccset a uQbf2 csapata ellen. Ők voltak az angol bajnokok. Nagyon csúnyán kikaptunk(753-0), nagyon "gyanús" körülmények közt. Ilyen apróságok történtek a meccsen pl. Mashtuuron a mecset elötti térről lelőttek minket a mecset mögötti ház tetejéről, stb. Akkor semmi bizonyítékunk nem volt a csalásra. A csapat amúgy is nagyon szar hangulatba került a meccs után. Akkor majdnem hagytuk az egészet a francba, mert úgy tűnt semmi értelme ezek után CB-zni. Aztán mégis folytattuk. Késöbb a uQbf2 csapata "NoFear" néven ment tovább, majd "Team Rock"-ra változtatták a nevüket. Szerződtettek pár emberkét a legnagyobb csapatokból (Wilda, Dignitas, stb) és jelenleg a 3. az Infantry ladderen. Késöbb a Team Rockból "eltanácsolt" emberkék NoFear néven folytatták a laddert. Hat egymás utáni győzelemmel indítottak, majd a Horda kihívta őket. A meccset múlt csütörtökön lejátszottuk és megnyertük 374-323-ra!!! Hozzátenném, hogy az elenfél annyi fejest osztott, hogy rosz volt nézni. Őket persze néha lelőni sem lehetett. De hát ugye ez a "skill"! Persze... Bizonyítékunk most sem volt, meg nyertünk is,így különösebben nem is foglalkoztunk velük. Aztán a meccs után egyből kihívtak, azzal a feltétellel hogy csak az ő szerverükön játszunk! Ezt köszönettel visszautasítottuk! Főleg annak a ténynek a tudatában, ami ma látott napvilágot!
NoFear|Reefer
NoFear - Horda
Nem nagyon szoktam csíterekkel foglalkozni, de most valahogy nagyon tudtam örülni! Végre egy "nagy(?)" csapatról is kiderült, hogy mennyire játszanak tisztán. Még hozzátenném azt is, hogy beszéltem az CB Infantry adminjával és arra a kérdésemre, hogy a ladder első 20 csapata közül szerinte hányban csítelnek elég kiábrándító választ adott: "Biztos vagyok benne, hogy több mint a felében..."
-
Sergi tanulni kell 
...olyan buta akarsz maradni mint Schrank?
-
áhh,sajna a törihez anyagom sincs-elvileg egyébként az csak ezen a héten kell:P-,a magyrhoz meg már lusta vagyok,mert mire összerakom,az 3-4 óra,annyi energiám nincs,pláne h.egy 4 centi átmérőjű vízhólyag nézte ki magának a jobb talpamat,ergo lehet holnap skippelem a sulit,és akkor lesz rá időm^^ -
Platypus16 #97581 Nem szép dolog hanyagolni a tanulást egy bugos játékért sergi
-
Sztem írd meg a fogalmazást... -
MEGY AZ MSN!!!!!!!!!!! -
Fuji,most nekem jó az msn,ha gondolod vegyél fel,és megdumálhatjuk,h.irodalomból és töriből is kapával indítom az évet:D mind2ből kéne vinni fogalmazást holnapra,csak nincs kedvem,viszont ma jalalabad annál jobban bejött^^