FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Elmondanék egy történetet, akit nem érdekel az nyugodtan lépjen tovább rajta.
Július 18-án játszottunk egy CB Infantry meccset a uQbf2 csapata ellen. Ők voltak az angol bajnokok. Nagyon csúnyán kikaptunk(753-0), nagyon "gyanús" körülmények közt. Ilyen apróságok történtek a meccsen pl. Mashtuuron a mecset elötti térről lelőttek minket a mecset mögötti ház tetejéről, stb. Akkor semmi bizonyítékunk nem volt a csalásra. A csapat amúgy is nagyon szar hangulatba került a meccs után. Akkor majdnem hagytuk az egészet a francba, mert úgy tűnt semmi értelme ezek után CB-zni. Aztán mégis folytattuk. Késöbb a uQbf2 csapata "NoFear" néven ment tovább, majd "Team Rock"-ra változtatták a nevüket. Szerződtettek pár emberkét a legnagyobb csapatokból (Wilda, Dignitas, stb) és jelenleg a 3. az Infantry ladderen. Késöbb a Team Rockból "eltanácsolt" emberkék NoFear néven folytatták a laddert. Hat egymás utáni győzelemmel indítottak, majd a Horda kihívta őket. A meccset múlt csütörtökön lejátszottuk és megnyertük 374-323-ra!!! Hozzátenném, hogy az elenfél annyi fejest osztott, hogy rosz volt nézni. Őket persze néha lelőni sem lehetett. De hát ugye ez a "skill"! Persze... Bizonyítékunk most sem volt, meg nyertünk is,így különösebben nem is foglalkoztunk velük. Aztán a meccs után egyből kihívtak, azzal a feltétellel hogy csak az ő szerverükön játszunk! Ezt köszönettel visszautasítottuk! Főleg annak a ténynek a tudatában, ami ma látott napvilágot!
NoFear|Reefer
NoFear - Horda
Nem nagyon szoktam csíterekkel foglalkozni, de most valahogy nagyon tudtam örülni! Végre egy "nagy(?)" csapatról is kiderült, hogy mennyire játszanak tisztán. Még hozzátenném azt is, hogy beszéltem az CB Infantry adminjával és arra a kérdésemre, hogy a ladder első 20 csapata közül szerinte hányban csítelnek elég kiábrándító választ adott: "Biztos vagyok benne, hogy több mint a felében..."