172102
  • Running
    19:30-kor indul a szerver + 15 perc mire a map felmegy és beállítjuk, letesztelem h egyáltalán elindul e.
  • Running
    19:45-től kb.
  • Platypus16
    És mikortól lehet csatlakozni a szerverre?
  • Running
    a logódat javítsd ki badsex-re, még a régi van ottan.
  • Running
    Figyelem az előző verzió már nem jó, töltsétek le újra.
  • Running
    - Ma a Horda szerveren 19:45-től POE2 - Woodland mapteszt. Kérnék mindenkit jöjjön fel ha épp nincs más dolga.

WOODLAND MAP LETÖLTÉS

- A térképet ide másoljátok:
    program files\ea games\battlefield 2\mods\poe2\levels\
    itt vannak a poe2 mapok, itt kell kitömöríteni és akkor csinál egy woodland könyvtárat amin belül lesz egy info könyvtár és két zip fájl.

Horda szerver:
    IP: 195.228.74.105
    Port: alap
  • badsec
    Azért én utánaolvastam a részleteknek is. Mivel a DICE Canada foglalkozott a kiegészítésekkel(Special Forces)és a patchekkel is, így az EA-n belül valki(k) átveszik a munkájukat. Csak más felépítésben fog müködni az egész DICE+EA páros. Megnyugtató (bár az elmúlt egy év tapasztalataiból ítélve nem biztos hogy ez jó hír), de továbbra is folyamatos támogatást igértek a Battlefield 2-höz is. Az üzlet amúgy kb. 25 millió amerikai dollárjába került az EA-nek.
  • n003
    hordás nem kordás!! :DD figyelmesebben ha lehetne kérni mert kicsit Vérzékenyek vagyunk a hordára :DD
  • koschwarz

ki tervezi megvenni?
  • erdos
    "28 embert elbocsájtottak, többek közt Ők foglalkoztak a bf2-es patchekkel is..."
    Majd az EA rendet vág vazze
  • SLYTHOMi
    kiraktam amolyan rövidke hírecskét 2142ről...
  • koschwarz
    nemtom, ebben rohadt teheccségtelen vagyok, helikoptert még csak-csak, de egy repülőt...
  • Platypus16
    Majd legközelebb:)
  • Boxer HUN
    "vagy ha egy kicsit is biztosabban működnének a légelhárító rakéták"

Hát erre csak annyit, hogy nincs az a légelhárító kütyü, amelyikkel ne lehetne leszedni bármelyik szárnyast!!! Csak nem mindegy, hogy milyen ütemben nyomod az elsütö berendezést. Csak az időzítésen múlik, és az irányon!!! A legjobb vagy szemből, vagy hátulról. Kivárni a flairt, aztán hadszóljon!!
  • leveskocka
    este 10 ig meloztam,aztan a kocsmeszban a kollegakkal 2 sor+feles,mire hazaertem 11 elmult jocskan...meg aztan este man nem pofazok,mert itt alszik minden...meg a villamos is:)
  • leveskocka
    jah,es annyit hozzatennek,hogy en nem csak karkandon tankozok,mint jonehanyan...persze nekem is abbol van a legtobb,nyilvan oda megyek jatszani,ahol vannak:)
    de azert erdekes,mikor valami tankos szakinak a jatszott 1000 orabol 990 karkand...
  • Platypus16
    Azt hogyhogy nem jöttél fel tegnap este TS-re? Jópáran összejöttünk, azt egész jól nyomtuk az egyik szerveren, amelyik mellesleg infantry volt:)
  • Boxer HUN
    Nem hát!!!! Mert viszed!!!
  • Platypus16
    Le lehet már szedni a ma esti kordás-szerveres-poe2-ős-woodlandos map javított változatát?
  • leveskocka
    picsat:)pont annyit ittam,ami kell egy kis bf2-hoz:)
    remek megoldasok,uberlama halalok:)
  • koschwarz
    az az igazság, hogy ha pl. nem kellene minimum 2x de inkább 3x kockáztatnom az életemet amiatt hogy egy antitankossal kilőjek egy tankot vagy egy apc-t, amiért ugyanúgy 1 pontot kapok (jó esetben 2-őt), mintha lelőnék egy gyalogost, vagy ha egy kicsit is biztosabban működnének a légelhárító rakéták, akkor jobb lenne a conquest.
  • leveskocka
    na.csakhogy jopar szerveren akkor derul ki,hogy no vehicle,amikor betoltott...masreszt,meg meg nem szoktam meg,hogy figyelem,aztan keresem szokasos kis tankocskaimat,es sehol meg egy bicikli sem:)a faszom se gyalogol:)
  • Platypus16
    Á dehogy, csak leveskocka barátunk megint egy kicsivel többet ivott a kelleténél:)
  • koschwarz
    mellesleg nekem tetszik az infantry-s szervereken a csapatjáték, mintha egy kicsit jobban összeállnának a squadok, és tényleg együtt mozognak, megéri. nincs széthúzás pl. amiatt hogy az egyik szakasztárs hirtelen elhatározásból beül egy tankba vagy apc-be. főleg 16-os szervereken lehet jó kis csatákat vívni.
  • gbc csabika
    Nagyon idegesíthet Téged az a no vehicle opció, hogy ilyen tapló modorban adod magad elő vele kapcsolatban, biztos kényszerítenek hogy játszál vele. Egyébként úgy néz ki hogy az az alaphelyzet, hogy én is itt vagyok meg még sokan itt vannak akik szeretnek infantry-t játszani, és kurvára nem megyünk sehová mert ez neked nem tetszik.
  • mesor
    Nem értem miért kell ezért sírni!

Ezer+1 conqest server van a világon. Ha nem akarsz infantry serveren játszani akkor keresel egy olyant amin vannak járművek is.
  • Yan
    jah,
    10 méterrel a spawn ponttól
  • Yan
    jó ez igy, kellett!
    ismerünk olyat aki infantry-n tankal javitotta a statját.
  • neménvoltam
    ehh... új Janek nick lett bannolva... a 8. a sorban azt hiszem
  • SF ADAMO
    Egyébként hogy lehet ilyen jópofa, nicket mutató képet rakni ebbe a kék sávba? az sem baj ha van benne kicskancsó :) ...no meg egy pár csillag, hogy éjszaka is lehessen látni ?
  • SF ADAMO
    Én voltam aki volt szerencsés a pisis admint az =ASF= szerveren a sírógörcsig hergelni azzal hogy Wake Islandon 1,5 percenként lőttem le J-10-el, azóta is bannol-va vagyok. Az admin egyébként =ASF= Panzeruelle. LOL.
    Se BC, se Br...ő az ellenség volt TK ért kick-elt, ha esetleg ejtőernyőst nem ütöttem el aki a felhőről ugrott le, akkor TK szóba sem jöhetett...mivel ők folyamatosan lopták a másik J-10et, hogy üldözzenek :)
    Láma banda (ez nem azt jelenti hogy én jó vagyok :P)
  • koschwarz
    a talicskáknak csak egy kereke van, miről beszélsz ...izé...valamilyen király
  • Crem
    Itt az a lényeg, hogy a PB nem a játékot látja, hanem egy előre berakott képet...
  • Crem
    Morgen!

Engem is kivágtak jómultkor, mert a tv toronynál elvitte a teljes squadjukat 2db cremmore!:D
    Ahogy valaki elkezdi őket szopatni, rögtön találnak indokot és kidobnak a serverről...
  • Platypus16
    Amúgy boroskólás jóreggelt (TM) mindenkinek!

Elérjük ma a 100k-t?:)
  • Platypus16
    Tegnapelőtt is csodálkoztam, hogy nem rúgott ki minket, pedig kapott egypár fejest:)
  • schrank
    én is szoktam itt játszani és általában dobogós helyek meg is vannak igaz én nem bombernooblámáskodással szerzem a pontokat hanem tisztes négykerekű munkával
  • kBagyula #99610
    Juroforsz: (ha nem írtam volna már le vagy százszor ezt akkor egyszer sem, kopipészt)

Nem az az EA-nál regisztrált neved, mint amit a BF2-ben használsz. Ez annyit jelent, hogy:
    A két booster pack (EF/AF) EA account névhez kötött. Az EA account nem feltétlenül egyenlő a BF2 online account-al, így szerencsétlen AF/EF nem enged játszani, mert nem ugyanaz a játékbeli neved, mint az EA-nál beregisztrált profilodban.
    Katt ide, majd lépj be az EA profilodba (gondolom van olyanod, mert vásároltál játékot és feltételezem, hogy regisztráltál is EA-nál, ha mégsem akkor regelj náluk egyet)
    Majd a profilodon belül a ''Downloads info'' fülre katt és írd át (be) azt a nevet amivel játszol online a BF2 EF/AF -el. (Lásd kép)
    A képen láccik, hogy az én EA account nevem "kBagyula" a játékbeli pedig RódzserNyúl. :)

Esetleg ezt valami illetékes elvtárs betehetné abba a fakú-ba.
  • Boxer HUN
  • Boxer HUN
    Minap írta ide valaki, hogy egy osztrák szerveren a kiskorú adminok nem bírják elviselni, ha valaki jobb náluk. Na, mondom magamban, ezt megnézzük. Hátha kihúzom én is a gyufát. Nagynehezen bejutok a szerverre, (20 slotos) és biztos ami biztos alapon, hogy biztosan felfigyeljen a nevemre, az első lespawnolásom pillanatában, indítottam a korábban említett admin gyerecske ellen, egy össznépi (politikusnyelven: bizalmi) szavazást. Persze mondanom sem kell, a mi oldalunkon volt. A szavazás nagy sikert aratott, csupán egy szavazat kellett volna, és a kicsi admin repül a saját szerverükről. Ezzel sikerült is belopnom magam a szívébe. Innentől kezdve, megkülönböztetett bánásmód dukált nekem. Kezdődött azzal, hogy az első halálomkor, átdobtak az ellenhez, mivel ha engem akar ölni és nem akarja az amúgy is űberbrutál statját TK -val rontani, akkor elöbb meg kell szabadulnia tőlem. Megtörtént. Daqing, én be a SU-ba, azt amúgy is szeretem, aztán amolyan ereszd el a hajamat módjára elkentem a szájukat. Naná, hogy nem kellett sokáig várnom. (Hozzáteszem, nem volt semmi olyan, ami miatt kinyílhatott volna a bicska a zsebükben: BR, BC, SpawnCamp...stb.)

Ilyen kicket többet is kaptam azon a mappon, de mind csak egy perces volt. A namber one akkor is a következő pályán (Karkand) következett be. Amikor már biztos voltam benne, hogy szép nagy csoportokban mozognak és szorosan,... na akkor szaporítsuk őket. Support, elő a gránátot, és ami a csövön kifért... hullott rájuk a gránát, minha csak havazott volna. Nem örültek neki, és ezt értésemre is adták:

Ui.: Miért volt ez nekem jó?

Mert a többi nem =ASF= klánhoz tartozó játékos akikkel egy oldalon toltuk, már azon szurkoltak, hogy vissza tudjak még joinolni, hogy szivathassam még a gyerecskéket egy kicsit! Szóval, jó volt.