172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Akkor mi a faszert kotottel belem? -
TS Zolly #101092 Áá, a folytást csak átvitt értelembe gondoltam! :) -
En nem folytanek meg senkit, mivel en mar kiirtam magambol tegnap ami baszta a csoromet. Akik meg idejonnek flemelni utana ahelyett hogy helyben elkuldenenek a picsaba es el is lenne minden rendezve, azokat sajnalom. -
Kabbe:P -
Én leszálltam a témáról te is leszállhatnál... -
TS Zolly #101088 Bfben mindig voltak flémek. De egy sem tartott hosszú ideig, főleg nem a bf taliig. Lehet most megtudná folytani az ember a másikat, de késöbb már szent a béka. Öööö béke!!! Igaz okostojás lost pakkos Meow? :DDDD Vagy lepixelezett Haxoror?? :D -
Jah, jo lenne mar egy Bf tali. -
Platypus16 #101086 Kellemes késő délutánt mindenkinek!
Én egyszerűen azt nem értem, hogy mindenféle szirszaron miért kell egymást ócsárolni? Ha egy rendes bf2-scene-t akartok, akkor ideje lenne félretenni a másikkal szembeni előítéleteket, ellentéteket, stb.
Erre max. csak azt tudom javasolni, hogy a bf2 talin a Hordások meghívnák Jagerre az Frxeseket, az Frx-esek meg visszahívják a Hordásokat és akkor meglenne a kellemes hangulat:)
Amúgy viccet félretéve: nem szép dolog haragban lenni a másikkal, mellesleg gondolom az érintettek a bf2-talikon egész jól megismerték a másikat és most nem ér annyit az egész, hogy egy ilyen incidens miatt majds hozzá se szóltok a másikhoz a későbbiekben vagy rosszabb esetben "Na itt ez a csíterbanda!" vagy valami hasonló kifejezéssel illetitek a másikat. Ezt már csak azért is mondom, mert a LoB-ban is voltak személyes nézeteltérések (hiába lettünk egy jól összeszokott csapat) és a végeredményt már tudhatjátok...
Mellesleg a flém miatt már kezd kiakadni az SG-szerver:) -
TS Zolly #101085 Ne érezd magad szarul, én egyszerü liftes vagyok, nem rákkutató atom tudós. :D -
dzsanesz #101084 csak egy krekk kell, én af-eztem és ment neten warezzal rankedon. csak akkor bf2zni nem tudsz. -
Atwe minden meccsen megkapja a maga lebaszását, mert megtiltottuk már neki 1000x hogy bármit is irjon! Volt már, hogy visszakerült próbaidőre is, mert a "tiltásunk" ellenére is folytan irogatott az ellenfélnek! És hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, megszóltam! -
Lassan el kene palyazni haza primko-honba, var az asszony, o is primitiv. Sajnos itt a sok rakkutato es atomtudos kozott kezdem szarul erezni magamat ;) -
TS Zolly #101081 Esetleg egy kis off ha lehetséges, a nagy beszélgetések közt.
Pojésok ha nem olvastátok a poje tyopikot, akkor huzzatok át, és lessétek meg!
Oonocskaa! :P -
Neoncsoves #101080 ez nekem szót? :D vagy mivanm -
David2006 #101079 ha meg mindegyiket külön írom akkor az a baj:D -
Neoncsoves #101078 aha csak az új hadsereg érdekelne naon :P amugy a PoE2-t meg a patcheit honnan tudom leszedni? meg mindent hozzá? -
neménvoltam #101078 te aztán tudsz spórolni a hsz-ekkel haljak meg:D -
McKalton #101077 Crack-eld a bf2.exe-t az Armored tényleg megy neten törtel is rankeden, de az Euro Forces az nekem nem akar rankeden menni. -
és hasonló beirásért megszóltad atwe-t az általad emlitett RDHA-s meccsen? -
há kapsz 5ezeré pár pályát, fegyót, meg járművet...felejtsd be, szed le inkább az ingyenes poe2-t :) -
ezmég semmi, mi megint dizájnváltásra hajtunk :D
(ugye 100knál annyira beakasztottuk, hogy ez az új dízájn gyütt elő :)) -
Neoncsoves #101073 Szevasztok! Előre is bocsa a kérdésért mert warez :(
Olvastam régebben itt a topicban, hogy tört Armored Fury meg Euro Forces is megy neten. Le vannak töltve, meg minden, de kiírja hogy vegyem meg/rakjam fel. pedig fent van. Aki tud segíteni az pls segítsen mert nem tudom hogy milyen is NET-en a kiegekkel... mik a változások stb... tehát ha működni fog és tetszik akkor megveszem... csak vaktába nem akarom megvenni. előre is köszi a választ -
te figyelj, ezt valaki elviseli, és valaki nem, szal moderáljad már magad qvagyorsan :P -
Nem lehet, mert Mastermind PhD Fujyirutrty ize meg a vegen belehal a nagy primitivsegbe. -
McKalton #101070 Nézzétek a jó oldalát. A Battlefield 2-es topic újra első helyen az sg-n, ehhez ez a téma kellett! Szerencsétlen BF2 topic teljesen háttérbe szorult a Bf2412 és más topikok miatt mostanában.
Köszönjük ezt meg itt pár embernek, hogy mit meg nem tesznek a közösségért és a topikért.
-
te primitív förmedvény, igazán alkothatnál már valami szaftosat, mert már kezd idejétmúlt lenni az előző besztszeller :) -
Hagyom a faszba:D
-
"coRDHA: veletek mi is van, hasonló a kérdés.."
haggyámá a faszba, annyit szóltam max ellenetek ezzel kapcsolatban, hogy a kupában csak ti használjátok ki ezt a lehetőséget :)
amúgymeg én kértem, hogy nagyon tise éljetek vele ellenünk, ez így is volt, az ilyen klánkurvákok nélkül páholtátok el okosan a pitsánkat, szal egy szavam nem lehet, és nemis volt :)
csak ha talán a kellő pillanatban engedtek egy kicsit, és nem megy ez a ragaszkodás "dehát a szabály szerint lehet" homoszexualizáció, akkor nincs ez a nagy perpatvar... -
Te primitiv! Hogy irhatsz be olyat, hogy hagyja a faszba?!
-
Elarulod, hogy miert irogatsz nekem? Mar leirtal mindent velem kapcsolatban ami abban a szuper-osszetett agyadban elofordulhat, mostmar nem kell tobbet agyalnod. Egyebkent csak halkan jegyeznem meg, hogy az elmult 12 oraban haromszor annyi 'anyazast' cimeztel nekem mint amennyit en masoknak egy het alatt. A masik pedig az, hogy egy rossz szavan nem volt hozzad. De nyugodtan velemenyezzel, mert Te annyira ismersz engem... -
David2006 #101064 na most már én is szólok valamit:)
Pharolas:attól hogy ott van 1 pont a monitor közepén attól még nem tud jobban lőni a srác
Vengenace:igaz,sajnos:(
FRX vs. Horda:no comment(rules)a Horda verte az FRX-et,de szabályt sértett,ha lenne bennetek valami,hogy azt mondjátok h ezt azért játszuk hogy szórakozzunk, akkor LEHETNE tavább folytatni,de ÍGY nem!
Running:teljesen igazad van
ODIN:lol
Fuji:hagyd a faszba
-
Egy ilyen primitiv embertol mint en csak erre tellik. -
Figyelj felőlem lovagolhatsz még egy ideig a saját degeneráltságodon, és fényezheted magad, de azért remélem mást is fel tudsz mutatni mint hogy 250 féle képpen tudsz elküldeni valakit a kurva anyjába... -
Igen, csakhogy az poén volt! De a "bombázz csak kis buzi", már nem tűnik annyira poénosnak. Szerintem... -
Primitiv! Remek szo :) -
Ha te jól érzed magad így akkor felőlem, csinálhatod...Engem már régóta nem érdekelnek az ilyen primitív emberek akik csak úgy tudnak kitűnni az átlag emberek közül hogy folyton anyáznak és mindenkinek beszólnak... -
Es amikor elmondtam az illetonek, hogy megbaszom ha megegyszer elviszi alolam a dzsipet, senki nem szolt hogy: "Jajj, e kulturalatlan taplo beszed serti fuleim", hanem egyutt meseltuk meg bf talin is. Double standards ftw! -
dzsanesz #101057 Mondja le :) -
Egyetlen dolgot nem értek még amire jó lenne ha valaki válaszolna. Azt mondjátok kupa szabályzat szar meg mi ez a egy ember több klánban dolog. A csapatok nagy része cb-n is nyomja, és ott megvan ugyanez kivéve azt h ott nincs maximalizálva, vagyis 1 ember akár 30 klánban is játszhat. Ott nem zavar senkit játék közben?
7th Vengeance_HUN : ha jól tudom ti cbztek. Ott nem zavar titeket ez a szabály, hiszen pl egy ismeretlen csapatnák nyomhatja akár 5 team rockos is. Hm?
coRDHA: veletek mi is van, hasonló a kérdés..
na meg a többiek...
Nevetségesek vagytok h úgy állítjátok be az egészet mintha valami Runnign féle korcs ötlet lenne ez az egy ember több klánban, közben nemzetközi szinten ez elfogadott dolog, ráadásul amiken részt vesztek ott sokkal dúrvábban érvényesül. -
Szerinted arra vagyom hogy Te elismerj engem? :DD