172102
  • Me0w
    1.4 ota semmi ilyen nincs nalam, a windowsod megerett egy reinstallra + install elott egy memtestx86-ra :)
  • kBagyula #101333
    Nálam olyan az anomália, hogy minden rendben látszólag, de pl. a hétvégi lanon nem tudtam coop szervert indítani, mert helyette a legördülő menüben single van. A szerver beállítások is teljesen mások, nincs lehetőség a "no vehicle" rádiógomb bejelölésére, tekintettel arra, hogy nincs olyan a multiplayer>create game menüben. A mellettem levő gépen bezzeg minden rendben volt. Lehet, hogy újrakéne raknom a BF-et.
  • n003
    a készülék az ön hibájában van :)) nekem full gagyi bill-m van annak semmivel nem akad a drivere az hótziher :)) egerem + intellimouse mee jobb egérrel sem lehetnék noob-abb minn amijen moss vagyok :D
    régebben volt microsoft-os bill. de a gyári drájver akadt még a winfoson is!!
  • Korpsweb
    Nekem olyan szokott lenni, hogy az egéren csak a bal gomb működik, a görgő + oldalsó gombok meghalnak, ilyenkor nyomok 2x alt+tab-ot és megjavul... Én is grat. a Dragonnak, csak így tovább...
  • koschwarz
    semmi ilyet nem tapasztaltam, sőt az 1.4-gyel végre úgy-ahogy meg vagyok elégedve
  • OculusDei
    úgy látom nem csak én hagytam el játékot. én a következők miatt hagytam abba (pillnatnyilag fent sincs):
    - 5-30 perc után az svchost.exe szabálytalan műveletet hajt végre és leáll. megszakad ezzel együtt még a netkapcsolat is.
    - valamilyen oknál fogva néha csak az egér de néha az egér is és a billntyűzet drivere is blokkolódik. egyszerűen nem megy. ki alt+tabbolva tökéletes csak bent nem (mx1000 és g15)
    - eltűnik a teljes hud. minden méga acélkerest is. így még tudok nyomulni vagy fél percig aztán leáll a bf2.exe hibás művelettel.
    - a legalapabb és legváratlanabb azonban a szimpla kilépés az asztalra. de nem holmi egyszerű módon hanem full profin, minden szemetet kiszedve a memőriából ahogy a gaménak ki kéne lépnie a quit gomb megnyomásakor (nem őgy ahogy alapból csinálja, hogy utána még fél percig nem tér magához a gép + a szellemzenekar még húzza a talpalávalót)

nos, nekem ezeket produkálja és csak az 1.4 óta. warok alatt mindezek rettentő idegesítőek. más is tapasztalja ezeket? vagy nekem szar csak a gépem ahogy az egyik klántársam mondogatja?
  • DonC
    Most újraraktam a szervert is meg a cc-t is, erre müködik benne a profilozás. Nem is értem, minek van benne profil mentési lehetöség, ha csak a defaultal müködik. Na mindegy, majd este ki kell próbálni, h fasza-e. Lagg asszem nem volt eddig se nagyon, de azt nem értem mitől lehet, hogy a fegyverek nagyobbat "szórnak" mint néhány más szerveren. Most akkó a windowsos szerver a szar vagy mi a f@sz? :D Direkt azé tettem windows szerverre, hogy managelhető legyen erre tessék...
  • koschwarz
  • erdos
    Hehe:

• kBagyula #101325
    HBD Zolchi!
  • Running
    Grat Dragon...

HBD Zolchi.
  • n003
    Bódogat Zolchi :))
  • Platypus16
    HBD Zolchi!:)
  • koschwarz
    na én meg azt a sztorit írtam le 1-2 nappal ezelőtt, hogy az élesztés után egy tápos m16-ost kaptam a kezembe, amiből egyetlen szupergyors 3-as sorozat a mellkasba elég volt full egészséges ellennek, legyen az páncélos vagy nem páncélos kaszt

ea hu-n, persze, egyébként meg ilyet én még nem tapasztaltam soha. de ugyanitt ugyaneznap délelőtt meg azon bosszankodtam, hogy az egy méterre előttem lévő ellent fekve pkm-mel nem sikerült eltalálnom, a találatjelző semmit sem mutatott. pedig ennyire még én sem vagyok béna.

persze az ellenfél egy-két skillesebb játékosa hasravetődik, és mire földet ér én már a spawnképernyőt nézem mer kaptam egy fejest.

hozzáteszem, este meg egy tökjót jáccottam a magyaron.
  • JCSR Wolfguy
    Huncup Hírek:
    2006.10.23.:/Wolfguy

Újabb meccset játszott a DRAGON és a DR. csapata, jelen esetben egymás ellen. A Sárkányok részéről Kubra Dam, a Dokik mapja pedig Operation Clean Sweep volt.

DR. - USA 90 - 144 DRAGON Operation Clean Sweep
    DR. - MEC 0 - 191 DRAGON
    DR. - MEC 87 - 68 DR. Kubra Dam
    DR. - USA 117 - 0 DR.

Összesítésben: 294 - 403 DRAGON WIN
  • Kovács legény
    lol:D
  • marcio mela
    Az est mázlistája
  • HardcoresHUN
    Az újraélesztésnél lévő két kittes "bug"-ot azért tették be, hogy ne lehessenek zombik. De nem újraélesztésnél adja a + kittet. Hanem amikor meghalsz akkor adja az elsőt, utána nemsokkal adja a másikat. Azt imádtam amikor ketten M16-al lelőttünk egy AK-st és mindketten felvettünk egy-egy AK-t. Utána persze azzal írtottuk a jónépet.
  • atomboy
    Ja. Van bug, amely csak akkor jon elo, amikor vele jatszok... :)
    Celkereszten az ejtoernyos kocsi/supply ikonja, es nem jon le a cucc.
  • Fujiryu
    Na lol
    Lehet hogy miattad vannak a bugok:D
  • SigS
    Akkor ez hany pontos?

• HTS s3rg1nh00
    nekem nem volt időm váltani mert felélesztettek és 5en estek rám pkmel
  • Fujiryu
    Hát amikor ez az egylövéses cucc nekem vol akkor vagy fél percig csak 0-0-t írt ki a töltényekre aztán váltottam pisztolyra és utána volt tele a tár:DDD
  • HTS s3rg1nh00
    na mostmá gazdagabb lettem egy olyannal,h.felélesztettek és az L85ben nem volt töltény,mondom WTF,nem is tudtam lelőni aki jött szembe:(
  • Fujiryu
    Eddig nekem is csak ez a bug volt:D
  • HTS s3rg1nh00
    juteszembe,ilyesmi nekem is volt,de akkor szimplán ak helyett g36e-t kaptam,mondom pfujj váltottam is vissza:)
  • mesor
    Szerintem csak a csít miatt van! :P

Ezek lehet hogy olyan bugok egyébként amit nem láttunk eddig. Olyan is van hogy már nincs lőszered, meghalsz és újraélesztenek akkor minden megint maxon van mintha support csomagot kaptál volna.

Illetve amíg a földön fekszel a halálodon és újraélesztenek addig a hullád újra betárazza a fegyvert.
  • McKalton
    :( sajnos
  • n003
    ha meghalsz és élesztenek majd mindig marad ott a földön aza cucc amid volt :)) gondolom azta bugot hogy élesztenek és nem volt semmi nálad azt akarták ijj módon 'javítani' .. amúgy van itt még egy kis érdekesség de azt nem árulom el :DD
  • Fujiryu
    pfff:D
  • mohus
    "A furcsa az egészben az volt hogy pár másodperc múlva az öcsém mondta TS-en hogy vele is ez történt:D(az asztalra ledobásról beszélek)"

akkor ez nálatok valami genetikai adottság
  • HTS s3rg1nh00
    áá,csak az ufók újabb hazánkban járására szolgáló bizonyítékot fedezett fel Fuji,mindjárt küldöm a 6os szakosztályról a feketeruhás-napszemüveges-villantós kollégákat
  • Me0w
    Pedig semmi extra nincs vele, windows 2k3 van alatta, sima config file, a defaulktbol gyartottam a profilt, bf2cc-daemon futtatja. Lehet a bf2cc bugzik :(
  • Fujiryu
    Na a magyar szerverrel megint van valami:D
    Most azon kívül hogy a golyók nem találnak be, egy elég fura eset történt:D
    Lelőnek supportal(mondjuk a gyerekben már volt 1 tár az AK-ból), a csapattársam Specopsal van, elveszi a medikem és újraéleszt, specops lesz nálam(amit persze lecseréltem volna medicre) Aztán meglátom a hullám helyén a medikcuccot(néha újraélesztésnél megduplázódik a kited és egy teljesen új lesz ott) na most is ez történt:D Csak egy kicsit spécibb klónozott medikcuccot sikerült megcsípnem:D A kinézete olyan volt mint az AK, csakhogy nem lehetett autómatára állítani, mert miután átállítottam autómatára egyből visszaállította magát egyes lövésre:D De a legnagyobb poén az egészben az volt hogy valami csoda folytán G36E-nek írta ki a killjeimet:D Szóval egy AK-ból egy újraélesztéssel lett egy eggyesével lövöldöző G36E ami megmaradt AK formájúnak...Szóval valami nem kóser az zal a szerverrel:D

A hab a tortán hogy a BF2 ledobott az asztalra abban a körben...mondjuk nem volt valami izgalmas a játék mert a lámik nem nagyon jutottak ki a mec főbézről sharkin(mondjuk sztem sokkal nagyobb esélyük lett volna a kijutásra ha nem sniperrel lámultak volna, hanem valami olyannnal ami közelharcban is jó:D Nomeg azért sniperrel nem kellett volna rambó módjára rohangászni a pályán:D türelmetlenség+lámaság+sniper=ingyenfreg Fijinak) , szóval szépen fregeltem a snipereket, amikor a BF2 kilépett az asztalra...A furcsa az egészben az volt hogy pár másodperc múlva az öcsém mondta TS-en hogy vele is ez történt:D(az asztalra ledobásról beszélek)
  • HTS s3rg1nh00
    dzsó,látogatsd meg szépen a legközelebbi templom gyóntatószékét,azt hiszem,szükséged lesz rá...
    de örülök hogy a falak meg a mennyezet ilyen stabil nálatok:D
  • Yan
    addig gyurunk vbk meg tekilára ;)
  • joebacsi
    nyugi, nagy bftaliig mán bírjátok ki :D
    azmeg izé...szerveződik ám gőzerőkkel
  • Cream78
    Néha elölfordul..

Más...

Eredeti bf2-t vennék (bontatlant,ha lehet, de nem fontos..)
  • n003
    aham

amúgy énis hiányolom az ijjen "hüléskedéseket" :)) de egyenlőre még a clántalit sem tudtuk összehozni :((
  • uwu
    Ti is 2db 101293-as számú üzenetet láttok?