• OculusDei
    úgy látom nem csak én hagytam el játékot. én a következők miatt hagytam abba (pillnatnyilag fent sincs):
    - 5-30 perc után az svchost.exe szabálytalan műveletet hajt végre és leáll. megszakad ezzel együtt még a netkapcsolat is.
    - valamilyen oknál fogva néha csak az egér de néha az egér is és a billntyűzet drivere is blokkolódik. egyszerűen nem megy. ki alt+tabbolva tökéletes csak bent nem (mx1000 és g15)
    - eltűnik a teljes hud. minden méga acélkerest is. így még tudok nyomulni vagy fél percig aztán leáll a bf2.exe hibás művelettel.
    - a legalapabb és legváratlanabb azonban a szimpla kilépés az asztalra. de nem holmi egyszerű módon hanem full profin, minden szemetet kiszedve a memőriából ahogy a gaménak ki kéne lépnie a quit gomb megnyomásakor (nem őgy ahogy alapból csinálja, hogy utána még fél percig nem tér magához a gép + a szellemzenekar még húzza a talpalávalót)

nos, nekem ezeket produkálja és csak az 1.4 óta. warok alatt mindezek rettentő idegesítőek. más is tapasztalja ezeket? vagy nekem szar csak a gépem ahogy az egyik klántársam mondogatja?