172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #102373 ok!!!majd pont 1Hordás fogja eldönteni ki legyen az FRX leadere! -
cérna jobb :P -
Miért kellene a monitort összefirkálni? Odaragasztok egy darab celluxot és arra rajzolom a keresztet. A játék végén meg leszedem. -
Nem Steve-miatt, csak úgy általánosan elgondolkodtam azon, hogy mi van akkor, ha nem dobja ki a PB az ilyent? Használhatnák akkor még a mai napig az ehhez hasonló programokat, beleértve a keyemulátort,v.data gyorsítót,stb. kis ketyerét ami ugyan nem kimondott csít, de azért némi előnyt ad a többiekkel szemben.
Gondolom akkor ezeket a "kiegészítőket" a következő PB frissítésig használta is volna. Ez az a tény ami zavar és nem az, hogy valakit kidob a PB... -
Csak a jófejek mondhatják...most mennem kell ölni, de még leszek később, flémre fel... -
Aha, te kimondhatod a véleményed, de más azt nem teheti meg hmm. -
pfff...
-
Az elkerülte a figyelmemet -
Én régóta használom a Fraps nevü progit ami köztudottan az fps monitoron való kijelzésére szolgál, és ezért még egyszer sem vágott ki a PB , Steve-vel semmi gondom,sajnálom ami vele történt ,de ma egy kis célkereszt holnap már aimbot.Aki nem ismeri így is gondolhatja. -
nem lehetünk egyformák, Ő "más", mert rózsaszinü a csikja :))) -
Engem, nagyobb vagyok mint bf2142-ben a lépegető, és ölésre vagyok programozva, szerintem ne kötözködj velem. 
Miért te is ott voltál a Kossuth téren, és próbáltad lehúzni a zászlót? Igenis jogom van kimondani a véleményem!! Tessék hagyni! -
(FLAME) lol hogy mindig gondoskodni kell a betevőről 

-
Szerintem első körben ha lecsavarom a fejedet akkor még nem is nagyon háboroghatsz egy ilyen hozzászólás után. Feltéve ha értelmesen nem tudsz válaszolni.
Az hogy te kit támogatsz azt leszarom. Lemondást meg menjél követeljél a Kossuth téren. Ott találsz ehhez társakat szép számmal, nagyjából a te szinteden is állnak. A hsz-ekre visszatérve a veled történő beszélgetésnél intelektuálisan még a szarás is nagyobb élményt jelent, szal szerintem húzd a fogadra a bőrt azt nézegesd a monitort inkább. -
Ezt meg most én értettem félre mert aszittem ua az ember vagytok szal lehúzom a rolót...:) -
Nem kérdeztem én semmit, hanem mondtam, hogy "felnyomás" alatt én telepítést értettem, de tény hogy magas labda volt:) -
"és föl fogok nyomni neki vmit hogy legyen sikerélménye:)"
erre én is ezt kérdezném :D -
Donc te úgy tucc fejteni h azon csodálkozom, nem durrant még el a fejed ettől a rengeteg okosságtól. Nem tudom mit pattogsz, ti vertétek magatokat a padlóhoz, mikor kikaptatok és most megint elkezditek. Büszke lehetsz arra hogy tőletek nincs senki még bann listán, de ha lenne olyan akkor is meghallgatnánk mi volt az ok és kész, senki nem csinálná a fesztivált és ítélné halálra az illetőt.
Ezeket a tipikus hozzászólásokat meghagyjuk neked. Örülünk annak is h adsz választási lehetőséget, de ez sem érdekel senkit...
Tény hogy a Horda csapatnak ártott ez a kisebb incidens, de túléljük ahogy sok mást is. Azt viszont sajnálom, hogy te bohócot csinálsz magadból és az FRX-ből is egyúttal. Degenerált és beszűkült hsz-ediet szerintem ne oszd meg velünk legközelebb, és mondj le mint leader. KTC-t támogatjuk, rá mindig kíváncsiak vagyunk. Te már csak ennyi vagy:
-
Ki mit ért alatta, mondjuk a szövegkörnyezetből én nem ezt szűrném le de hát nem vagyunk egyformák:) -
n003 #102355 felnyomsz papának falamit?????? :O ajajj -
TS Zolly #102354 Egészisd ki a #102334 kommentedet és teljes:
6. Faszláma vagyok.
Köszi -
Előre szólok, hogy engem holnap el fog kapni a pb, mégpedig azért mert ideszólt a papa hogy bf-ezni akar, és föl fogok nyomni neki vmit hogy legyen sikerélménye:) -
n003 #102352 hajjrá mi! :DDD
Héé Ránning :DD ha köv waron lelőlek ígérem a hulládat körberajzolom a monitoron filctollal és aztse fogja meg a pb :DDDD
;)) -
Fuji személy szerint Nekem semmi bajom Steve-vel, mindig jól megvoltunk ezek után is jól megleszünk egymással főleg, hogy qrva ritkán beszélünk annál többet, hogy "szia" v. "csá". Ezt is max. gyakon tesszük meg. Mindettől függetlenül az a cheat amit a PB elkap. PONT. Nincs miről beszélni. Most ettől Steve nálam nem lesz kisebb vagy nagyobb, ha jön a bf talira ugyanúgy iszunk vele mint bárki mással. Nem fogok itt fikázni, ott sem. Nem érdekel annyira az egész. Ennyi.
Mindössze a lényeg az, hogy Runningék is fikáztak itt mindenkit ha visszaemlékszel a legutóbbi flamere amikor kirongyoltunk a kupából, hogy jaj azért mentek mert nem tudotok lőni, meg faszom tudja. Valóban, nem tudunk úgy lőni páran mint atwe-ek. Csak egy qrva nagy - de igen lényegi - különbség van, h minket még nem olvastál a banlistán. A legnagyobb pofával hadaokozók meg hogy hogynem mindig odakerülnek előbb utóbb. Ez Nálunk elvi kérdés drága barátaim, kedves hölgyeim és uraim, polgártásrak, ja nem a téren vagyok. Lehet szarok vagyunk, de akkor inkább még mindig fair módon.
Mindenesetre irányadó a hozzászólásom: (#102334) mert minden ilyen eset után ez van. Most nem akarom felhozni a régi témát, mert azóta én személy szerint jól elvagyok Wolfguy-al, de az ugyanez volt. Csak kipróbáltam. Szánom bánom. Hát bazmeg. Ha nálam valaki kipróbálná a csapatban, valószínüleg én is kipróbálnám az ütőtechnikámat... mármint rajta. Mert mint mondtam ez elvi kérdés elsősorban.
Én azt tanácsolnám mindenki másolja ki a #102334-es hozzászólást, és ha elkapja a PB akkor válasszon 1-től 5-ig. Ezesetben nem kell felesleges elméleteket gyártani, h miért is történt meg hogy is volt ez igazán. Bekopizod ide. Ez volt azt elhisszük. Nagyfaterom meg csápos busz volt bazeg mert áramszedője volt. Aha... -
neménvoltam #102350 hát én sokkal jobban vigyorgok a rats-os csávó bukásán:D -
FLECK #102349 Most is ti kezdtétek itt a kötekedést ;) -
Platypus16 #102348 Hajrá srácok lángoljon csak az a flém, már 4-ek vagyunk a top10-ben
-
TS Zolly #102347 ezért kérdem -
Te írtad pár hsz-el lejjebb hogy összefirkáltad a monitorodat, szvsz tök ugyanaz szal ezt a kettőt nem kéne elkülöníteni azért mert egyikért elkap a pb másikért meg nem. -
Tudod mit nem fogom baszogatni mert mindenkinek más a véleménye mindenről lehet csít vagy csak egy egyszerű program de megfogták és meglett a következménye. Ha már egy ilyet tesztel akkor csinálja az offline, de most utólag lehet okoskodni. -
n003 #102344 nem? :DDD ha nekem festve lenne a monitorom közepe soha nem kéne célzóka az at-hez (modjuk még így is 80%ban célzóka nélkül lövök :D)! :DD én nem ítél el ezért Sztíívet (nem is tehetném) csak nem értem hogy végülis méért volt rá szüxxége?! :(( -
TS Zolly #102343 hát mi? -
Most basztathatjátok Steve-t, de amit csinált az nem csítelés... -
-
szted kapcsolodik az én hsz-hez?
vagy csak spontán viszket a hátsód?
de hogy válaszoljak: a fogaiddal még megtehetem, vigyázz rájuk!
takony, provokálod itt a népet, utána huzol a moderátor topikba panaszkodni -

-
TS Zolly #102338 Dékont dékont dékont!!! :D -
Fasza :( ! -
éppen most nehezményeztem KTC-nél, h nem kaptam meg. (ő is most említette) :) -
Ice d con-os cikkét mikor olvashatjuk a bf.hu-n? (állítólag elküldte neked) -
az 5 leggyakoribb magyarázat a csitre
1. csak kiprobáltam
2. csak veletlenul feltelepitettem valamit
3. biztos az explorer toltott le valami virust :D
4. driver probléma miatt volt egy nagy célkereszt a fején...
5. azért kellett a segédprogram, mert nem akartam összefirkálni a monitorom...