Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX kk .találtak servert csak 200as pingem volt a ellenfélnek pedig 6os
élmény volt

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mNzJean
az 1.4 es patch majd jó lessz neked ,csak akkor meg azért fogsz sirni mert fedezékbõl hasalva lõnek le 10x ,nyilt terepen meg esélyed sem lessz a túlélésre , majd visszasírjátok még a jó kis ugri-bugri idõszakot.<#rinya>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

kBagyula
Szedd le innen.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mohus
legjobb dolog a világon a kölök😊

fõleg ha elvan egyedül😊)))
képlink

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mesor
Köszi szépen már találtunk ellenfelet akinek van servere!

De köszi még1X!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

szívesn bármikor 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
de nem tud lelõni 😛

én voltam. ugrálni ugrálok de buzi az nem vagyok
Danee
Köszi a gyakot coRDHA!

köszi 😄
dronkZero
Adatforgalmi hiba. Próbáld meg késõbb.
Egyébként Klegény meg nem neked válaszolt... (Jobbra lent, válasz "xy" üzenetére)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kovács legény
KTC-nek irt Wolfi ,majd egyeztessetek

www.czekoart.hu

nekem 8 csak valaki mondja meg hogy mit jelent
Kovács legény
jcsr jó lesz?

www.czekoart.hu

Remélem tud valaki segíteni nekem ez mit jelent:

Network data corruption error. Please try again.
Beers
Szedd le máshonnan!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ZOLCHI
Hello!
Letöltöttem az aintent2winclient modot. Ám!!!
A 673 Mb (amit a letöltési panel rendesen számolt) helyett csak 313Mb lett a letöltött fájl és indításkor hibát jelez.
Volt már valakinek ilyen? Esetleg valaki tud megoldást?
Kétszer is letöltöttem , de ugyanez.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

EMBEREK GYORSBA KÉNE 1 SZERVER AZ FRX-NEK!!!

Running
A mai dog és desert elmaradt, várjuk szeretettel jövõhét hétfõn az emberkéket.

joebacsi
hát tõled azé többet várunk...szánalom <#levele>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Enmeg egy ugralos buzival talalkoztam u.a. szerveren, egyik jcsr volt. Latom a normalis jatek meg mindig nem divat...

Together we'll fly someday...

kBagyula
Ilyennel már én is találkoztam. Szerintem valami country filter lehet, ami ezt írja ki.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
Hát az, de ha felmegyek külföldi szerverre, akkor már megszoktam h legalább 2-rõl kickelnek, mert vagy jól lövök, vagy az admint lõttem le..stb. Magyaron legalább nem rúgnak le, de ott meg sokszor van bolhacirkusz.

ez akkor is gusztustalan dolog!

Running
Nyugi én a múltkor épp mentem fel egy olyan szerverre ahol még sose voltam, 50%-nál jár a betöltés, erre kapom az üzit, hogy bannoltak a szerverrõl TK miatt. Na ezen majd beszartam úgy röhögtem.

mesor
Na srácok ma kiderült hogy én egy köcsög spawnkemper vagyok (by anvil) mert karkandon jöttem kifelé market felöl a sikátorból train accident felé õ lespawnolt és elkezdett felém ugrálni. Én persze lelõttem, de nem spawn közben mert már kettõt ugrált felém. 😉

A srác valamiért nem tudta megemészteni, hogy ugrás közben nem tud a DAOval lõni ezért elkezdett köcsögözni.
Aki ennyire nem tudja megemészteni hogyha lelõvik az minek játszik?

De tudod mit anvil ha olvasod legközelebb hagyom, hogy lelõjjél hátha jobban alszol tõle este és nem kell napokig pszihódokihoz járnod.

Úgy látszik vannak még ilyen gyenge idegzetüek! De egy GSbf-estõl többet vártam!

mesor
Na srácok ma kiderült hogy én egy köcsög spawnkemper vagyok (by anvil) mert karkandon jöttem kifelé market felöl a sikátorból train accident felé õ lespawnolt és elkezdett felém ugrálni. Én persze lelõttem, de nem spawn közben mert már kettõt ugrált felém. 😉

A srác valamiért nem tudta megemészteni, hogy ugrás közben nem tud a DAOval lõni ezért elkezdett köcsögözni.
Aki ennyire nem tudja megemészteni hogyha lelõvik az minek játszik?

De tudod mit anvil ha olvasod legközelebb hagyom, hogy lelõjjél hátha jobban alszol tõle este és nem kell napokig pszihódokihoz járnod.

Úgy látszik vannak még ilyen gyenge idegzetüek! De egy GSbf-estõl többet vártam!

TS-re kõ menni?

Team GIGABYTE

Running
Figyelem!

Ma a Vény #2 szerverén 20:15-kor indul a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok:
http://bf2huncup.clanwar.hu
http://huncup.clanwar.hu /még készülget

Szerver adatok:
név: veny #2
ip: 195.228.74.138
port: alap

koschwarz
kipróbáltam ezt az america's army játékot. alapjában véve nem rossz, azalatt a pár játék alatt nem láttam több bugot, mint a bf2-ben, viszont egy kicsit lassú volt a játékmenet a bf2 után. fõleg, hogy miután a kör elején kilõttek, várni kellett vagy 4-5 percet, hogy befejezõdjön a kör, és ez rohadt unalmas volt. persze lehet hogy vannak más játékmódok is, bár nem vettem észre. szóval inkább uninstalltam. (belefeccöltem vagy 3 óra játékidõt) <#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Ehhh ... hát így kell megtudnod? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SigS
Remelem nem nekem mert akkor gaz van <#ijedt>

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Grat, unokatesómnak 1hete születtett, másiknak kb 1hét múlva fog 😊 mindnek lánya van 😊

ezt egyébként nemértem hogy mivel jobb az ha csaka tus sarka ér hozzá a vállhoz és nem az egész .. nemtom mekkorát rughat vissza egy ijjen fegyver de nem lehet kellemes

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Rossz nézni, hogyan tartja azt az AK-k a fickó. Lehet, hogy a ratyi M4 meg M16 változatoknál ezt tanították neki, de így az életben semmit nem találna el AK-val. <#rolleyes>

Minden jog fenntartva!

jahh a Gézának szül kislánya 😊))

ERykk
vgez volt sztem

schrank
múltkor is valakinek lett egy kislánya az nem te voltál ? vagy a sig volt olyan egyformák ezek a kislányos sztorik <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

DummyBoy
Basszus ... olyan régen volt? <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

koschwarz
<#nevetes1><#nevetes1>a hétfõi adásszünet alatt történt...

ja, ilyen már nincs 25 éve<#idiota>

Görzson Bácsi <#mf2> minden vitz új egy újszülöttnek <#hehe>

schrank
nnna nyomás fõoldal/játékhírekbe lehet osztani az eszet a bugokkal kapcsolatba a sok ratyinak <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Crem
Én is gratulálok, persze nem neked, hanem az asszonynak!!!!!😄

Emlékszem 9 hónappal ezelött volt az a másfál órás Connenction problem. Ugye nincs hozzá semmi köze?😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
Már több mint 1 éve megvan a vinyomon 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Gratula majd a csöpséghez 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
kösz mindenkinek még1x, de azért még meg kell születnie<#vigyor3>az lesz az izgalmas, amikor mondja, hogy na most menjünk a kórházba...<#csodalk>

egyébként janek tényleg próbál normálisan viselkedni (itt legalábbis), úgyhogy hagyni kéne már a srácot.

Kandurex
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

atomboy
Gratula! <#taps>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fsensei
Én sem értem minek kell bosszantani tök fölöslegesen...Mindenki hülyén viselkedne ha baszogatnád...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
GRATULA!
<#taps><#taps><#taps>