172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Wake-n arra jó, hogy a leader kiugorjon a reptéren belőle. Ha viszont egy láma viszi el, akkor 15 perc bunnyhopp a hajón!:DDDD -
jah, ugye 42ben a spitfire volt a fordulóharcban jobb, a messer pedig az energiaharcban, bf2ben pedig a j10 jó fordulóharcban, az f35nek pedig az alacsony átesési sebességnek köszönhetően a bc az erőssége, másra úgyse jó :D -
bhaal #107451 deee én megprobáltam bekapcsolt viruírtóval + tüzfallal is amugy full üres a gép spybot nod lefuttatva semmit nem talált -
"Es soha nem tamadok felszallo gepet, inkabb megvarom, hogy harckepes legyen. Aztan johet a csata."
Ezzel én is így vagyok, amikor a J10-et vezetem. Ha F-35-el vagyok akkor már ez az állítás nem igaz rám!:DDDDDDDDDDDD -
Ez is csak azóta van, mióta az adminok +30-tól vannak!:D
Mióta a kopaszpöcsüeknek nem adnak adminjogot, azóta talán a legjobb serverek egyike! Igaz 300$ havonta . Szóval tényleg odafigyelnek rá! -
A haziszabalyos temaval valahogy egyetertek.
De van egy masik problema, az olyan admin, aki nem kepes atgondolni a helyzetet. Legutobb kifogtam egy ostoba admint, aki repult ugy, hogy commander volt. Kertem uavot, supplyt, mindent, de cseszett segiteni. Csak repult es tamadta az anyahajot waken. Aztan, mivel zavart, hogy folyamatosan kertem uavot, kaptam fenyegetest, hogyha barmi miatt elvesziti a repcsijet, banol... En meg egyedul probaltam vedeni a kinai repteret, de nem kaptam segitseget, igy elfoglaltak. Es kaptam bant..
Repulos tema: Nem tudom, masok hogyan velekednek, de inkabb mas repulokre vadaszok, viszonylag ritkan bombazok. Es soha nem tamadok felszallo gepet, inkabb megvarom, hogy harckepes legyen. Aztan johet a csata.
Az infartyt pedig nem tudom megszeretni, ugy latom, ott van inkabb swampkemp (a zaszlot nem huzza le senki), es ki se lehet mozdulni... -
Gyere a Bamboo commandosra.Ott van jó kis dogfight, meg a játék is jó általában:D -
Így van, kapcsold csak ki a vírusirtót meg a tűzfalat! Nagyon ügyes! Ezek után én nem csodálkoznék, hogy lassú a net, meg szaggat a BF. Lehet, hogy a géped épp párszáz spamlevelet küldözget másodpercenként a világba... -
No fighting commander kitétel a szerveren = faszláma buzi admin.
Általában az egyik admin a commander az egyik csapatban, ő persze magát nem bassza ki, de a másik csapatot folyamatosan commander nélkül tartják. Gyönyörű módja a kör megnyerésének... A múltkor voltunk fenn egy ilyen szerveren, kb egy fél pályát ugattam velük, hogy rendészkedjenek a saját oldalukon, nekünk jó a commander úgy is, ha harcol. Nem érdekelte őket, elküldtem őket a retkes faszba, aztán kirúgtak. Oda nem megyek többet asszem. (Bár úgy nehéz lesz elkerülni, hogy nem tudom a nevét a szervernek...)
Én egyébként a legelső pillanattól fogva tiltakoztam _bármiféle_ buzi háziszabályzat ellen, valahogy éreztem, hogy előbb-utóbb ez lesz belőle. Mostanában már nem találni egyáltalán olyan szervert, ahol ne lenne valamiféle fasz szabályzat. Mert először ugye csak no BC/BR, no TK volt, aztán rájöttek, hogy sokkal többet is tudnak korlátozni az ellenségen, akkor miért ne? Úgy több pont jut nekik statra...
A másik fele ennek a témának a repülősdi. Miután a repülőket gyakorlatilag csak a földön lehet megsemmisíteni, de az mindenhol tilos, így aztán qrvára van esély bármit is tenni ellenük. A köcsögarcú pilóták közt meg van valami hallgatólagos egyezség, hogy egymást nem lövik, csak szarrábombáznak mindent. Persze az is lehet, hogy csak faszlámák a dogfighthoz, bombázni meg minden hülye tud. (Én is kb ennyit tudnék felmutatni, csak én nem ülök repülőbe, és nem nevezem magam pilótának)
Egyébként szerintem ezért (is) infantryzik mindenki, mert a csodásan kitalált háziszabályzatok tönkrekúrták az egész játékmenetet, aztán már sírva menekül mindenki a faszkalap szerveradminok elől.
Na, akkor indulhat a flém! -
Mindenkep klanosnak kell lenni?
-
TS Zolly #107443 Én én én én én én én :DDDD -
bhaal #107442 *észre -
bhaal #107441 hiez!olyan problem lenne hogy megnövelték a sávszélemet de a bf nem veszi észer sőt még nagyobb is a ping meg a lagg mint szokott. tüzfal kikapcs+virusírtó is plz help -
kaki -
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=6168 -
Kiegészítő az űrbéeff nevű modhoz
-
-
szar
-
Február 4.-ére vasárnapra szervezünk egy barátságos, Spanyol vs Magyar 32vs32 meccset.
A map a 64-es Karkand lesz, járművek nélkül. A létszámot a jelentkező klánok fogják összeadni. Nincs előre kiosztott létszám, érkezési sorrendben jut majd hely.
A Spanyol oldal fóruma : http://www.clan-lince.com/modules/Forums/showthread.php?t=811
További csapatok a GBC-nél jellezzék ha van kedvük részt venni. -
szíííjjja derüs jóreggelt kívánunk neked is
-
Jóreggelt!
-
én is eltörtem a BF2 DVD-met és egy szó nélkül kicserélték szerencsére, annyi volt ,hogy várni kellett 2hetet mert nem volt nekik:D -
Jahm, strukturalisan az oroszra hasonlit, himnem-nonem-semlegesnem. Egyebkent meg nem annyira durvan nehez :) -
Egyébként a Bamboo Commandos-on lehet jól játszani ha conqról van szó.Ha meg infantryzni akarsz, akkor az ajánlatom: waib infantry by DKE 
-
Platypus16 #107429 Thx Joe, legalább tudom már, hogy van franciául:)
Szép jó reggelt! -
Nyugi lehet jó szervereket találni....
Ha teszik vedd meg....
A játékosok egy részének tele van már a töke egy két dolog miatt, de vannak akik igy is szeretik a game-t...
Én a magyarra néha benézek, de 90% ban egy német szerveren játszok.... -
Keresem az igazit. :-)
Öcsém beindult a gyártásukkal, úgyhogy ki kell próbálni. -
A magyarszerver nálam már fogalom:D Azon játszani egy életérzés:D -
Miért nem punci?
-
-
szerintm simán. -
Van az SF DVD-men egy kifelé tartó repedés, ami a belső lyuknál kezdődik és az írott felület széléig tart. Emiatt az olvasó nem ismeri fel. Szerintetek kicserélik a lemezt az EA-nál? -
2 van, a másik a 25th infantry. -
KaryKeksz #107420 nah szóóval . A böf 2 őt nem lehet publikon nyomni úgy mint az 1-et ?
vagy most mi van ?
-
megszokott...többek közt ezért hagytam abba ezt a játékot...ill beugrónak még nem lennék rossz csak hát az már nem az igazi...meg mögvan mindenhol a csapat(ti is vagytok vagy 40en:D) -
n003 #107418 te Jag desok rucid van hogy óránként váltogatod :DDD -
n003 #107417 ezt a szeméjjeskedést meg kikérem magamnak :D
délután felmentem egy inf szerverre .. szerver üzenet: no fighter commander -- persze nálunk nincs kommander az ő kommanderük meg kb 4killt csinál flegvédelemnél kézigránáttal úgyhogy beugrottam én a komm pozicióba (képzelheteitek mijjen csapatunk volt ha egy noob a kommander!!? :D) szal ekkortól hogy vót mán szép júévink meg spotoltam meg kinyírtam néhány delikvenst kirúgtak szerverről fighting commander megjegyzéssel .. persze mondhatnánk hogy a saját szerverükön azt csinálnak amit akarnak de akkor is a k*va annyukat :(
belépek egy másik inf szerverre, persze itt sincs kommanderünk gondoltam jóleszek én nekik .. legalábbis a semminél jobb ... karkandon usa oldalról persze az egész mec csapat spawnrépelt a fix pontokon, egyedül én hujje voltam képes kommanderként befoglalni suburbot aztán traint és aztán gate-et .. persze visszahúzták mind a hármat pikk-pakk .. ezt megcsináltam még 2szer úgy hogy a júévi végig hotel előtt tartottam hogy a csapatnak esélye legyen legalább a spónkilezőket túlélni ... úgyhogy asszem megint elégvolt páblikból néhány hétre :(( .. asszem maradok a klánwarokon mert itt legalább tudom béna vagyok de legalább körülvesznek néhányan akikre lehet számítani :D -
Ja 195.228.45.119 -
KaryKeksz #107415 Most evvel azt akarod mondani hogy csak 1 magyar server van ? -
Na akkor majd én is benézek a magyarszerverre:D