FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #107417 ezt a szeméjjeskedést meg kikérem magamnak :D
délután felmentem egy inf szerverre .. szerver üzenet: no fighter commander -- persze nálunk nincs kommander az ő kommanderük meg kb 4killt csinál flegvédelemnél kézigránáttal úgyhogy beugrottam én a komm pozicióba (képzelheteitek mijjen csapatunk volt ha egy noob a kommander!!? :D) szal ekkortól hogy vót mán szép júévink meg spotoltam meg kinyírtam néhány delikvenst kirúgtak szerverről fighting commander megjegyzéssel .. persze mondhatnánk hogy a saját szerverükön azt csinálnak amit akarnak de akkor is a k*va annyukat :(
belépek egy másik inf szerverre, persze itt sincs kommanderünk gondoltam jóleszek én nekik .. legalábbis a semminél jobb ... karkandon usa oldalról persze az egész mec csapat spawnrépelt a fix pontokon, egyedül én hujje voltam képes kommanderként befoglalni suburbot aztán traint és aztán gate-et .. persze visszahúzták mind a hármat pikk-pakk .. ezt megcsináltam még 2szer úgy hogy a júévi végig hotel előtt tartottam hogy a csapatnak esélye legyen legalább a spónkilezőket túlélni ... úgyhogy asszem megint elégvolt páblikból néhány hétre :(( .. asszem maradok a klánwarokon mert itt legalább tudom béna vagyok de legalább körülvesznek néhányan akikre lehet számítani :D