• dronkZero
    No fighting commander kitétel a szerveren = faszláma buzi admin.
    Általában az egyik admin a commander az egyik csapatban, ő persze magát nem bassza ki, de a másik csapatot folyamatosan commander nélkül tartják. Gyönyörű módja a kör megnyerésének... A múltkor voltunk fenn egy ilyen szerveren, kb egy fél pályát ugattam velük, hogy rendészkedjenek a saját oldalukon, nekünk jó a commander úgy is, ha harcol. Nem érdekelte őket, elküldtem őket a retkes faszba, aztán kirúgtak. Oda nem megyek többet asszem. (Bár úgy nehéz lesz elkerülni, hogy nem tudom a nevét a szervernek...)

Én egyébként a legelső pillanattól fogva tiltakoztam _bármiféle_ buzi háziszabályzat ellen, valahogy éreztem, hogy előbb-utóbb ez lesz belőle. Mostanában már nem találni egyáltalán olyan szervert, ahol ne lenne valamiféle fasz szabályzat. Mert először ugye csak no BC/BR, no TK volt, aztán rájöttek, hogy sokkal többet is tudnak korlátozni az ellenségen, akkor miért ne? Úgy több pont jut nekik statra...
    A másik fele ennek a témának a repülősdi. Miután a repülőket gyakorlatilag csak a földön lehet megsemmisíteni, de az mindenhol tilos, így aztán qrvára van esély bármit is tenni ellenük. A köcsögarcú pilóták közt meg van valami hallgatólagos egyezség, hogy egymást nem lövik, csak szarrábombáznak mindent. Persze az is lehet, hogy csak faszlámák a dogfighthoz, bombázni meg minden hülye tud. (Én is kb ennyit tudnék felmutatni, csak én nem ülök repülőbe, és nem nevezem magam pilótának)
    Egyébként szerintem ezért (is) infantryzik mindenki, mert a csodásan kitalált háziszabályzatok tönkrekúrták az egész játékmenetet, aztán már sírva menekül mindenki a faszkalap szerveradminok elől.

Na, akkor indulhat a flém!