172102
  • GameOverrr
    Jobban mondva fel sem merülne az ember fejében, hogy esetleg csít.
  • GameOverrr
    Tudom, láttam. Itt van megint.

Első ránézésre én is azt mondtam, hogy gyanús, meg másodikra is. Aztán megmutattam a bátyámnak, aki azt mondta, hogy "És?" "Te is ugyanezt csináltad a demóban, kilőtted a rakétát a nagy semmibe, aztán valaki meghalt a végén." Ennek fényében megnéztem újra és rögtön nem tűnt olyan dúrvának. Jó persze ez itt egyértelmű csalás, mert a pirosan világító ellenség nem éppen "alap feature" a játékban, de ha jobban megnézitek a harmadik lövésnél le akarta szedni a MIG-et, de nem találta el. Akkor meg mit ér a csít, ha nem tud vele mindig találni? Sok kurva skilles TV-s van, akik lőnek ilyen szinten, és akik ha összedobnának egy ilyen videót a pirosló ellenségek nélkül, fel sem tünne, hogy csít.
  • Crem
    az én voltam. Az MSX fizetősben van autoaim. Kilövöd, aztán valahol valaki meghal!:D
  • Crem
    Ott is van csít, csak ott annyira nem érvényesül. Legalábbis a Szuholyból nem úgy látom!:D

Mellesleg a hétvégén bentvoltam a SAF infantry serverén. A csávó csinált 189:3-at dragunovval...:PPPP
    Train emelkedőnél a háztetőről lötte a másik oldalt. Hát ennyi, egy jó kis autoaimmal rögtön pro leszel. :)
  • Kovács legény
    de vannak videok ,multkor rakot be ide valaki egy oan videot hogy tvraksival szedegette az emberkéket omanon a fazon ködhatáron tulról...
  • Fujiryu
    Hát én már láttam olyan repülőst aki kubra damon a gátról szedegette le az embereket olyan távolságból, hogy én őt figyelve külső nézetből 1600*1200-ban nem láttam az embert, sőt még a gátat se...Meg repültem már j-10ben és találkoztam olyan f-35b-vel amelyiknek nem 6 hanem 666 rakétája volt...Külső nézetből néztem hogy hol van és látom, hogy folyamatosan jönnek ki a rakéták belőle...Szóval azért mert nincs róla videó azért az még nem jelenti azt hogy olyan nincsen...
  • GameOverrr
    Anélkül, hogy állást foglalnék a kérdésben, én csak azt nem értem, hogy akkor miért ilyen népszerű az infantry. Illetve dehogyis, ezt értem. Csak a "csítgyanús" vonatkozásában nem.

Amire ki akarok lyukadni: az egész Internet tele van aimbot-os, wallhack-os, tököm tudja milyenes infantry videókkal, amikben boldog boldogtalan ilyenekkel rohangál. Míg ugyanez a járművekre vetítve gyakorlatilag zéró. Tankos csítről például még nem is hallottam. Magyarán ha sima járműves módban játszik az ember, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy tiszta, csítmentes küzdelemben lesz része, mert a fél szerver valamilyen járműben ül, amikhez (a visszajelzések számát tekintve) ugyebár kevesebb csítet gyártottak.

Arról nem is beszélve, hogy ott lényegesen ritkább az ilyen, gyalogos harcban előjövő "Beleeresztek egy tárat, mégsem döglik meg" szitu. Persze ott is van úgy, hogy a TV-raksi átmegy a pilóta fején, de messze nem ilyen gyakran. A járművek fegyverzetét tekintve főleg csak a TV-rakéta ilyen bugos (na meg még talán a tank vs. kiskocsi), a többivel rendszerint eltalálja az ember azt, amit eltalált.
  • neménvoltam
    másik nick:)
  • Fujiryu
    Hovatünt a kutya?
  • Fujiryu
    Aztán most szombaton volt egy PCW-nk velük.Első körben 139-0-ra kivédekeztük(valami 40-12 volt az eredménye babelfisknek:D).Aztán az ő mec oldalukon jött az alázás.A keritésen keresztül egyszer lelőtt 3 embert(kör vége 189-0, babelfisk 45-1).Szóval kicsit szar volt úgy hogy akár merről támadtuk a zászlót csak fedezékben lévő emberek vártak.Aztán amikor beértünk volna a zászlóhoz, meghaltunk amint bedugtuk a fejünket mert jött a buuuumhedsát babelfisktől.Egyébként ha a VGA-sok aztmondják, hogy csíterek akkor télleg azok lehetnek, meg a demolitionos gyerek is megaszondta ts-en hogy ezek gyanúsak és szte is használ vmit.Meg a majálisvideón is mondják hogy infláció szóval tuti csalt a gyerek

Csak azt sajnálom hogy clanbasen nincsenek ilyen jó szmájlik
  • mesor
    Csak azt tudom mondani amit a többiek. Figyeld azt amikor a srác leugrik valahol ellenség sehol csak te látod a nevet de az emberke fegyvere már célra tart és arra is néz(falon keresztül) ahonnan az ellenfél jön. (inf-ről van szó úgyhogy commander, uav szóba se jöhet)

Ezt sok játék idővel sem lehet begyakorolni! :)
    Úgyhogy elég súlyos bizonyíték ez.

Egyébként meg a VGA-t nem egy sírós klánnak ismerem. :)
  • JCSR Chris
    hehe én is csodálkoztam, hogy bizonyos helyzeteket hogy a francba élek túl... :)
  • atwe
    De tudd komunikálni csak a képet nem készit amitt folyamatosan csinál véletlenszerüen mindenkiröl aki a szerveren van

Videóban 100% kiderül hogy a gyerek aimot használ kicsit érdekes lelövi az emberkét és egyböl nyil egyenesen rá húza a fegyvert másikra ) vagy mikor a falon keresztül érdekesen rá megy a fegyver mikor nem látja-.

Amit hotelnál van azt nem vitatom simán bárki megcsinálja mert ügye mindenkit be lehet spotolni és nem nagy müvészet elé ugrani azt BoomD:

Ha:Ha de ezt a klán egy hete vertük meg vagyis Tehetséges:
    OC 5vs5 Inf premier liga
  • atwe
    De tudd komunikálni csak a képet nem készit amitt folyamatosan csinál véletlenszerüen mindenkiröl aki a szerveren van

Videóban 100% kiderül hogy a gyerek aimot használ kicsit érdekes lelövi az emberkét és egyböl nyil egyenesen rá húza a fegyvert másikra ) vagy mikor a falon keresztül érdekesen rá megy a fegyver mikor nem látja-.

Amit hotelnál van azt nem vitatom simán bárki megcsinálja mert ügye mindenkit be lehet spotolni és nem nagy müvészet elé ugrani azt BoomD:

Ha:Ha de ezt a klán egy hete vertük meg vagyis Tehetséges:
    OC 5vs5 Inf premier liga
  • TS Zolly
    Én annyit irtam, semmit nem bízónyit. Lehet csit, és lehet nem csit.
  • TS Zolly
    küddi az adatokat, csak fekete a kép.
  • Piedon
    Aha, köszi. Ez érdekes, ha nem támogatja a Vista a pb-t akkor hogy tud játszani? Nem vágja ki a pb, pont azért mert nem megy? Vagy megy a pb, csak nem tud adatokat küldeni a szervernek?
  • atwe
    Nametag annyit takar hogy a fallon keresztül látod az ellenfél nevét
    Nem kell letölteni semmit simán a config fáljban 1 dolgot kell át irni és kész és csak pb sreenel lehet kiszürni mert a pb nem fogja meg .
    Myst ezért linkelte be matt képét mert ügye a Vista nem támogatja pbt és ezért csak fekete képernyö készül .

• schrank
    az az admiral-os
  • haxoror
    Passzol a zene ami alatta megy :D
  • Kovács legény
    nem ez a JCSRes Chris aki már nem tudja mire fogni:D
  • schrank
    ez az a krisz aki anno DC-ben is lelőhetetlen volt és a szar netkapcsolattal védekezett
  • Kovács legény
    az volt az érdekes hogy bárki mást lelőttem de Christ valamiért nem fogta a skulom kb 5percig:D anyáztam is rendesen neki TSen:D
  • Piedon
    Mi ez a nametag "csítgyanús" valami amit emlegetnek clanbase-en?
  • schrank
    nekem az ilyenek hez elég az ugráló pingem
  • Kovács legény
    az a baj hogy egy higgennyesfosás a PB ,ráadásul a bf alapbol produkálja az anomáliákat, igy elég gáz bizonyitani hogy csal e valaki.
    tegnap pl Christ a kör feléig letudtam lőni ,semmi baj nem volt ,aztán gondolt egyet a bf és egyszerűen félcentiről lőttem és nem talált semmi aztán megjavult...
  • schrank
    túl kevesen játszanak vele és azok is embertelen időpontban hogy érdemes legyen felrakni
  • schrank
    mér szerecc te mást és én csak téééged ...
  • DummyBoy
    Apropó ... Hölgyek - Urak és a többiek ... Játszik valaki Project Reality moddal mostanság?

(Én is csettülök ...)
  • DummyBoy
    Az szép mert qrva látványosan tudták a kollégák hogy merre érdemes figyelni ... régebben már bukott ilyen videóval valamelyik klán asszem ...

Furcsán jók voltak ... ott is láccott a videón, hogy tutták merről jön az áldás ... és nem hiszem hogy a spottolás miatt ...
  • gbc csabika
    Hát pedig elég látványos az egész, valszeg nem vetted észre ahogy a srác fegyvere egy szemvillanás alatt rátapad az ellenfélre aki a három palánkkal arrébb szalad felé szóval nem láthatja. Többször is van ilyen a videóban.
  • Landor
    biztos megint részeg volt :D
  • JAG1
  • joebacsi
    hmm, sose tudtam, hogy a náyki minek a rövidítése...mostmár megvilágosodtam
  • TS Zolly
    Semmit nem bizonyit. Amit külön kiemeltek lasitva, az lehetséges, hisz azok a falak átlőhetőek. Különben sem ment tovább a film, hogy az áldozat meghalt e. Bum hecsát? Na bumm! Nekem is volt ilyen, és én is éltem már ilyent. Nem meglepő ebbe a játékban. Hotel teraszán mikor lütt, nem lötte le a fazont. Szvsz csak egy sértődött csapat bemoszorolása ez. Admin meg elhiszi. Mongyuk az egész mecset nem töltöttem le, lehet abból jobban kiderűlne.
  • JAG1
    Én csak max fél 10 felé érek haza.
    GCR? Az a lámi, akit tegnap 20x lőttem naykon?
  • JAG1
    Há akkó kabbe... :-)
  • JCSR ODIN
    GCR-rel megyünk lőni magyarra, gyertek ti is csapatni
  • JCSR ODIN
    azt is látom, hogy egyik gyerek a heg-et is nametag csittel gyanusítja, de influx-os gyerek bevédte őket
  • Deqwator
    én gyorsabb voltam