• GameOverrr
    Anélkül, hogy állást foglalnék a kérdésben, én csak azt nem értem, hogy akkor miért ilyen népszerű az infantry. Illetve dehogyis, ezt értem. Csak a "csítgyanús" vonatkozásában nem.

Amire ki akarok lyukadni: az egész Internet tele van aimbot-os, wallhack-os, tököm tudja milyenes infantry videókkal, amikben boldog boldogtalan ilyenekkel rohangál. Míg ugyanez a járművekre vetítve gyakorlatilag zéró. Tankos csítről például még nem is hallottam. Magyarán ha sima járműves módban játszik az ember, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy tiszta, csítmentes küzdelemben lesz része, mert a fél szerver valamilyen járműben ül, amikhez (a visszajelzések számát tekintve) ugyebár kevesebb csítet gyártottak.

Arról nem is beszélve, hogy ott lényegesen ritkább az ilyen, gyalogos harcban előjövő "Beleeresztek egy tárat, mégsem döglik meg" szitu. Persze ott is van úgy, hogy a TV-raksi átmegy a pilóta fején, de messze nem ilyen gyakran. A járművek fegyverzetét tekintve főleg csak a TV-rakéta ilyen bugos (na meg még talán a tank vs. kiskocsi), a többivel rendszerint eltalálja az ember azt, amit eltalált.