172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na tényleg jóéjt csá legény -
ezt csak idéztem én még nem játszottam nálatok alaptalanul nem vádolok senkit.azt a köcsögök szokták -
uwu #116249 Nem is tudtam hogy annyira jó csapatban játszok, hogy a lámik azt hiszik csítelünk -
miért mi rosszat csináltam? -
égessed még magad... -
nekem mindegy ugy játszik mindenki ahogy tud.én jobbszeretek gyalog egyedül vadászni -
idézett máshonnan ,csak nem ismeri a nyelvtani jeleket , és a szerverről volt szó ha jol vettem ki -
uwu #116244 Te nem csináltál még ilyen statot egyszer sem mikor elvitted a leg erősebb járművet ami fellelhatő az adott pályán? -
bogozzátok ki jó éjt mindenkinek
-
haxoror #116242 a.) bölcsen lapítasz
b.) Folytatod ezt és kezdhetsz gondolkodni hogy mi legyen az új nicked a következő "Megváltoztam! De tényleg!" metamorfózisod után
-
nézz át az armára csak kimásoltam amit olvastam sztem a tied vagy van több is? mert magyar szervert ir a tag
-
uwu #116240 Te most az én klánomról mesélsz vagy van másik 7th-is? -
ja bocsi akkor fúúúúúúúú de szánalmas vagy gémóvör ez gyenge teljesitmény hm hm hm
-
uwu #116238 Te beteg vagy még gratulálsz is neki?
Az ilyen lámák miatt szar a publik. Minden pályán a leg táposabb járművel freggel, ez nem teljesítmény, ez szánalmas. -
Kezdő csikó koromban én is gyüjtöttem az ilyen stat képeket, de azon mind jóval 100 fölött volt pont és 0 halál. 
-
idézet az arma topikbol na leszerepelt a seventh
-
Köszi a választ , akkor ezért olyan kemények az Ai-k .
Kedves Gauge ! : Nos még mindig ugyanazt írom a BF2 és az Arma nem ugyanaz . SZerkessz pályát nekem BF2-ben ! Hmmmm kíváncsi lennék menne-e . Valóban hangulatosabb ez tény , Slett barátommal mai napig néha esténkánt Coop-ban toljuk . Azért az Ai a BF2-höz képest jóval jobb melelsleg a BF2-nek az Ai-t is a Bohemia írja . A csíterekről annyit hogy akkor nem jártál a BF2-vel magyar szerveren pl a 7th-n na ott aztán ment a csítelés rendesen , azért 5 RPG-vel illet volna füstölni a tanknak stb-stb , 2 tár az ellenbe és vígan szalad hmmm és érdekes módon a külföldi szervereken ilyennel aligha találkoztam .
Az Armát is szoktuk néha Coop-ban tolni szal azzal sincs semmi baj , egyenlőre a netes harcban nem gondolkodok én sem , jobb kettesben a gép ellen .
De ami tény hogy az Arma is egy legenda lesz úgy ahogy anno az Opflashpoint .
Válasz 'blash' üzenetére (#8808)
-
Ezen el kell ajulni? Nem dijazom a statbuzi swampcampereket. -
azé gratula -
uwu #116232 El ne képzeldd már hogy ettől jó vagy! -
uwu #116231 Mekkora buzi statláma vagy! -
GameOverrr #116230 Ui.: Várom a kötözködő hozzászólásokat a képekkel kapcsolatban. Tudom én jól, hogy az irigység igen kreatívvá teszi az embereket ilyen esetben, úgyhogy a beküldők között majd kisorsolok egy frappáns kis szmájlit.
-
GameOverrr #116229 "Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél."
Tény, hogy a többi pályán nem megy annyira, de azért van köztük egy-kettő, amelyiken nem jövök zavarba. Csak hát összességében véve ritkábban játszok más pályákon így ritkábban is jön ki a lépés, aminek egyik oka kétségkívül az, hogy nem ismerem eléggé a pályát, a másik meg ugye az, hogy kevesebbet játszom rajtuk, így számszerűleg kevesebb a jól sikerült kör.
Mivel azonban messziről jött ember azt mond, amit akar, így inkább beszéljenek a screenshotok helyettem:
FuShe - heli
Jalalabad - tank
Sharqi - heli
Dalian Plant - heli (bár egy saját heli véletlen letévézése rontja az összképet)
Karkand - tank
Wake - heli
Dragon Valley - heli (gyenge)
Mashtuur - tank
Zatar - tank
Szóval azért megyeget valahogy.
"...de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad" Ezt nem tudom, honnan veszed, én ilyet sosem mondtam. Na jó, való igaz, hogy Dragon Valley-t és Daqing Oilfields-et utálom(és kétségtelen tény, hogy azért utálom azokat, mert ott eddig rendszerint szarul ment) így azokra tényleg nem ártana rágyúrni, bár az is egy megoldás, ha nem játszom rajtuk.
"...rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te"
Én elhiszem, hogy sokkal élvezetesebb a teamwork. Egyszer majdnem nekem is sikerült egy ismerősömmel együtt játszani, és tudom, hogy nagyon élveztem volna(tudtunk volna kommunikálni egymással, meg minden, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva), de sajnos nem jött össze.
Ismerős nélkül, meg kivel teamwörkölsz? Ha nem tudok vele kommunikálni, az egészet megette a fene. Meg nyílván Te is tudod nagyon jól, milyen az, ha egy gyengébb képességű gunner száll be a helibe. Gyakorlatilag azzal a lendülettel ingyenfreggé válik a heli. Ha meg nincs ismerősöd, az esetek többségében ilyen gunnerhez lesz "szerencséd". És mivel nekem nincs olyan ismerősöm "aki legalább olyan jól ismerné a pályát, mint én", így most vagy teamwörkölök azzal a gyengébb képességű gunnerrel, vagy játszom egyedül-sokkal hatékonyabban és sokkal jobban szórakozva. -
Landor #116228 ja meg egy ilyen jó gyerekes fasság ez is :) -
Landor #116227 ez a verzió jobb xD -
Danton #116226 Csácsá, nem tudok az Euroforce-hoz letölthető singleplayer mapokat?
Az alap pályák elég egyhangúak... -
BF2 Runningmapteszt:D -
engem még anno megdobtak vele és sebzett rendesen ergó ha neked alig volt hp-d akkor akár halálos is lehetett 
-
Mi poe2-ben :) -
Egyébként csak úgy megjegyzem, hogy engem már öltek meg smoke grenade-vel(igen a játékbeli füstbomba):D -
Vért -
uwu #116220 Nagyon nagy király omanon a kis takony.
Tk-zik a repcsiért, kempeli a főbézt aztán kirugják, ez aztán a fasza.
Mindezt azér hogy csináljon egy 9/0-s k/d-t aztán megy másik szerverre, és csinálja ugyanezt, ha véletlen lelövik visszamegy a demóba kezdőket freggelni, végülis meg kell mutatni ki a faszagyerek. -
Ne akard, hogy dühöm utolérjen 
-
n003 #116218 nálunk a G.Erzsi ijjen :DDD de tarkón dobom kézigránáttal és minnyá tuggya hol a hejje :DD ;) -
velem is ez lehet a gond túl jóvagyok? akkor néha dobok egy gránátot magam alá igy talán nem szakadok le csapatomtól:) -
Én is azért játszom külön néha mert a csapat nem bírja a tempót amit diktálok, mert nem olyan jók mint én.Szóval ez nálad érthető, miért gondolsz ilyen hülyeségeket amikor omanon kívül még mást nem nagyon próbáltál...Szóval azt próbálom meg neked megmagyarázni, hogy lehet hogy Omanon király vaghy ezért neked nem éri meg csapatban nyomulni a többiekkel akik hátráltatnának.Ezt megértem, nem is emiatt nyomorékoztalak le.Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél.Omanon lehet, hogy király vagy mivel kurva nagy tapasztalatod van, de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad, mert a többi játékos ott jobb nálad, vagy rosszabb mert kezdő teljesen vagy csak 8 éves(omanon meg te vagy jobb mindenkinél azért unod).Tovább kéne fejlődnöd a többi pályán és nem csak omanon játszani és talán rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te, mint egyedül...Szóval sztem ne csak Omanon szórakozz, hanem próbálkozz más pályákon is
-
ez micsoda ? csak nem az NDK-s süsü ?
-
GameOverrr #116214 Csak akkor tudnám, hogy melyik játékkal játszom lassan két éve?
(Még mielőtt Zollykánk belekötne: a teljes játékkal csak dúrván 8 hónapja.)
-
GameOverrr #116213 Ja várjál, idő közben kapcsoltam. Sorry egy kicsit fáradt vagyok, így lassabban vág az eszem.
Szóval az, hogy azt írtam hogy "nincs csapat", azt nem úgy értettem, hogy egyedül rohangálok a másik csapat ellen. Hanem azt, hogy nyoma sincs annak ebben a játékban, ami egy csapatra jellemző: se csapatmunka, se taktika, se semmi. Van helyette viszont széthúzás és annak keresése, hogy hogyan tudnék keresztbe tenni a másiknak/a "csapattársnak"(teamkill, tank lenyúlása előle stb.) Ez nálam nem csapat. -
best of everything!!XD