FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #116229 "Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél."
Tény, hogy a többi pályán nem megy annyira, de azért van köztük egy-kettő, amelyiken nem jövök zavarba. Csak hát összességében véve ritkábban játszok más pályákon így ritkábban is jön ki a lépés, aminek egyik oka kétségkívül az, hogy nem ismerem eléggé a pályát, a másik meg ugye az, hogy kevesebbet játszom rajtuk, így számszerűleg kevesebb a jól sikerült kör.
Mivel azonban messziről jött ember azt mond, amit akar, így inkább beszéljenek a screenshotok helyettem:
FuShe - heli
Jalalabad - tank
Sharqi - heli
Dalian Plant - heli (bár egy saját heli véletlen letévézése rontja az összképet)
Karkand - tank
Wake - heli
Dragon Valley - heli (gyenge)
Mashtuur - tank
Zatar - tank
Szóval azért megyeget valahogy.
"...de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad" Ezt nem tudom, honnan veszed, én ilyet sosem mondtam. Na jó, való igaz, hogy Dragon Valley-t és Daqing Oilfields-et utálom(és kétségtelen tény, hogy azért utálom azokat, mert ott eddig rendszerint szarul ment) így azokra tényleg nem ártana rágyúrni, bár az is egy megoldás, ha nem játszom rajtuk.
"...rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te"
Én elhiszem, hogy sokkal élvezetesebb a teamwork. Egyszer majdnem nekem is sikerült egy ismerősömmel együtt játszani, és tudom, hogy nagyon élveztem volna(tudtunk volna kommunikálni egymással, meg minden, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva), de sajnos nem jött össze.
Ismerős nélkül, meg kivel teamwörkölsz? Ha nem tudok vele kommunikálni, az egészet megette a fene. Meg nyílván Te is tudod nagyon jól, milyen az, ha egy gyengébb képességű gunner száll be a helibe. Gyakorlatilag azzal a lendülettel ingyenfreggé válik a heli. Ha meg nincs ismerősöd, az esetek többségében ilyen gunnerhez lesz "szerencséd". És mivel nekem nincs olyan ismerősöm "aki legalább olyan jól ismerné a pályát, mint én", így most vagy teamwörkölök azzal a gyengébb képességű gunnerrel, vagy játszom egyedül-sokkal hatékonyabban és sokkal jobban szórakozva.