FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én is azért játszom külön néha mert a csapat nem bírja a tempót amit diktálok, mert nem olyan jók mint én.Szóval ez nálad érthető, miért gondolsz ilyen hülyeségeket amikor omanon kívül még mást nem nagyon próbáltál...Szóval azt próbálom meg neked megmagyarázni, hogy lehet hogy Omanon király vaghy ezért neked nem éri meg csapatban nyomulni a többiekkel akik hátráltatnának.Ezt megértem, nem is emiatt nyomorékoztalak le.Azért mondtam mert általánosítottál...Nem hiszem, hogy a többi pályán is akkora isten lennél.Omanon lehet, hogy király vagy mivel kurva nagy tapasztalatod van, de a többi pályán nincs.Ezért érzed ott szarul magad, mert a többi játékos ott jobb nálad, vagy rosszabb mert kezdő teljesen vagy csak 8 éves(omanon meg te vagy jobb mindenkinél azért unod).Tovább kéne fejlődnöd a többi pályán és nem csak omanon játszani és talán rájönnél, mit szeretünk a teamworkben.Sokkal szórakoztatóbb egy jó pilótával helizni aki legalább olyan jól ismeri a pályát mint te, mint egyedül...Szóval sztem ne csak Omanon szórakozz, hanem próbálkozz más pályákon is