172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
zacskód
-
Má ezt is csíteled?
Miakód? Miakód? :-) -
ez egy új vipes jog, a fontos és értékes mondanivalókat a nyomaték kedvéért duplázza a fórummotor
-
Az enyém volt, szidtalak benne, mint a bokrot... :-)
Annyira nem kell Running titkos fegyója... :-) -
Este megyek, de csak ha megkaphatom a Szent Taktikai Kézigránátot.(SZTK) :D -
mindenkinek az egyéni preferenciája, hogy meg akar halni a szépségben, vagy leszarja, hogy az az árnyék milyen faszán néz ki, vagy hogy a bokor sűrűbbnek látszik...
-
Dejo Koscwswfsdf kiutott valami lama hszt ;) -
A vigaszhoz persze van eszed, de már egy kis flémet is sajnálsz a néptől…
-
Ejj ejj, szopni fogsz nemsokara... -
ja, most hogy elolvastam a tweakguide-os témát, nem hiszem, hogy ettől bárkinek is jobb lenne. esetleg segíthet valamit, ha van egy relatíve konstans pinged, de összességében akár rosszabbul is lehet járni, mert még akadozottabb lehet a kép amit látsz...
lehet hogy kipróbálom, de nem hiszem, hogy ettől még egyes varázslatos fejlövéseket ki tudnék küszöbölni, pláne a reflexbeli különbségeket nem tudom kiegyenlíteni, hiszen egyes játékosokkal szemben sokszor arra sincs időm, hogy a balgombon lévő ujjam megránduljon, már kifordult belekkel várom a medicet (egyébként szó szerint, egyeseknek nagyon durva reakcióidejük van)
szóval én azt mondom, hogy nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
-
Platypus16 #117632 Azt hittem, hogy ahhoz meg kell mutatni az ánuszát az érdeklödönek... -
Platypus16 #117631 Sikerült találni egy jó szervert?:) -
Egyébként aki jön ma tesztelni, és Running apónak kedvez valahogyan, akkor megsugom a fülibe, hova dugtam a titkos hangtompítós halálosztót, na meg a disznóölőt.
-
Elmagyarázom mire gondoltam. A horda belső oldalán is fent van egy bf2 tweak mivel valaki publikálta anno és kipróbáltuk páran jelent e valamit. Mint kiderült használhatatlan, semmire sem jó. De nem ezen van itt a hangsúly, hanem hogy ma egy ilyen tweak, holnap egy másik. Lassan eljutunk odáig hogy a játék előtt mindenki órákat gépel a konzolba hogy elősegítse az eredményességét.
Egyszerűen fel nem foghatom hogy egy játékfejlesztő miért nem képes ezeket a változókat dinamikussá tenni, vagy ha nem tette, miért nem titkosítja le ezeket a fájlokat, hogy ne lehessen beletúrkálni.
Mondjuk ez az egész dolog mondhatjuk fingot sem ér, hiszen egy low beállítás is csítnek számítana akkor. Nem értem miért köteleznek arra a játék fejlesztői, hogy szar grafikán, atomjaira lebutítva, és agyon tweakelve játszak annak érdekében hogy jobb eredményem legyen. Persze lehet azt mondani, hogy nem kötelező, de azért csak megfontolandó mikor az árnyékok miatt nem látsz senkit se a pályán, a gazoktól, bokroktól szintén, illetve az ellenfelednek 15x jobban be van állítva a játéka mint neked és ezek által eredményesebb.
Az egész dolgot a magam részéről mélyen leszarom, mindenki azt tweakel amit akar, úgy játszik ahogy akar, úgy csítel ahogy akar, csak annyira elkeserítő hogy MÉG MINDIG EZZEL A SZARHALOM BF2-VEL KELL JÁTSZANI, mert nincs más játék. A modokat leszarják, a quake wars ki tudja milyen lesz, a frontlines csúszik, aszem én elsírom magam rögvest. Fuji vigasztalj meg lécci.
-

-
anyázhattok, vitatkozhattok, de rekettyésnek igaza van, bárki számára elérhető info a tweakguides oldalán

többek között azt is írja, amit atwe mond, hogy adott esetben akár rosszabb is lehet -
Konzol gyere be... -
Most akkó mennyi, ha nem 400? 1000? Megyek statpaddingolni és köll a jó ping. Egyébként nekem eddig csak ez működött:
SettingsManager.U32Set_Godmode_1
SettingsManager.U32Set_midensarkonkurvamegsör_1
settingsmanager.floatset_csakmeowhülyefejétlöjjedvazze_1 -
ezek szerint ezért nem dob ki a pánkbászter...
hogy kell a konzolt behívni?
-
Én csak azt nem akarom, hogy emiatt leszólják a HEGet.Főleg olyanok ne akiknek már erről elég részletes infójuk van... -
na most ez az egész már rég le van írva afféle javasolt előbeállításként a BF2 tweakguide oldalán:
http://www.tweakguides.com/BF2_7.html -
Amúgy nekem nem kell az a szar, én anélkül is király csávó vagyok...faszom... :-D
hogyvolt? settingsmanager.u32 vagy mi? -
atwe #117620 Ezeken a dolgokon már rég túl léptem =(hangtweak,configtweak)
Hát nem tom gyerekek állithatok rajta bármit én is át irogatam és nekem sz**rab lett mint volt. Ettöl senkinek nem lesz jobb ugyanugy porzik aki ezt ki találta hogy ettöl jobban talál mert az hülyeség.Mert elleve a bf2 net kod egy Szar. Szinte észrevehetetle dolgokat segit vagyis egy átlag játékos nem fogja tudni ki használni hiába állitgatod össze visza.Én már rég visza raktam alap beálitásokra mivel, egyáltalán nem ér semmit.
Ne hidjétek hogy ezzel valaki is jobb lesz :mert nem lesz az és nem fogg jobban játszani max akinek über gépe és rohat jó netje van.
Igen ahogy odin is mondta, hogy ez a menö minden Top külföldi csapatnál és van aki használja van aki nem de magyar szerveren semmit nem fogtok észre venni belöle.Se máshol:
Viszont olyan nincs hogy ebben a fáljban megoldhasad hogy kevésbé löhetetlen vagy mert azt nem itt kell átrni és azt olyan progival ami pb kivág de tölem szerencsét próbálhatok:
Erdös ez már nevetséges komolyan··de hogy a magyar kupákon ilyenekkel találkozunk az már a pofátlanság netovábbja.·· Vicc :XX
Ja és jelzem egyáltalán nem ilegális. Ping cucal anyit érsz ell hogy nem fogsz csuszkálni a szerveren másik meg. Amit Odin irt beálitsások nem jók mert kicsit másképen kell átt irni de ezt majd kipróbálhatjátok pl.interpolation nem 400 meg sorolhatnám de nem teszem majd az okosok ha van kedvük leirják
Nyelvtan powa by:Atwe -
Na, ebbő' balhé lesz... -
Én nem akartam ezt felhozni, de mostmár hogy itt adod a szentet, megkérdezem, hogyha a Horda belső fórumán már fél éve fenntvan ez az információ, akkor ott mért nem szóltál egy szótse mint most? -
Máris boldogabb vagyok. -
Sztem, senkit nem lehet hibáztatni/leszólni azért mert ezt használja.A külföldi ismertebb és jobban teljesítő klánok közül, mindenki használja(cb-n ottvan a dignitasos interjú, BFGeeksen meg már egy éve fel van téve egy cikk erről amit egy TLR-esportos írt, influxos + xgxes segítséggel)
Meg sose felejtem el azt a meccset amikor tavaly játszottunk a HEG-gel egy pcw-t a gamert ellen, és volt egy gyerek aka RuFiO akit hárman nem bírtunk lelőni, 3v1-ben mert csak porzott és porzott.Meg ha megnéztek egy két nevesebb játékos fragmovieját ott se nagyon láttok porzást csak találatot(c-shoot a király ettől még),Szóval ettől még nem lesz valaki jobb játékos, mert célozni ugyan úgy kell, csak ott látod az ellenfelet ahol valójában van... -
Rárántanék, ha nem emlékeznék rá hogy legalább 100 kidobott órámba került a dolog. -
ase egy szar ,használd az xfire-t -
Listazni tudod, elinditani nem lehet vele, csak neha napjan.
-
uhu #117612 Valaki segítsen már a ALL-SEEing eye programban,nem tudom behozni a battlefield 2 szervert!!!Köszi -
Nyílván ez nem 100%-os megoldás az efféle problémákra, hisz ezt több dolog egyszerre befolyásolja, de mindenképp javít a helyzeten. -
Jut eszembe, jatszottam single playerben mostanaban fel ev kihagyas utan bemelegitesnek, de egy csomo bosszanto dolog, mint pl miert nem hal meg mikor fejbe lovom itt is jelentkezik, arra gondolok azert mas problemaja is van a jateknak, nem csak a lag.
-
Ne logasd az orrod, inkabb rants ra :D -
Mar csak az a fura, ha ez tenyleg mukodik, miert nincs alapban bekapcsolva ?
Egyszeruen mindig van latency, egy bizonyos szintig lehet kompenzalni is, de azert ne varjuk el, hogy kitalalja a jatek, mit is fog csinalni elore a jatekos, de remelem javit a helyzeten.
Na mindegy, megkeresem schrank papat, atlovom a dzsipjet, aztan meglatjuk mi tortenik, rohog vagy elpusztul :)
-
dolgot=dolog. -
Köszönjük az infót. Nos innentől kezdve kicsit megkérdőjelezhető az egész 1v1 kupa értelme és eredménye, no meg még néhány dolgot.
-
Ez nagyon szimpi beiras volt, koszi :) -
jaja, LudasMatyi is erre esküszik:) -
Husáng lájt, mi? :D