• Running
    Elmagyarázom mire gondoltam. A horda belső oldalán is fent van egy bf2 tweak mivel valaki publikálta anno és kipróbáltuk páran jelent e valamit. Mint kiderült használhatatlan, semmire sem jó. De nem ezen van itt a hangsúly, hanem hogy ma egy ilyen tweak, holnap egy másik. Lassan eljutunk odáig hogy a játék előtt mindenki órákat gépel a konzolba hogy elősegítse az eredményességét.
    Egyszerűen fel nem foghatom hogy egy játékfejlesztő miért nem képes ezeket a változókat dinamikussá tenni, vagy ha nem tette, miért nem titkosítja le ezeket a fájlokat, hogy ne lehessen beletúrkálni.

Mondjuk ez az egész dolog mondhatjuk fingot sem ér, hiszen egy low beállítás is csítnek számítana akkor. Nem értem miért köteleznek arra a játék fejlesztői, hogy szar grafikán, atomjaira lebutítva, és agyon tweakelve játszak annak érdekében hogy jobb eredményem legyen. Persze lehet azt mondani, hogy nem kötelező, de azért csak megfontolandó mikor az árnyékok miatt nem látsz senkit se a pályán, a gazoktól, bokroktól szintén, illetve az ellenfelednek 15x jobban be van állítva a játéka mint neked és ezek által eredményesebb.
    Az egész dolgot a magam részéről mélyen leszarom, mindenki azt tweakel amit akar, úgy játszik ahogy akar, úgy csítel ahogy akar, csak annyira elkeserítő hogy MÉG MINDIG EZZEL A SZARHALOM BF2-VEL KELL JÁTSZANI, mert nincs más játék. A modokat leszarják, a quake wars ki tudja milyen lesz, a frontlines csúszik, aszem én elsírom magam rögvest. Fuji vigasztalj meg lécci.