FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #117620 Ezeken a dolgokon már rég túl léptem =(hangtweak,configtweak)
Hát nem tom gyerekek állithatok rajta bármit én is át irogatam és nekem sz**rab lett mint volt. Ettöl senkinek nem lesz jobb ugyanugy porzik aki ezt ki találta hogy ettöl jobban talál mert az hülyeség.Mert elleve a bf2 net kod egy Szar. Szinte észrevehetetle dolgokat segit vagyis egy átlag játékos nem fogja tudni ki használni hiába állitgatod össze visza.Én már rég visza raktam alap beálitásokra mivel, egyáltalán nem ér semmit.
Ne hidjétek hogy ezzel valaki is jobb lesz :mert nem lesz az és nem fogg jobban játszani max akinek über gépe és rohat jó netje van.
Igen ahogy odin is mondta, hogy ez a menö minden Top külföldi csapatnál és van aki használja van aki nem de magyar szerveren semmit nem fogtok észre venni belöle.Se máshol:
Viszont olyan nincs hogy ebben a fáljban megoldhasad hogy kevésbé löhetetlen vagy mert azt nem itt kell átrni és azt olyan progival ami pb kivág de tölem szerencsét próbálhatok:
Erdös ez már nevetséges komolyan··de hogy a magyar kupákon ilyenekkel találkozunk az már a pofátlanság netovábbja.·· Vicc :XX
Ja és jelzem egyáltalán nem ilegális. Ping cucal anyit érsz ell hogy nem fogsz csuszkálni a szerveren másik meg. Amit Odin irt beálitsások nem jók mert kicsit másképen kell átt irni de ezt majd kipróbálhatjátok pl.interpolation nem 400 meg sorolhatnám de nem teszem majd az okosok ha van kedvük leirják
Nyelvtan powa by:Atwe