172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem ez a noob definíciója? 
-
Matt89 #117921 Elnézést
Akkor a lámák radikálisabb fajtája megfelel?
-
Bocs, NooB-ra nézve ez majdnem sértés
-
Matt89 #117919 Te doki, mondták má h extra segg vagy?Az ilyeneket statlámának szokás hívni!E má szégyen ám!Noob
-
GameOverrr #117918 Üdv "kolléga" Te sem írtál még ma, neked is véget ért a műszak? -
Korpsweb #117917 nem mindenki a mezőgazdaságban helyezkedett el
-
fejlődsz
-
10 éves vérpistike kis pöcsök vagyunk akik nem járnak iskolába!

-
GameOverrr #117914 Na azért azt Te sem gondoltad komolyan, hogy azt a sok faszságot, amit itt délutánonként összehordok, azt most is szülöm meg... 
-
GameOverrr #117913 Ezt meg csak most olvastam. Neked meg:
-
Okosan választottak munkahelyet:D -
GameOverrr #117911 
Van, aki dolgozik is baszki!
Amúgy Ti mivel foglalkoztok(illetve mivel nem), hogy délelőtt ráértek fórumozgatni?
-
Nem az SF modban hanem rendes BF2-ben természetesen. -
Én is erre számítottam, de mikor a srác accountjával rangot léptem (neki nincs SF-je) jó 200 SF pont megszerzése után, akkor sem engedett SF-et unlockolni. -
Sztem akkor amikor elindítod az sfet és picit játszasz vele.Nekem legalábbis így műkszött még a régen:D -
Mindig a kov. bf2-es unlocknal. -
Ha valaki 4800 pont után rakja fel az SF-et, mikor lehet SF fegyvert unlockolni? -

-
minek a statpadding ha késes szerveren ilyen eredményt lehet produkálni??ja vagy itt lehet hogy célozni is kell??:-)) -
haxoror #117903 szép összefoglaló
-
Ez a dolog úgy működik, hogy mivel nem létezik végtelen netkapcsolat, ezért két csomag elküldése között eltelik valamennyi idő. nahmost ugye ebben az eltelt időben is meg kell jeleníteni valami, mert az elég vicces lenne, ha mindenki szaggatva közlekedne a pályán. Tehát, hogy kitöltsék ezt az időt, a te géped az előző mozgásokból kiszámolja, hogy a következőkben mi fog történni és te azt látod mindaddig, míg meg nem érkezik a következő csomag. Ha minden megfellően működik, nem szar a netkód és nem csal az eltalálandó játékos, akkor minden rendesen működik: Meglátod az ellent, lősz, a golyó talál és az ellen meghal.
Ebből adódik az a megmosolyogtató dolog, hogy connection problemnél(csomag(ok) valamiért nem érnek célba) a tankok és egyéb földi járművek elkezdenek repülni vagy, hogy lagnál úgy látod, hogy tövább futott a muksó, aztán amikor megszűnik a lag, vagy csak egy csomag végre megérkezik, a muksó mintha visszateleportált volna néhány métert.
Viszont, ha lősz és a golyó nem talál(nem jelez a hit indikátor) több dologra is lehet következtetni: (Itt jegyezném meg, hogyha te lősz, a hit indikátor jelez és az illető még jóadag ólom után sem akardzik meghalni, akkor egyértelműen cheatról van szó)
Tehát ha nem jelez a hit indikátor, akkor elég sok dologra lehet következtetni. Tapasztalatom szerint legfeljebb az esetek néhány százalékában fordul elő, hogy ilyenkor a célpont helytelen beállításai a ludasak.
Ilyenkor legjobb, ha mindenki mélyen magába néz és legelösször is eldönti, hogy tényleg oda mentek e a golyói, ahova lőtt. Esetleg tényleg nem célzott e mellé, vagy a fegyver nem szórta e körbe a szerencsés álldozatot(ennek eldöntésében nagy segítséget nyújthat a mögötte lévő fal. Ha úgy látod, hogy a golyók az enemy körül a falon poroznak, akkor ne csodálkozz azon, hogy nem döglik.).
Következő lehetőség a bf2 default hitbox késés, ami sima sprint nélküli futás esetén is fél méter beállítástól függetlenül. Egyéb mozgások esetében még több is lehet. Ennek köszönhető pl az, hogy te már úgy látod, hogy befutottál a fal mög, de hirtelen mégiscsak meghalsz vagy, hogy már lefeküdtél a korlát mög, amikor kilőnek.
Szintén egyik lehetőség a fegyver bugok. Ugyancsak tapasztalat, hogy m16 burst módja nem úgy működik, mint ahogy kéne neki...
Egyéb bugok, amikről valszeg senki sem tud, de biztos vagyok benne, hogy léteznek.
Végül elérkeztünk ahhoz a lehetőséghet, amiről elöbb már beszéltem. Egyszerűen nem azt látod, ami valójában történik. Ezt az alább már említett "ping tweak" nevű dologgal lehet javítani. Ha megfelelő értékeket állítasz be, akkor a géped gyakrabban fog kommunikálni a szerverrel és azt fogod látni, ami történik, és nem azt amit a gép kiszámol => kevesebb porzás több találat. Ezzel viszont az a gond, hogy jobban terheli a szevert, így, ha mindenki begyorsítja a kommunikációt, akkor az lagot, connection problemet, ésatöbbit okozhat. De ehhez nem néhány ember tweakolása szükséges. Egy fecske nem csinál nyarat :)
Végül pedig, a dolog, amit csben ratehax-nak neveznek. Ez az, amikor olyan beállításokat alkalmazol, amivel azt éred el, hogy téged kevésbé találjanak el. Ehhez egy, vagy több másik értéket kell megváltoztatni. Erre még nem sikerült egyértelműen rájönnöm... már nem is fogok. Ez az amit már én is mélységesen elítélek. Persze a cheateléssel együtt. -
már megint hol szóltál be vkinek? :))) -
Na megtalálta zsák a foltját.
-
Jókat mosolyogtam ezen a statos eszmefuttatáson.
Most már kezdem érteni, hogy mért nem kapok olcsóbban kenyeret a sarki boltban. Nem vagyok benne a top 50-ben. Basszus, hogy ez eddig nem jutott eszembe
-
:DDDD -
Lesujto, te paraszt b+ :))) -
Kreatív, lesulytó, groteszk, tömör mégis igazságos beszólások :) -
Hát tényleg nem vagytok formában, Galilei-ék az univerzum eredete topikban még mindig előttünk vannak:) -
n003 #117894
gerzson:

-
Mi hianyzik? Probalkozom, igerem :( -
El van átkozva a lámi. Csókold meg és visszaváltozik... :-) -
Ő Noob mit nem lehet ezzen megérteni xD -
Joebácsi nézz be a PH-ra! -
haxoror #117889 statláma!!!!!!!!!
-
Meow te nyertél:D Változz vissza:D -
n003 #117887 :DD bibibi nekem már 40 van!!! -
Ne légy visszafogott B+
( Hiányzik a régi Meow :( kérsz tejet? :D ) -
Kezdek én is rájönni, azort nem buknak rám az indiai meg a feka csajok mert én sem repültem sokat, az air killek száma el sem éri a 40-et repülövel
Na ezt ki tudja alul múlni?
-
Legyszi szerezz ujra jo kitunteteseket, mert igy szegenyes az esti maszturbaciom, hogy csak Private First Class vagy. -
n003 #117883 hajjráá mindenki :DD
én pídául nem írok csak olvasok és röhögök :DDD amúgy húúzál bele mee vesztésre állsz!!!