172102
  • Cream78
    Menj inkább szibériába kekszet kapálni, hátha megnyugszol...
  • 0Fritz0
    Na jó gyíkok, én már kezdem unni ezt a szart.
    Nem lehetne inkább a punciról pofázni? :)
  • TS Zolly
    Akkor huzz vissza csézni kiscsáko, ne szitsd itt a flémet.
  • koschwarz
    detto

• BEAST #118555
  • schrank
    dc-ben is mindíg csak nyakogtá ez így nem mehet tovább fel is út le is út
  • JagFater
    Neked ezt varászlatból kéne vágnod... :-)
  • havercsotány
    pedig kiis akasztottam már feli töltöttem a netre a mentéseket
  • koschwarz
    esküszöm, ha nem official CS videót láttam, akkor az csak arról szólt hogy milyen kurva jó csítek vannak a CS-ben

(nem mintha bf2-ben nem lennének)
  • TS Zolly
    de hüle vagyo :DDDDDDDDD
  • TS Zolly
    No akko egy nézzük csak. Legyen pl az oman. 64 fős szerveren nem sok lehetőség van repülőbe ülnöm. Szal marad a földi egység. Helit meg most nem említem. Mindkét oldalon 2-2 repülő. Publik szinvonal többsége arról szól, ki hány pontot gyüjt össze, tehát a repülősök nem nagyon foglalkoznak a légi célpontokkal, inkább mennek a könnyüre. Szinte minden bázison van telepített légvédelem, ám szart se ér, de azért szedtem már le ilyennel repülőt és helit is. De ha bepattanok, egyből jelez az enemy repülőnek, valaki van ott, és ha a géppityu nem, a bomba biztos betalál. Kiskocsival is löttem le már repülőt, de ez inkább mégnagyobbb mák volt. Ha tankba, apc-be ülök, elöbb szed ki egy légi jármü, ami ellen védekezni sem tudok, mint egy anti-tank. Ellenbe, voltam már nem egy körön fent, ahol igenis jó volt játszani, mindenki azt csinyáta ami a dóga. Repülős szedegette a repülőt és a helit pl. Ez azok az olyan nagyon ritka pillanatok. Biztos veled is előfordult már, hogy a csaapat társaid lámasága miatt, kiléptél a szerverről. És ha azt mondanád, miért nem én ültem akkor repülőbe, akkor elárulom, nem tudok se helit, se repülőt vezetni. Assis beálítotságu vagyok, ezért is fekszik jobban a inf. szerver. Anno dc-en nem volt kimondottan inf. szerver beállítás, ezért minden pályán voltak jármívek. Valahogy ott nem nagyon izgatott ha felettem egy ellenséges heli vagy repülő kolbászol. Volt nálam kézi sztinger, ha elsőre nem is, másodikra tuti légi katasztrfát okoztam. Mert volt müködő légvédelmi eszköz. Itt meg ha befogok egy légi járművet, egyből kidobja a magnéziumot, én meg retteghetek, elöbb találom el, mint ö engem. Szal lehet még te nem, de én már q meguntam ezeket. Mert én tényleg az elejétől fogva nyomom ezt a szart.
  • BEAST #118548
    nemhiszekneked
  • havercsotány
    na hát megvettem feltettem nyomtam vele a =bf jobb!
  • JagFater
    Ámen, és léc...
  • havercsotány
    én esküszöm megveszem ezt a csét és átfogok szellemülni és akko majd megmondom meik a király játék (szerintem!)
  • Metalmilitiakid
    ezt aláírom igazad van csak nemtom a bf2 nem nyert meg annyira néha jó vele elszórakozni de marad a cs
  • JagFater
    Mi késztet arra, hogy ide told a pofád és a szaros, csíteres, gennyről beszélj itt nekünk?

Mennymá' innen a picsába a haveroddal együtt...
  • Metalmilitiakid
    hát igen nem mindenkinek felfogható a nagy pálya . én cs zek meg bf2 eztem is, furcsán amikor első alkalommal kerültem bf elé és 4 hónapja cs ztem egyből a top 5 ben (abban a körben) voltam ami biztos nem véletlen
  • havercsotány
    ja
  • Metalmilitiakid
    ezt ird már le nekem esszében mibol derül ki hogy ki a fasza és ki a kocha ha nem cs zel ???
  • havercsotány
    óóóó ez baromság ..nem kell ez a rinya mind a kettő zsir játék csak az emberek stílusa dönti el hogy neki meik fekszik.csapatmunka ide vagy oda valaki rambózik valaki meg bf2őzik
  • Platypus16
    Ajjaj, akkor te nem mentél fel egy jó rusholós szerverre:)
  • Platypus16
    Ajjaj gyerekek jó lesz vigyázni a CS-sekkel, mert Borg aktívan postolgat a topikjukban és hosszú (admin)keze idesújthat...
  • Metalmilitiakid
    hát nemtom medig élsz cs ben ha 1edül rohangálsz de én első bf ezésem alkalmával tök 1edöül rohangáltam mégse öltek meg mert ott nem kell 1 ember melled cs ben kell
  • Metalmilitiakid
    én senkit nem akarok meggyőzni hogy cs zzen ti se akrjátok a cs seket hogy bf2 zzenek, amugy a wow kocskákat énse szeretem komoly 30 percet jáccotam 1 másoltal és unistall
  • Platypus16
    "CS már csak a csapatmunka miatt is"

lol
  • Metalmilitiakid
    csak uyg mondom hogy megy nálam a bf2 jáccotam is vele 1 darabig de inkább a CS már csak a csapatmunka miatt is
  • Admiral Chris
    Zoltán... lol
  • Platypus16
    Ha grammatikailag-jelentéstanilag kielemezzük Zoltán #118519-es kommentjére adott válaszodat, akkor nem teljesen igaz, amit írtál, mivel kedves Zoltán arra utal, hogy a repülösök elbasszák mindenki játékát azáltal, hogy megsemmisítik az ellenfél légi közelekedésre alkalmas haditechnikáját, így kb pulykavadászatba megy át az egész eddigi üldözös-izgalmas verseny, szóval egyértelmüen megnövekedik a "gyöztes" csapat légierejének szerepe és a "gyöztes" csapat tankosai is próbálhatnak érvényesülni, mivel van, aki fedezi öket fenntröl, ellenben az ellenfél tankosaival, akik a "negatív fölény" következtében csak a spawnképernyöt nézhetik egyfolytában és egy idövel Xanax-törzsvásárlókká válnak.

Remélem ennyi elég volt...
  • Admiral Chris
    hát azért az túlzás, hogy vannak kupák... félévente egy esl/cb kupa és valami magyar marhulás nem túl sok. A ladder dolog sem akkora szám, hogy hanyatt kéne esni tőle.
  • VeGaSh
    Az nem zavar, majd találkozok magyarokkal valahol.
  • GameOverrr
    Na nem majd azért, mert én a szaros kis tankommal leszedegettem helit, vadászgépet, mindent... Persze, hogy azért, amiért Te mondod, de ez alap, hogy addig nem ülök tankba, amíg a légieknek nincs megfelelő konkurenciájuk. Lassan két éve játszotok ezzel a játékkal, igazán rájöhettetek volna(akinek nem inge...).
  • schrank
    igen csak nem idehaza
  • VeGaSh
    Hi. Játszanak még magyarok rankeden?
  • Platypus16
    Te tényleg nem vagy normális... Gondolom azért szedtek le csak 2x mert a saját replöseid kilötték az ellenfél repülöit...
  • GameOverrr
    "Hogy mégis ifrantyzok bf2-en mégis??? Mert q elkurták a játékot, aki a levegőben van, az a király, és nem a Schrank. Bepattantam egy tankba, vagy egy kósza heli tv rakéta szedett szét, vagy egy repülő, ami ellen nem is tudtam tenni semmit."

Most jövök Omanról, játszottam vagy egy órát -mindvégig tankoztam- ezalatt kétszer haltam meg légi járműtől... Ugyanakkor viszonylag sok ellenséget likvidáltam és egyáltalán nem játszottam alárendelt szerepet, helik ide, vadászgépek oda. Szóval a hiba az ön készülékében van...

"Húúú baszki, Gémover bepisil a gyönyörtől ha meglátja, mennyit irtam"
    Sajnálom, hogy csalódást okozok, de nekem nem az a legnagyobb szórakozás az életemben, hogy a te hozzászólásaidban gyönyörködjek.
  • zsolt9999
    azt hittem itt a bf2 a téma
  • schrank
    értem ám a célzást
    " sajnálom hölgyem elfogytak az akciós készülékeink ..."
  • TS Zolly
    Ja még valamit! Aki a cséből tovább fejlődött, az igen is szkilesebb. Van itt pár arc aki onnan jött át. De hál isten, ez a játék nem CSAK a szkliről szól. Itt egy gyengébb játékos is tud érvényesülni. Mint pár hozzászólással lejjebb olvasható is, egy olyan csapat eltudja kenni annak a csapatnak a száját, akiknél a K/D sokkal magasabb. Erről ennyit.
  • koschwarz
    tök jót bunnyhoppolt mindenki