172102
  • gbc csabika
    Vágod te egyáltalán higy milyen egered van? Be lehet állítani függetlenül a két érzékenységet a g5-ön
  • JAG1
    Elhiszem, hogy a csökött agyad tovább nem terjed az egér játékra való hassnálatán túl, de elárulok egy titkot. Nem csak játékra jó egy egér.
    Most meglepődtél mi?

• Prince of Máté
    LOL
    Tudod miért írtam le?
    Nem gizdulásnak.
    Azért hogy ne keljen leírni minden egyes játék topikba, ha valami szaggat vagy egyéb dolog.
    Látom elfogyott az ötlet, Most ebbe kötsz bele.
  • GameOverrr
    A CONTROLS menü AIRCRAFT almenüjében a MOUSE SETTINGS-nél állíts be magasabb értékeket a SENSITIVITY-re, a YAW FACTOR-ra és PITCH FACTOR-ra!
  • HTS s3rg1nh00
    én meg próbáltam az MX500zal,és hidd el,jobb volt mint a G5,csak az egész kurva városban nem lehetett teflontalpat kapni hozzá...
  • GameOverrr
    "Attól, hogy éppenhogy valahogy felnőttél, még nem azt jelenti, hogy ember is lettél, szal ajánlom a kézszilikon beültetését." - Ez mi, ha nem kötekedés?

"Lófaszt. Csak azért írsz, mert lehet kötekedni." - És még Te beszélsz! LOL! Hihetetlen egy figura vagy baszki!

"Menj már a faszomba ezzel a szőrszálhasógatós szarságoddal. B+, most mond azt, hogy azért szar a G5, mert nem tudsz 2000-600-at beállítani."

Tessék: Azért szar a G5, mert nem tudok 2000-600-at beállítani.

Én ugyanis éppen azért vettem, hogy általában 600*600-as felbontással fogok majd helizni vele, de majd bizonyos szituációkban egyetlen gombnyomással átváltok olyan felbontásra, hogy csak a vízszintes irányú érzékenysége változzon, a függőleges viszont ne(2000*600). Na hát ez az, amire ez az egér alkalmatlan. (A mostani gagyi egerem is, de az legalább nem volt egy vagyon, ráadásul egyszerűen lehet klikkelni a középső gombjával, nem pedig kínszenvedve...)

Akinek nem voltak ilyen igényei, azoknak annyit mondhatok, hogy használják egészséggel. Nekem nem jött be, és nem is ajánlom senkinek, mert fölösleges pénzkidobásnak tartom.
  • havercsotány
    nem értek hozzá az én egerem az genius gm-04003p az jó?
  • JAG1
    Ne vedd e lekedre, csak a friss húsra ugarank.
    Lőni már nem tudnak, ezért itt élik ki a felgyülemlett agressziót. :-)
  • Platypus16
    Szellemileg van mit fejlődni:)

Mellesleg csak a műmájerek teszik be aláírásba, hogy milyen gépük van... meg Landor és Gerzson:)
  • Prince of Máté
    Már rég felnőtt vagyok de mindegy.
    És nem gizdulni akartam, csak megkérdeztem, hogy játszik-e valaki ilyen egérrel...
  • JAG1
    Had vegyen má amit akar a töki. :-)
    Nekem is ilyen van, szal kapjátok be mind. :-D
  • JAG1
    Jahh úgyis én nyernék... :-)
  • JAG1
    Attól, hogy éppenhogy valahogy felnőttél, még nem azt jelenti, hogy ember is lettél, szal ajánlom a kézszilikon beültetését.

Menj már a faszomba ezzel a szőrszálhasógatós szarságoddal. B+, most mond azt, hogy azért szar a G5, mert nem tudsz 2000-600-at beállítani.

Lófaszt. Csak azért írsz, mert lehet kötekedni.
  • Me0w
    Jah, irigy vagyok. Tobbet koltok hutoventillatorra, mint te egerre, de ebbol ne csinaljunk kinek-nagyobb-a-fasza versenyt, mert felesleges.
  • Platypus16
    Nem kellett volna műmájerkodni, hogy milyen egeret fogsz venni mittomén mennyi forintért apuci pénzén, amitől azt hiszed, hogy kapásból jobban fogsz játszani (max ha MSX-előfizető lennél), és nem lennél leugatva. Ennyi.
  • GameOverrr
    Felnőtt ember vagyok, teljesen normális, "emberes" kezem van. Ha valami az én hibám lehet, az max. az, hogy túlságosan hozzá voltam szokva a régi egeremhez, és túl sok hibája volt a G5-nek ahhoz, hogy értelmét láttam volna időt pocsékolni arra, hogy hozzászokjak.

"A másik, hogy a felbontást olyanra állítod, amilyen épp akarod, szal valamit benéztél."
    Tudom jól, hogy tetszőleges felbontást állítok be, de nekem nem is ez a problémám, és nem is ezt írtam. Én azt írtam, hogy a "felbontást nem lehet tetszőleges SORRENDBEN állítani."

Ha Te erre is azt mondod, hogy igenis lehetséges, és bennem van a hiba, akkor érdekelne, hogy hogyan állítanád be a DPI-t mondjuk a következő sorrendben:
    x y
    1)akármi
    2)akármi
    3)800-800
    4)2000-600
    5)600-600

Majd szóljál, ha sikerült...
  • Prince of Máté
    Nem akarok beilleszkedni, azért mert 1 kérdést tettem fel.
  • Livius
    Kiváncsi leszek 1600dpi vel hogy fogsz írtani.
  • Cream78
    Te tudod...
  • Prince of Máté
    ide inkább nem illeszkednék be
  • Cream78
    Hm...
    A nagy arc ebben a topikban nem jön be...
    Próbálj meg beilleszkedni, és akkor nem jársz úgy mint pl Janek...
  • Prince of Máté
    Pontosabb célzástól
    Próbáltam már G5-el és a mostani egeremmel.
  • HTS s3rg1nh00

és a nagyobb dpi-től miért leszel jobb,ezt áruld már el...én bfben 400on használom a G5-öt
  • Prince of Máté
    Istenem, ilyen társaság még a gumiban sincs.
    Megint jöttök a BF2-vel.
    Mondom Tegnap kezdtem erre az egyik Faszpro 1v1ezni hív.
  • Livius
    Mire beállítod a megfelelő dpi-t az egereden, addigra lelőlek.
  • banánosdzsó
    Kuldj par kepet a kor vegi eredmenyeidrol!
  • Livius
    Jó akkor ha meg lesz a G5öd jöhetsz 1v1-ezni egyet velem. Nekem 800dpi-s az egerem.
  • Prince of Máté
    Ne a BF2ben ítélkezz.
    Azt mondtad nem vok próó gémer.
    BF2-t tegnap kezdtem^^
    Más FPS-ben nem vagyok noob.
    Még mindig azt mondom, hogy a 2000DPI sokat számít, egy 400 DPI-s egérhez képest¢¢
  • Livius
    Onnan hogy semmi BF2 multad nincs. És általában a kezdők azok akik a G5-től várják majd a csodát egyik napról a másikra.
  • Prince of Máté
    Hát ehhez csak annyit tudnék hozzáfűzni hogy balfasz vagy
  • Prince of Máté
    honnan veszed kedves pró barátóm.
  • JAG1
    A problémák nálad azért vannak, mert a ratyiknak, mint te, akkora kezük van, mint egy szűzkurvának. Ha normális, emberes kezed lenne, sem a súly, sem a méret nem lenne gond.

A másik, hogy a felbontást olyanra állítod, amilyen épp akarod, szal valamit benéztél.
  • Cream78
    Én nem tudom ki, hogy van vele, de nekem a repülés sokkal jobban megy egérrel, mint joy-al...
    Nem rég vettem a Saitek cyborg evot, oszt elvoltam keskenyedve, hogy nem úgy megy vele a repkedés mint az egérrel, mondjuk az ellent azé könnyebb joyal lerázni...
    Szóval a joyt inkább használom a Sturmovikban, ott jó vele repülni..
  • GameOverrr
    Csatlakoznék én is a drága egeret ellenzők táborához. Tudniillik nekem is G5-öm van, nem is használom...Igazság szerint még soha nem éreztem semmit annyira ablakon kidobott pénznek, mint azt a kb. 15000 Ft-ot, amit a G5-ömre költöttem...
    1) Az egér már önmagában is nehezebb volt, mint a korábbi egerem, tehát el lehet képzelni, hogy mennyi hasznát vettem a beépíthető súlyoknak...
    2) A mérete is nagyobb, így szokatlan volt a fogása is. Mondjuk ez minden új egérnél felmerülő probléma, de én mégis azt várnám egy vagyonba kerülő egértől, hogy minden első fogásra fasza legyen.
    3) A középső gombot nagyon nehéz benyomni(ez a legbosszantóbb hibája), a szélső meg nem esik kézre...
    4) A DPI felbontást nem lehet tetszőleges sorrendben állítani.
    5) A BF2-ben a TV-rakéta meghülyült tőle.

Az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a görgője jobbra-balra dönthető, de összességében én azt mondom, hogy a nagy "gamer egér", mindenre alkalmas csak játékra nem... azt is mondhatnám, hogy egy kalap szart sem ér. Most édesanyám használja internetezésre, arra tökéletesen megfelel...Én meg vettem magamnak egy "noném szart" a G5 árának töredékéért, ami a célnak tízszer jobban megfelel.

Szóval csak óvatosan ezekkel az agyonhájpolt egerekkel! Ugyanis nem minden arany, ami fénylik, legalábbis nem mindenki szemében. Persze ez csak az én magánvéleményem, bizonyára van olyan, aki tökéletesen meg van vele elégedve, de én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy mielőtt bárki is megvenne egy ilyen egeret, mindenképpen próbálja azt ki, nehogy pofára esés legyen a vége.
  • Livius
    Csak az a gáz hogy azt az egeret a próknak csinálták. És te nem vagy pró ezért nem hiszem hogy jobban fogsz tőle repülni vagy lőni.
  • Prince of Máté
    szűz

• HTS s3rg1nh00
    1.1 firmware óta az ócska változat is tudja az 1000hz-et,más kérdés hogy szerintem bőven _szarabb_,mint 500on volt
  • mesor
    Arra azért ügyelj, hogy a 40G-s gyorsulást kibírja mert különben semmit sem ér az egész! :)
  • joebacsi
    nem, bőven elég Máténak, hogy átérzni milyen, mikor a hercege feltolja a seggébe az egeret :)
    amúgy mond csak drága Máté Hercege, hátulról szűz vagy még, vagy azért néha bevállalod a lány szerepét is Princess of mátéként?
  • Prince of Máté
    Mindenáron kötekedsz?
    Vagy csak irigy vagy?
    Igen, 18 ezer ft-os egér nem drága 13 ezerért.
    Elég sok játékos használ játszó egeret.
    De majd meg tudod egyszer talán te is.