FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #121851 Csatlakoznék én is a drága egeret ellenzők táborához. Tudniillik nekem is G5-öm van, nem is használom...Igazság szerint még soha nem éreztem semmit annyira ablakon kidobott pénznek, mint azt a kb. 15000 Ft-ot, amit a G5-ömre költöttem...
1) Az egér már önmagában is nehezebb volt, mint a korábbi egerem, tehát el lehet képzelni, hogy mennyi hasznát vettem a beépíthető súlyoknak...
2) A mérete is nagyobb, így szokatlan volt a fogása is. Mondjuk ez minden új egérnél felmerülő probléma, de én mégis azt várnám egy vagyonba kerülő egértől, hogy minden első fogásra fasza legyen.
3) A középső gombot nagyon nehéz benyomni(ez a legbosszantóbb hibája), a szélső meg nem esik kézre...
4) A DPI felbontást nem lehet tetszőleges sorrendben állítani.
5) A BF2-ben a TV-rakéta meghülyült tőle.
Az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a görgője jobbra-balra dönthető, de összességében én azt mondom, hogy a nagy "gamer egér", mindenre alkalmas csak játékra nem... azt is mondhatnám, hogy egy kalap szart sem ér. Most édesanyám használja internetezésre, arra tökéletesen megfelel...Én meg vettem magamnak egy "noném szart" a G5 árának töredékéért, ami a célnak tízszer jobban megfelel.
Szóval csak óvatosan ezekkel az agyonhájpolt egerekkel! Ugyanis nem minden arany, ami fénylik, legalábbis nem mindenki szemében. Persze ez csak az én magánvéleményem, bizonyára van olyan, aki tökéletesen meg van vele elégedve, de én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy mielőtt bárki is megvenne egy ilyen egeret, mindenképpen próbálja azt ki, nehogy pofára esés legyen a vége.