FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #121879 "Attól, hogy éppenhogy valahogy felnőttél, még nem azt jelenti, hogy ember is lettél, szal ajánlom a kézszilikon beültetését." - Ez mi, ha nem kötekedés? 
"Lófaszt. Csak azért írsz, mert lehet kötekedni." - És még Te beszélsz! LOL! Hihetetlen egy figura vagy baszki!
"Menj már a faszomba ezzel a szőrszálhasógatós szarságoddal. B+, most mond azt, hogy azért szar a G5, mert nem tudsz 2000-600-at beállítani."
Tessék: Azért szar a G5, mert nem tudok 2000-600-at beállítani.
Én ugyanis éppen azért vettem, hogy általában 600*600-as felbontással fogok majd helizni vele, de majd bizonyos szituációkban egyetlen gombnyomással átváltok olyan felbontásra, hogy csak a vízszintes irányú érzékenysége változzon, a függőleges viszont ne(2000*600). Na hát ez az, amire ez az egér alkalmatlan. (A mostani gagyi egerem is, de az legalább nem volt egy vagyon, ráadásul egyszerűen lehet klikkelni a középső gombjával, nem pedig kínszenvedve...)
Akinek nem voltak ilyen igényei, azoknak annyit mondhatok, hogy használják egészséggel. Nekem nem jött be, és nem is ajánlom senkinek, mert fölösleges pénzkidobásnak tartom.