172102
  • Solid Snake
    Most hazuggyak? Naná igazi
  • schrank
    és igazi bf-es vagyol vagy csak infantry-s kecseg ?
  • Solid Snake
    Mos vettem meg gamet /lol mi? / nagyon faxa, persze ezt Tudjátok ti is! Jó gamelést mindenkinek
  • schrank
    és kb mikori sztori
  • Beers
    Volt olyan gyártó, vagy forgalmazó (Vargáné és tsa volt a címkén)!
    A codegen ehhez képpest erőmű :D!
    Kb mint a piaci 1500W-os magnók :)!
  • 0Fritz0
    "noname" táp
  • schrank
    ezt a vargáné poént áruljad már elfele mert nem vágom
  • Livius
    Égyébként ezek a noname tápok kb 5 évig jók ha közben nincs valami. Utána már a kondik kipukkadnak és kész. Be se kapcsolódik, de előszőr nem tudja már a DVD-t pörgetni és így tovább egyre csak gyengül. Nekem valami JNC vargáné és társa táp halt meg a régi gépenben.
  • Livius
    Látom megy a Nagy táp flém. Csak annyit mondok hogy igaza van Serginhonak. Ha szar a tápod akkor a legcsúcsabb hárdverek mondhatni veszélyben vannak. Az egész gépet a táp működteti. Szóval ha ott gagyi valami, akkor mindenre kihathat. Nekem direkt egy jó drága Chieftec 420 W-osom van. Ja és annyit hogy köztudott ezek a 8800GTX -ek a 450W ott igénylik, egy FSP vagy Chieftec -ből bőven elég a 400W is mert annyira királyok. Söt hallotam hogy valaki FSB 350W oson használta a GTX-jét.
  • schrank
    de most tényleg ez a frizura ...
  • Landor
    hú, te nagyon új lehetsz itt ha még srank gyenge poénjain tudsz rögöhni... ;>
  • Solid Snake
    LOOOOOOOOOOl
  • schrank
    te válogattad össze a hozzávalókat mi ?
  • HTS s3rg1nh00
    nem arról van szó,csak mondjuk úgy,szerencsétlen vagyok:2003 novembere óta van az "alap",amihez toldozgattam az évek alatt,és ezalatt tudod,mi fogyott el?pl.ez a hatodik táp benne,a harmadik lap,a második proci és második vga,gyakorlatilag már csak a winyó,ház,és hangkari ugyanaz,mint akkor volt...(egyébként akkora balfaszkodást,amit a darkcompban műveltek a géppel,nem tudsz elképzelni,1,5 hónapig nem bírtak rájönni,hogy szar a lap+cpu+táp páros,ismerős szervízes srác ezt alig több,mint 1 óra alatt kiderítette-nem régen vagyok "szakavatott" a témában,így,idézőjelesen...
  • Yan
    Már megint annyi minden történik veled, mint egy 120 évessel.
    Tehát vagy guritasz, vagy ilyen vén lennél.

Amúgy olvasd már el én milyen tápról beszélek!
  • schrank
    légkondi helyett inkább fogszabályzót vettél volna b+

• HTS s3rg1nh00
    igen,valószínűleg parasztvakítás....
    ad1 az volt a codegen is ami suliban vitte magával a komplett gépet számtech.órán
    ad2 oszt.társamé is codegen márkás volt,naná az is elvitte a komplett gépet
    ad3 valszeg az is parasztvakítás,amikor az én arcomba durrant egy ilyen táp,mikor már "elvileg" leállítottam a gépet
    ad4 valszeg azért is parasztvakítás,mert utóbbi táp a számtechbolt szervízét is telefüstölte...
    nem kétlem,hogy olcsón is lehet jót venni,és azt sem állítom,hogy Murphy törvényével ellentétben egyetlen FSP,Seasonic,Enermax,esetleg Chieftec táp sem mehet tönkre,mind tönkremehet,csak az a különbség,hogy 1.mivel márkás és nyugodt szívvel bízol meg benne,nagyobb nyílvánosságot kap,hogy tönkrement-ha egy zsiguli romlik el,az nem hír,de ha egy miniszteri audi,az címlapon lenne mindjárt... 2.van egy hibaszázalék,ami igen sokat nyom a latba a hozzáértő vásárlásakor:ez sajnos egy előre nem tudható dolog,de nagyobb az esélye,hogy egy kínai gyártó olcsó,10 éves alapokra épülő trafója hamarabb megadja magát,mint egy drágább,de újabb fejlesztés:nemrég az Enermaxok bizonyos szériái nem ajánlottak voltak,mivel 10+ éves alapokra rakták őket össze,vagy ott a Chieftec 410es esete,amiből csak az én kezeim közt is 3 szállt el,és nem maga a táp volt a hibás,hanem a készenléti kör,mint az utólag kiderült...
    basszameg,már nemtom hol kezdtem el
  • mesor
    Még csak most vettél légkondit? :P
  • Szathy
  • Platypus16
    Hát nekem max eddig az oprendszer szállt el csak úgy magától és én sem vmi márkás tápot használok már 1 éve...
  • Promi #123427
    Nekem mindeg is noname tapjaim voltak (van) meg soha nem volt vele bajom (kip kop). Szerencse? Lehet.
  • Yan
    Lehet szerencse, de sose volt kimondhatatlan nevü tápom, csak ilyen magyar.
    Régen a p1-nél is azt mondták hogy kell a jó táp, mert a vudu kártyákat nem birja más.
    Áram számla, hmm.. ha "csucs" táp 3 havonta tönkre megy (by akármelyik hw fórum) + vmi még elszáll, akkor nem is olyan nagy a különbség.
    Szóval az összegzés: parasztvakítás. vedd meg a legújabbat, mert ez a divat. Meg ahogy irtad, "100 embertöl hallottad, akik láttak már olyat, és ismernek még 1000-et, akik fényképen is látták...".
  • Landor
    tegnap felszerelték otthonra a légkondim
  • schrank
    a fazon ugyan az csak az anyaga más olyasmi mint a steppelés és kurva vékony
  • atomboy
    Passz, en BDU gyakorlo naciba jarkalok, abban jobban elviselem a hoseget, mint rovidgatyaban... :)
    Probalkozz par katonai boltban.
  • schrank
    figyuzzatok már magyarországon lehet kapni rip-stop nyári gyakorló gatyát mert anno seregbe felpróbáltam egy koszovós kecsegét és kurvajó lenne ilyenkor a melegben
  • schrank
    a 350 az nagyon határeset még a bluestorm ll-ből is én is inkább 500-ast vettem hogy ne legyen gáz ha két 2900-et krosszfajerba rakok két ultrával
  • HTS s3rg1nh00
    hát,valszeg szerencséd volt,mert én legalább 100 olyan esetet hallottam,amikor egy noname táp tökrement,s legutóbb egynek tanúja is voltam,egy mai viszonylatban igen gázos gép(2,6 cerka stb.)alatt halt össze úgy,hogy 12V-os ágon 10,5V-ot adott le(lanoztunk épp:)),szóval azok a tápok bármi alatt tönkremennek,plusz a hatásfokuk a béka segge alatt van(kb.0,5-0,6 közt,míg egy jobb FSP tápé 0,8 fölött van),szóval ez amolyan vám meg rév eset,ha sokáig használod,az áramszámlán meglátszik a különbség,és visszahozza az árát...
    egyébként én is használtam régen "noname" tápot,és nekem sem volt vele igazán bajom(a lényeg,h._narancssárga_ matricás codegen volt,nem kék...azokból minden harmadik selejt)
    nevezhetsz felőlem hwbuzinak,aztán majd ha egy erős gépet magával visz a halálba egy ilyen táp,akkor már káromkodhatsz,hogy miért nem vettél komoly kb.3 ezres plusz ráköltéssel inkább egy 350-es FSP-t-lásd Miskolcon a 400as noname szutyok 7k,350es FSP meg 6600Ft-és utóbbi tapasztalat alapján elbírja a core duo+8800GTS párost,ha nem túl sok az egyéb cucc(azaz nincs 6 winyód meg 3 dvd íród,rakat neonnal és stb.)
  • joebacsi
  • Yan
    jajj, ez a trendi hardverb..i hozzáállás. már ne haragudj.
    de nekem évekig több gépem ment xy-né faluhelyen /nem akarok reklámot/ gyártott tápjaival és még semmi bajuk.

..de a jó gép a jó táppal végződik...
    na ez igaz! ahogy olvasgatom milyen "márkás" tápjaitok mennek tönkre pár hónap alatt.
  • predator1992
    De ha már itt tartunk aki szeretne bf1942-val vagy desert combatotal vagy bf2-vel vagy bf2142-vel az szóljön és akkor hamachi és játszhatunk!
  • Landor
    pls send feedback to: [email protected]
  • Landor
    a jó gép a rossz táppal végződik
  • predator1992
    Nah helosztok lenne 1-2 kérdésem... A bf2-ben nem tudok bejelentkezni jácani csak ha nethez csatlakozok nem tudjátok mi ennek az oka ha igen akkor mi a megoldás??? A másik a BF2142-ben(tom nem ide tartozik) nem lépek szontet ennek mi az oka(felhasználóm: Razor1911)
  • joebacsi
    reggelt
  • Amadeus HU
    Ja azt már lecseréltem csak nem írtam át, úgy hogy no para. Megy mint állat :)
  • HTS s3rg1nh00
    remélem a tápod valami noname szar,mert akkor ne csodálkozz,ha egyszer magával viszi a gépet(izé,nem akartam belekötni,de a jó gép a jó táppal végződik...)
  • Amadeus HU
    Aki nagy battlefield 2 rajongó és szeretne esténként csapatban játszani ahol igazi csapatmunka folyik az nálam érdeklődhet PM-ben. Kizárólag csak eredeti játékkal rendelkezők jelentkezhetnek, mivel hivatalos serveren játszunk! Alapfeltétel: Mikrofon a TS használatához, és 20 évnél idősebbnek kell lenned (hogy miért? Mert cérna hangokra nem vagyunk kiváncsiak :) ) Ez nem klán toborzás, de a prefixben a [HUN] előtag beírását elvárjuk!
  • havercsotány
    Én megyek.
  • JAG1
    Ki jön októberfesztre? :-D