FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
igen,valószínűleg parasztvakítás....
ad1 az volt a codegen is ami suliban vitte magával a komplett gépet számtech.órán
ad2 oszt.társamé is codegen márkás volt,naná az is elvitte a komplett gépet
ad3 valszeg az is parasztvakítás,amikor az én arcomba durrant egy ilyen táp,mikor már "elvileg" leállítottam a gépet
ad4 valszeg azért is parasztvakítás,mert utóbbi táp a számtechbolt szervízét is telefüstölte...
nem kétlem,hogy olcsón is lehet jót venni,és azt sem állítom,hogy Murphy törvényével ellentétben egyetlen FSP,Seasonic,Enermax,esetleg Chieftec táp sem mehet tönkre,mind tönkremehet,csak az a különbség,hogy 1.mivel márkás és nyugodt szívvel bízol meg benne,nagyobb nyílvánosságot kap,hogy tönkrement-ha egy zsiguli romlik el,az nem hír,de ha egy miniszteri audi,az címlapon lenne mindjárt... 2.van egy hibaszázalék,ami igen sokat nyom a latba a hozzáértő vásárlásakor:ez sajnos egy előre nem tudható dolog,de nagyobb az esélye,hogy egy kínai gyártó olcsó,10 éves alapokra épülő trafója hamarabb megadja magát,mint egy drágább,de újabb fejlesztés:nemrég az Enermaxok bizonyos szériái nem ajánlottak voltak,mivel 10+ éves alapokra rakták őket össze,vagy ott a Chieftec 410es esete,amiből csak az én kezeim közt is 3 szállt el,és nem maga a táp volt a hibás,hanem a készenléti kör,mint az utólag kiderült...
basszameg,már nemtom hol kezdtem el